-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχετε κάνει Αγγλία...?Nαι φαντάρος
Επίσης έχω κάνει και κατασκήνωση όταν ήμουν λίιιγο μικρότερος. Αυγόφετα με μέλι και τσάι μιλάμε για κορυφαίο πρωϊνό μόνο η μερέντα με κακάο το ξεπερνούσε....
Στην Αγγλία τρώνε και φασόλια μαζί με τις ντομάτες κλπ τα ξεχάσατε -
Με μια κονσερβα σαρδέλλας και φακές ειναι ό,τι πρέπει για να ξεκινησεις τη μερα σου.Αυτό τρώει αλλωστε κι ο tazio γιατι το εχει συνηθισει λεει απ την κατοχή..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με μια κονσερβα σαρδέλλας και φακές ειναι ό,τι πρέπει για να ξεκινησεις τη μερα σου.Και οι συνάδελφοι στο γραφείο τι χρωστάνε ρε???
-
Οποιον δε γουσταρεις τον τιμωρείς...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
έχετε κάνει Αγγλία...?
Nαι φαντάρος
Αυγόφετα με μέλι και τσάι μιλάμε για κορυφαίο πρωϊνo
-
Και εσένα σ'αρέσει να σε τιμωρούν, ε;
-
Moυ άρεσε σήμερα το πρωί που βρήκα όσο περίμενα την παρέα μου στα διόδια της Ελευσίνας 3-4 clubs αυτοκινήτου να ετοιμάζονται για τις εκδρομές τους.
Δεν μου άρεσε καθόλου όμως που έβλεπα κάποια μέλη αυτών των clubs να έρχονται και να φεύγουν, χωρίς να φορούν ζώνη.
Αν δεν δώσουν αυτοί το καλο παράδειγμα, ποιοι περιμένετε να το δώσουν?
-
Ήταν και του Evo club; Γιατί και εγώ σήμερα στο πήλιο που τους πέτυχα, αυτό παρατήρησα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Moυ άρεσε σήμερα το πρωί που βρήκα όσο περίμενα την παρέα μου στα διόδια της **Ελευσίνας ** -
Ε, μπορεί να πρόλαβαν να ανέβουν... έτσι και αλλίως, μαλλιοκούβαρα πήγαιναν...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
έχετε κάνει Αγγλία...?
Αυτοί τρώνε ντοματάκια βραστά και κεφτέδες για πρωϊνό ρε συ!!!
Το χειρότερο είναι το fish & chips οι πατάτες τηγανιτές με κάτι αηδιαστικές σάλτσες απο πάνω και φυσικά το κλασικό πρωινό τους που είνα ιαυγό μάτι μπέικον πατάτες τηγανιτές και φασολια..............μαι φορά το έφαγα και ευτυχώς που ακυρώθηκε groyp meeting για εργασία και έφυγα για το σπίτι και ίσα που πρόλαβα να μπω μέσα..........
Αφήστε παλιοκατάσταση!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
έχετε κάνει Αγγλία...?
Αυτοί τρώνε ντοματάκια βραστά και κεφτέδες για πρωϊνό ρε συ!!!
Το χειρότερο είναι το fish & chips οι πατάτες τηγανιτές με κάτι αηδιαστικές σάλτσες απο πάνω και φυσικά το κλασικό πρωινό τους που είνα ιαυγό μάτι μπέικον πατάτες τηγανιτές και φασολια..............μαι φορά το έφαγα και ευτυχώς που ακυρώθηκε groyp meeting για εργασία και έφυγα για το σπίτι και ίσα που πρόλαβα να μπω μέσα..........
Αφήστε παλιοκατάσταση!
σιιιιιιιιιιιτ γκαντ νταμ ιτ που λενε και οι βρετανοι
γαμω τα φαγητα τουςβασικα τα φαγητα μου'χουν λειψει απο ελλαδα..
σουβλακια.. γεμιστα.. σουτζουκακιαβρετανικη κουζινα = το πιο συντομο ανεκδοτο μετα το ελβετος καπετανιος
-
Και όμως, κάποια πράγματα αλλάζουν. Θυμάσαι που παλιά λέγαμε ότι το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι 'Αλβανός τουρίστας'; Το ίδιο με την Βρετανική κουζίνα. Αν μιλάμε για αμιγώς Αγγλοσαξονική, τότε ενδεχομένως να έχεις δίκιο, αλλά η Βρετανία είναι μια από τις πλέον πολυπολιτισμικές χώρες στον κόσμο και ως αποτέλεσμα έχει απορροφήσει πολλά διαφορετικά στοιχεία από πληθώρα περιοχών του πλανήτη. Με λίγα λόγια, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και όμως, κάποια πράγματα αλλάζουν. Θυμάσαι που παλιά λέγαμε ότι το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι 'Αλβανός τουρίστας'; Το ίδιο με την Βρετανική κουζίνα. Αν μιλάμε για αμιγώς Αγγλοσαξονική, τότε ενδεχομένως να έχεις δίκιο, αλλά η Βρετανία είναι μια από τις πλέον πολυπολιτισμικές χώρες στον κόσμο και ως αποτέλεσμα έχει απορροφήσει πολλά διαφορετικά στοιχεία από πληθώρα περιοχών του πλανήτη. Με λίγα λόγια, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.υπαρχουν οντως διαφορα ιταλικα εστιατορια, κινεζικα (πολλα), τουρκικα, μεχρι και ελληνικα.
στην πολη που ζω εδω στη μ.βρετανια εχει ολα τα παραπανω.
ουδεμια σχεση ομως εχει η ελληνικη ταβερνα εδω με καποια αντιστοιχη στην ελλαδα -
Μ' αρέσει που τώρα τελευταία, μαγειρεύω αρκετά
-
Εμένα μ αρεσε το βιντεο με το S1...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμένα μ αρεσε το βιντεο με το S1...πολύ θα μ' άρεσε, να βρεθώ έστω και μία φορά μέσα σε αυτό το τετράτροχο...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και όμως, κάποια πράγματα αλλάζουν. Θυμάσαι που παλιά λέγαμε ότι το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι 'Αλβανός τουρίστας'; Το ίδιο με την Βρετανική κουζίνα. Αν μιλάμε για αμιγώς Αγγλοσαξονική, τότε ενδεχομένως να έχεις δίκιο, αλλά η Βρετανία είναι μια από τις πλέον πολυπολιτισμικές χώρες στον κόσμο και ως αποτέλεσμα έχει απορροφήσει πολλά διαφορετικά στοιχεία από πληθώρα περιοχών του πλανήτη. Με λίγα λόγια, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.
υπαρχουν οντως διαφορα ιταλικα εστιατορια, κινεζικα (πολλα), τουρκικα, μεχρι και ελληνικα.
στην πολη που ζω εδω στη μ.βρετανια εχει ολα τα παραπανω.
ουδεμια σχεση ομως εχει η ελληνικη ταβερνα εδω με καποια αντιστοιχη στην ελλαδαΜου άρεσε στην Αγγλία να τρώω σε Ιταλικά και σε Μεξικάνικα ή κάτι τέτοιο τελος πάντων, σε κινέζικο έτρωγα αναγκαστικά....αλλα μετά πάντα ήθελα να κάνω εμετό Αυτή όμως δεν είναι Αγγλική κουζίνα....
-
Ο γύρος είναι Ελληνική κουζίνα; Τα σουτζουκάκια; Ο μπακλαβάς;
-
Μ αρεσει που προγραμματίζω εκδρομή στον παρνασσό για σκι(λες και ξερω ) και ατελειωτες ωρες χαλάρωσης διπλα σε τζάκι...
Ειδα το ποστ του κ.Λαππα και το θυμηθηκα..
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]