-
σίγουρα υπάρχουν αλλα θα έχουν ανοικτή τιμή φαντάζομαι
-
Ο χρήστης Padreman έγραψε:
Παιδια να ρωτησω εγω κατι..
Ενδιαφερομαι πολυ για το Type-S που ερχεται τον Γεναρη. Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ηδη λιστες αναμονης και τι χρονικου διαστηματος; Το ρευστο θα το εχω το Πασχα και θελω να υπολογισω ποτε πρεπει να γινει η παραγγελια. Βεβαιως απο το νεο ετος θα παιξει επισκεψη σε αντιπροσωπεια για την συγκεκριμενη ερωτηση και μονο (ξερω δεν προκειται να το δω...).επειδή δεν έχει έρθει στην ελλάδα κανείς δεν θα ξέρει να σου πει πέρα από το φίλο που σου απάντησε στους redliners που είναι αντιπρόσωπος. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα το 3θυρο σε σχέση με το πεντάθυρο για τους εξής λόγους:
- Πρακτικότητα...5πόρτες είναι καλύτερες από 3 στον τομέα ΕΙΔΙΚΑ στην περίπτωση του civic που η σχεδίαση των πίσω θυρών το κάνουν να δείχνει 3θυρο. Άρα η εμφάνιση δεν απέχει πολύ.
- Το αυτοκίνητο έχει ήδη σφιχτές αναρτήσεις...στο 3θυρο θα είναι ακόμα πιο σφιχτές...οδήγησε το πρώτα και μετά παρήγγειλε το πάντα σε σχέση με το 5θυρο. Ίσως αποδειχτεί οριακά άνετο για τους ελληνικούς δρόμους.
- Θα αποφύγεις όλα τα ...προβλήματα νεότητας που συνήθως υπάρχουν στα πρώτα μοντέλα παραγωγής και βελτιώνονται στην πορεία.
- Η αναμονή θα είναι μεγαλύτερη από του 5θυρου διότι απλά 1 γραμμή παραγωγής ασχολείται με την κατασκευή τόσο αυτού όσο και του επερχόμενου type-r.
- Δεν θα γνωρίζεις εξοπλισμούς και εκδόσεις με αποτέλεσμα πιθανή κακή αγορά σε σχέση με κάποια άλλη έκδοση αφού δεν θα μπορείς να συγκρίνεις τιμές
Όσα γράφω είναι αποτέλεσμα συγκριτικών και τεστ από άγγλους ιδιοκτήτες 5θυρων και 3θυρων όπου το αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα περίπου.
Για λεπτομέρειες και στοιχεία τα λέμε στους redliners όπου τα παιδιά εκεί θα λύσουν τις απορίες σου όπως λύνουν και τις δικές μου. -
Μπορείς ο φίλος όντως να θέλει το σκληρο αμάξι
-
γιατί ρε; εσένα σου αρέσουν...τα σκληρά... οικογενειάρχης άνθρωπος;
-
Ξερεις τι συμβαινει;
- Η πρακτικοτητα των 5 θυρων δεν με πολυενδιαφερει. 22 χρονων ειμαι ας σηκωνομαι.
- Αν επερνα αμαξι θα του αλλαζα αναρτησεις οπωσδηποτε γιατι ειμαι ανωμαλος και θελω να κοπανιεμαι στον δρομο. Αρα ισως βγω απο ενα σημαντικο εξοδο. Εκτος αυτου τα μεγαλυτερα μετατροχια υποσχονται καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα (εχει τελειως διαφορετικη αρχιτεκτονικη το στησιμο του σε σχεση με το 5πορτο, προσανατολισμενο προς σπορ).
- Μιας και το μονο που ουσιαστικα αλλαζει ειναι οι πορτες, προβληματα νεοτητας δεν νομισω να υπαρξουν σηματικα, το 5πορτο θα τα εχει εξαλλειψει.
- Η αναμονη πιστευω θα ειναι μικροτερη. Πιο πολυς κοσμος βολευεται με το 5πορτο με το πιο ειδικο 3πορτο.
- Παραγγελια εννοειται οτι θα γινει με το νεο ετος, οποτε ολα αυτα θα ειναι γνωστα..
-
Ο χρήστης Padreman έγραψε:
Ξερεις τι συμβαινει;- Η πρακτικοτητα των 5 θυρων δεν με πολυενδιαφερει. 22 χρονων ειμαι ας σηκωνομαι.
- Αν επερνα αμαξι θα του αλλαζα αναρτησεις οπωσδηποτε γιατι ειμαι ανωμαλος και θελω να κοπανιεμαι στον δρομο. Αρα ισως βγω απο ενα σημαντικο εξοδο. Εκτος αυτου τα μεγαλυτερα μετατροχια υποσχονται καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα (εχει τελειως διαφορετικη αρχιτεκτονικη το στησιμο του σε σχεση με το 5πορτο, προσανατολισμενο προς σπορ).
- Μιας και το μονο που ουσιαστικα αλλαζει ειναι οι πορτες, προβληματα νεοτητας δεν νομισω να υπαρξουν σηματικα, το 5πορτο θα τα εχει εξαλλειψει.
- Η αναμονη πιστευω θα ειναι μικροτερη. Πιο πολυς κοσμος βολευεται με το 5πορτο με το πιο ειδικο 3πορτο.
- Παραγγελια εννοειται οτι θα γινει με το νεο ετος, οποτε ολα αυτα θα ειναι γνωστα..
και εγώ όλο δίπορτα είχα...ειδικά στα 22 μου μόνο αυτά υπήρχαν. Η γνώμη μου είναι να παραγγείλεις όσο το δυνατον γρηγορότερα...ισως είσαι από τους τυχερους που πάρουν άμεσα αυτοκίνητα με την πρώτη παραλαβη...μπες civinfo.com έχουν κάνει τεστ το type-s...για λεπτομέρειες στο...κόκκινο site
-
Σήμερα με ειδοποίησε ο αντιπρόσωπος ότι το αυτοκίνητο μου θα το παραλάβω στις αρχές Ιανουαρίου .
Θυμίζω ότι η παραγγελία έγινε αρχές Νοεμβρίου. Τελικά 2 μήνες αναμονή. Καμία σχέση με τα 6μηνα που λέγονται. Βέβαια ίσως να είναι λόγω χρώματος (αν το έπαιρνα μαύρο μπορεί να περίμενα περισσότερο…). Θυμίζω ότι αναφέρομαι στο 4Θυρο Civic.
Θέλω να κάνω και μία ερώτηση.
Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου εκτός από το εάν είναι γρατσουνισμένο η ψιλό χτυπημένο;
Ξέρω ότι σίγουρα πρέπει να ελέγξω τα λάστιχα γιατί τα έχουν παραφουσκωμένα -
Για μένα...
-Έλεγχος στο εσωτερικό για λερωμένα σημεία με λάδια...πολλά ζώα μηχανικοί μπαίνουν χύμα στο καινούριο αυτοκίνητο και δεν προσέχουν με αποτέλεσμα να έχει λερωθεί...ειδικά αν έχεις μπεζ εσωτερικό σαν αυτό που παράγγειλα εγώ
-έλεγχος στα λάδια...χύμα να σου τα μετρήσει αφού δουλέψει λίγο και 'πέσουν'... διότι έχω ακούσει ότι σε πολλά βάζουν λιγότερο κάνα μισόλιτρο για οικονομία...(έτσι νομίζανε ότι έκαιγε λάδια...)
-άνοιξε κλείσε μερικές φορές την τάπα ρεζερβουάρ (σε 5πορτα έχει παρατηρηθεί πρόβλημα με αυτή)Καλορίζικο...μαζί παραλαμβάνουμε!!!
Επιβάλλονται εντυπώσεις όταν παραλάβεις -
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
Σήμερα με ειδοποίησε ο αντιπρόσωπος ότι το αυτοκίνητο μου θα το παραλάβω στις αρχές Ιανουαρίου .
Θυμίζω ότι η παραγγελία έγινε αρχές Νοεμβρίου. Τελικά 2 μήνες αναμονή. Καμία σχέση με τα 6μηνα που λέγονται. Βέβαια ίσως να είναι λόγω χρώματος (αν το έπαιρνα μαύρο μπορεί να περίμενα περισσότερο…). Θυμίζω ότι αναφέρομαι στο 4Θυρο Civic.
Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου εκτός από το εάν είναι γρατσουνισμένο η ψιλό χτυπημένο;
Ξέρω ότι σίγουρα πρέπει να ελέγξω τα λάστιχα γιατί τα έχουν παραφουσκωμέναΤο τετράπορτο δεν εχει τόσο μεγάλη αναμονή και εξαρτάται από τους Γιαπωνέζους που δεν ειναι καραγκιόζηδες σαν τους Αγγλους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ξέρω ότι σίγουρα πρέπει να ελέγξω τα λάστιχα γιατί τα έχουν παραφουσκωμέναΤο τετράπορτο δεν εχει τόσο μεγάλη αναμονή και εξαρτάται από τους Γιαπωνέζους που δεν ειναι καραγκιόζηδες σαν τους Αγγλους
ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος
τι να φέρουν ρε coyote αυτό που δεν έχουν; -
Γεια σας και από εμένα...
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα post του forum... θα ήθελα όμως να κάνω μία σχετική ερώτηση.
Παρήγγειλα το **HONDA CIVIC 5d 1.8 Sport **χρώματος Galaxy Grey
το κλείσιμο της παραγγελίας έγινε ακριβώς στις **03 Αυγούστου 2006 **και έδωσα και τα κλασικά 1000ευρώπουλα
Μου είχαν πει ότι κάνει 5 μήνες το αμάξι για να έρθει... αλλά στους 3.5 περίπου έρχεται....
Πέρασαν οι 3.5 μήνες αλλά τίποτα
Πήρα σήμερα τηλέφωνο να δω πότε περίπου να το περιμένω μιας και οι 5 μήνες λίγουν στις 03 Ιανουαρίου 2007
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
- Καλημέρα ... την κα. ΧΧΧΧΧΧΧΧ
- Μισό λεπτό
- Παρακαλώ?
- Καλημέρα είμαι ο ΧΧΧΧΧΧΧΧ
- ΑΑΑΑ τι μου κάνετε?
- Μια χαρούλα εσείς?
- Δόξα το Θεό...
- Σας έχω πρήξει αλλά είναι τέλος του χρόνου και πήρα να δω αν έχουμε κανένα νέο
- Είμαστε σε αναμονή ακόμα
- Τι δηλαδή δεν γνωρίζουμε καν πότε θα έρθει στο περίπου? 3 Ιανουαρίου κλείνουμε 5 μήνες που είναι και το όριο
- Όχι δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε αν θα είναι σε αυτήν την παραγωγή ή στην επόμενη
- Δηλαδή? Πότε θα ξέρουμε ?????
- Ιανουάριο
- Ιανουάριο θα ξέρουμε????? και πότε θα έρθει δηλαδή???? Φεβρουάριο????????????????????????????????????/
- Μπορεί και Μάρτιο
- Πλάκα μου κάνεις
- Όχι είμαστε σε αναμονή
- Δηλαδή 8 μήνες??????????????????????/
- Τι να σας πω ίσως να πάει και τόσο
Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.... Εγώ πάντως είμαι ακόμα με το στόμα ανοιχτό...
ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ?????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?????
-
Aπο τον Ιουνιο για Ιανουαριο-Φεβρουαριο σιγουρα υπαρχουν πολλοι οποτε...κλεισε το στομα...
-
Μου αρέσει που όταν είχα πάει στην HONDA και ρώτησα για το αμάξι μου είχαν πει....
Κάνει 5 μήνες.... Εμείς και η Ferrari
Τελικά η Honda και **ούτε καν **η Ferrari
Την Ferrari θα την είχα πάρει μέχρι τώρα...
Τα ανταλλακτικά να μου είχαν στείλει από την Αγγλία θα το είχα συναρμολογήσει το HONDA μέχρι τώρα
-
φίλε εγώ παράγγειλα 01 Σεπτεμβρίου και θα το έχω μέσα στο Γενάρη...Πες μας που είσαι...πρέπει να γνωρίζεις ότι ο αντιπρόσωπος ξέρει την φάση κατασκευής του αυτοκινήτου...Αυτό που θα σου πω για να μην νομίζεις ότι σου πήρε κάποιος την σειρά είναι ότι λόγω Αυγούστου ουσιαστικά η παραγγελία σου έγινε το τρίτο δεκαήμερο άρα ανήκεις στην ίδια φουρνιά με μένα. Από τότε έγινε μια παραλαβή τέλη Οκτωβρίου -220 αυτοκίνητα- και η επόμενη είναι λογικά ή δική μας. Φυσικά και δεν θα χάσεις τα λεφτά σου όμως να ξέρεις ότι και εκείνος το πουλάει αμέσως λόγω της τεράστιας ζήτησης σε σχέση με την παραγωγή όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλη την Ευρώπη αν σκέφτεσαι να το παρατήσεις. Για μένα η περαιτέρω καθυστέρηση σου έχει να κάνει με το χρώμα που ζήτησες. Αυτό το συμπεραίνω από όσα διαβάζω στο civinfo.com
Άσχετο...το civic βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς σε Ιρλανδία και Κροατία.
Το αποτέλεσμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει παράρτημα το γνωστό γκρουπ στις χώρες αυτές...Για να μην ξεχνιόμαστε... -
Τη Ford εννοείς; γιατί COTY το S-Max βγήκε
-
Εμένα μέχρι που μου είπαν πως δεν ξέρουν αν θα είναι σε αυτήν την παραγωγή ή στην επόμενη.
Να σε ρωτήσω ... εσένα κωδικό Α100 σου έχουν δώσει?
Εσύ ξέρεις σε τι φάση είναι το αμάξι σου? Πότε μίλησες τελευταία φορά με την Honda?
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Εμένα μέχρι που μου είπαν πως δεν ξέρουν αν θα είναι σε αυτήν την παραγωγή ή στην επόμενη.Να σε ρωτήσω ... εσένα κωδικό Α100 σου έχουν δώσει?
Εσύ ξέρεις σε τι φάση είναι το αμάξι σου? Πότε μίλησες τελευταία φορά με την Honda?
καλημέρα ikar
φίλε μου δεν γνωρίζω αν είσαι επαρχία ή Αθήνα οπότε ενδεχόμενα να ισχύει κάτι άλλο στον τόπο σου. Το αυτοκίνητο σου είναι σίγουρα σε στάδιο κατασκευής και για μένα θα είναι ήδη έτοιμο τόσους μήνες... Αναφορικά με το δικό μου είναι στο καράβι σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο ο οποίος μου είπε ότι θα το έχω γενάρη. Σίγουρα πάντως έχει στοιχεία ο αντιπρόσωπος σου...να τον ρωτήσεις. Από την άλλη δεν ξέρω αν σου έχει φάει κάποιος την σειρά...ενόχλησε για να μάθεις
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εμένα μέχρι που μου είπαν πως δεν ξέρουν αν θα είναι σε αυτήν την παραγωγή ή στην επόμενη.
Να σε ρωτήσω ... εσένα κωδικό Α100 σου έχουν δώσει?
καλημέρα ikar
φίλε μου δεν γνωρίζω αν είσαι επαρχία ή Αθήνα οπότε ενδεχόμενα να ισχύει κάτι άλλο στον τόπο σου. Το αυτοκίνητο σου είναι σίγουρα σε στάδιο κατασκευής και για μένα θα είναι ήδη έτοιμο τόσους μήνες... Αναφορικά με το δικό μου είναι στο καράβι σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο ο οποίος μου είπε ότι θα το έχω γενάρη. Σίγουρα πάντως έχει στοιχεία ο αντιπρόσωπος σου...να τον ρωτήσεις. Από την άλλη δεν ξέρω αν σου έχει φάει κάποιος την σειρά...ενόχλησε για να μάθεις
Από Αθήνα είμαι και εγώ
Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα που έχουν απεργία εδώ και 20 μέρες οι ναυτεργάτες
-
γιατι? εχει σχέση και αυτό?
Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχει αμάξι στην αγορά για καμία μάρκα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατι? εχει σχέση και αυτό?Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχει αμάξι στην αγορά για καμία μάρκα
Δεν έρχονται όλες οι μάρκες με πλοία...
π.χ τα Γερμανικά λες να στα φέρουν με πλοίο?
Ηonda Civic 2005