-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
+Οδηγός σωστός
+Μονοθέσιο σωστό
-Πίστα λάθος
-Έτος ??Silverstone 1992
-
Σωστή η Φανίτσα μας!
Ερώτηση δεν έβαλες οπότε μάλλον δε θα έχεις ε...?
Διάλεξε και πάρε:
-
At which race was the last time a team entered more than 2 cars and who were the team/drivers.
(η φώτο δεν είναι δύσκολη απλά δε θέλω να σας βάλω καμμιά θεόκουφη και την ψάχνετε μήνες )
Ομορφιά πάντως ε??
-
-
- At which race was the last time a team entered more than 2 cars and who were the team/drivers.
1985? Γερμανικό GP? Η Renault?
Francois Hesnault , Patrick Tambay και Derek Warwick(η φώτο δεν είναι δύσκολη απλά δε θέλω να σας βάλω καμμιά θεόκουφη και την ψάχνετε μήνες )
Ομορφιά πάντως ε??
Rolf Stommelen, Eifelland March-Cosworth 721, 1972 Γαλλικο GP?
-
ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ??
Δεν προλαβαίνω δλδ να βάλω την ερώτηση και τσουπ πετάγεσαι
Οταν λες Γαλλικό GP.....? Ονομα πίστας δεσποινίς θέμε
Τα άλλα που λες είναι σωστά.
(πρέπει να βρω καμμιά δύσκολη ερώτηση γιατί δεν πάει άλλο αυτό πια με γανιάσατε)
-
Κι επειδή η Φανίτσα θα βρει σε ποιό γκραν πριξ αναφέρομαι, ας βάλω άλλες 2 μπας και έχετε τπτ να ασχοληθείτε:
In the good old days when the races were started by a man with a green flag.
On the Monaco grid just before the start, What was the only thing that Jackie Stewart would look at?
flagman is an incomplete answer.
Who is the driver, who drove the most consecutive races in a row?
I mean with out missing a race/races in the consecutive races.I want the driver, number of the consecutive races and when it began and stopped until March 09.th 2006 (και λεει 9 του Μαρτς γιατί τότε μπήκε η ερώτησις χεχε)
ΥΓ βάζω ερωτήσεις εγώ γιατί πιστεύω ότι γουσταίρνετε και όχι γιατί είχα κανέναν καημό (μιας και δεν ξέρω τπτ από όλα αυτά! τα κλέβω από αλλού)
-
Για τον Stewart δεν ξέρω, θα το ψάξω. Το δεύτερο είναι προφανές πάντως.
Michael Schumacher, 24 συνεχόμενοι αγώνες χωρίς εγκατάλειψη, από το Ουγγρικό GP του 2001 ως τη Μαλαισία το 2003. Ήταν η περίοδος που έκοψε την F1 από τη μισή γη. Οι άλλοι μισοί θα την έκοβαν ένα χρόνο αργότερα.Aν εννοείς συνεχόμενες εκκινήσεις, ασχέτως αν υπήρχαν εγκαταλείψεις ενδιάμεσα, τότε υπάρχουν κι άλλοι που μπορεί να περνάνε τον Schumacher λόγω του ατυχήματος στο Silverstone το '99. Πιθανώς ο Patrese να είναι ο ρέκορντμαν εκεί.
-
Ο Στομελεν με την Άιφελαντ εχει ξαναπεσει Καργιοθραυστη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Στομελεν με την Άιφελαντ εχει ξαναπεσει Καργιοθραυστη.Εγώ το χα βάλει και το χες βρει, αλλά δεν ήθελα να χαλάσω το quiz.
-
'I mean the most races without missing a race in a row'
τάδε έφη εκεί ο μάστορας.
Μάλλον για εκκινήσεις μιλάει (και το νούμερο είναι μεγάλο ε να ξέρετε)
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ EDIT: βρε γέροντα που το είδες το γάμα στο νικ μου?? (εκτός κι αν εννοείς άλλο ατιμούλη )
(και που βέβαια θα συμφωνήσω)
-
Ζοριζόμεθα;;
-
Κι επειδή η Φανίτσα θα βρει σε ποιό γκραν πριξ αναφέρομαι, ας βάλω άλλες 2 μπας και έχετε τπτ να ασχοληθείτε:In the good old days when the races were started by a man with a green flag.
On the Monaco grid just before the start, What was the only thing that Jackie Stewart would look at?
flagman is an incomplete answer.
Who is the driver, who drove the most consecutive races in a row?
I mean with out missing a race/races in the consecutive races.I want the driver, number of the consecutive races and when it began and stopped until March 09.th 2006 (και λεει 9 του Μαρτς γιατί τότε μπήκε η ερώτησις χεχε)
Να το πάρει ο ποταμός.....?
==================================================
Γιατί πού πότε ποιός
Να σας ανεβάσω λίγο το ηθικό!
-
McLaren Ford ('93). Οδηγός Johny Herbert. Δημόσιους δρόμους διακρίνω, ή κάποιο Goodwood Festival είναι ή πριν 2 χρόνια που είχαν βάλει μονοθέσια F1 στους δρόμους του Λονδίνου αλλά αυτά τα τοιχάκια μου βγάζουν λίγο βλαχουριά οπότε Goodwood είναι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
McLaren Ford ('93). Οδηγός Johny Herbert. Δημόσιους δρόμους διακρίνω, ή κάποιο Goodwood Festival είναι ή πριν 2 χρόνια που είχαν βάλει μονοθέσια F1 στους δρόμους του Λονδίνου αλλά αυτά τα τοιχάκια μου βγάζουν λίγο βλαχουριά οπότε Goodwood είναι.GOODWOOD, ENGLAND - JULY 13: Ex-Formula One driver Johnny Herbert in action in Ayrton Senna's 1993 McLaren-Ford MP4/8 during the Goodwood Festival of Speed at Goodwood House on July 13, 2003 in Chichester, England.
Τις από πάνω ρωτήσεις να τις δώσω στο λαό;
-
Για τόσο άσχετο με έχεις...;
-
Eπειδη ζοριζομεθα οντως Car, δε μας δινεις κανα hint??
Eκτος κι αν το ψαχνει ο φιλτατος eddie οποτε ας περιμενουμε...
-
HINT για το κουίζ με τις περισσότερες συνεχόμενες εκκινήσεις:
είναι οδηγός που έχει πάνω από 100 αγώνες στο ενεργητικό του. Είναι καραβάνα παλιά δλδ.
-
Είμαι ανάμεσα σε Fangio, Patrese και Berger. Θα κοιτάξω ένα κοιτάπι αλλά ας το πάρει το ποτάμι.
-
Κι άλλο χιντ......
Ακόμα τρέχει.
-
μπαρικελο?
-
Αν ακόμα τρέχει F1 πρέπει να είναι ο θείος David. Αυτός ακόμα και τότε που έπεσε το τζετ του κανονικά έτρεξε. Δεν θυμάμαι να έχει χάσει κανένα αγώνα.
Quiz F1!