-
Eυχαριστώ όλους για την βοήθεια. Θα το κοιτάξω το πρωί για να βρω που κουμπώνει.
Πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται το Laser Dino. Θα μπορούσες να μου το στείλεις και εμένα?
-
Εμένα δεν μου δώσατε σημασία για αυτό ξαναρωτάω.
Έχουν παρουσιάσει τα 307 του 2005 προβλημα είτε στην άση μηχανής είτε στο ψαλίδι από την μεριλα του συνοδηγου? -
Μπα, δεν έχει ακουστεί τπτ για γενικευμένο πρόβλημα. Γιατί, τι έπαθες;
-
Για ΚΑΤΩ βάση μηχανής, ειδικά για τα 1.6, γνωρίζω πως υπάρχει μια γενικότερη ευαισθησία (συνολικά έχω αλλάξει 3).
Τα ψαλίδια είναι σκυλιά όμως.
-
Στο 307 δεν είναι γενικό φαινόμενο, όπως στα 106 ας πούμε. Στα xsara δεν ξέρω τι παίζει. Πέρα από το ζουάν, δεν υπάρχει άλλο...
-
Ασε ρε που δεν υπάρχει άλλο. Με τα χρέπια σας.
Εντάξει βέβαια, ιταλικά δεν είναι.
-
Εγώ φταίω που σε βοηθάω κιόλας...
Εμάς τουλάχιστον είναι ορίτζιναλ κουβάδες, όχι ιμιτασιόν.
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Εμένα δεν μου δώσατε σημασία για αυτό ξαναρωτάω.
Έχουν παρουσιάσει τα 307 του 2005 προβλημα είτε στην άση μηχανής είτε στο ψαλίδι από την μεριλα του συνοδηγου?Άγνωστο...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε φιλε νinman προχτες που το εβγαλα στην εθνικη και το πλακωσα λιγο κατι δεν μου αρεσε στην κυληση του.Ψιλοετρεμε και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο λαστιχα .Εσυ ειχες τετοιο προβλημα ???εχεις αλλαξει λαστιχα????τι μαρκα ηταν τα εργοστασιακα???
Το 1.8 φόραγε Michelin primacy και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο δρόμο....ούτε ψιλοέτρεμε σε ταχύτητες απο 200 εώς 220....
Το 2.0 φοράει Pirreli p 6 και πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ταχύτητες απο 200 εώς 240.....
Μήπως φταίει ο αέρας στα λάστιχα???
Ο κατασκευαστής λέει 32 μπροστά και 36 πίσω....Όμως με αυτήν την πίεση το αυτοκίνητο χοροπηδάει λίγο μιας και οι δρόμοι μας είναι χάλια....Εγώ μετά απο δοκιμές του βάζω 35 μπρός πίσω και πάει μια χαρά....Για δές το και αυτό... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τα ψαλίδια είναι σκυλιά όμως.
+1
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Ρε φιλε νinman προχτες που το εβγαλα στην εθνικη και το πλακωσα λιγο κατι δεν μου αρεσε στην κυληση του.Ψιλοετρεμε και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο λαστιχα .Εσυ ειχες τετοιο προβλημα ???εχεις αλλαξει λαστιχα????τι μαρκα ηταν τα εργοστασιακα???
Το 1.8 φόραγε Michelin primacy και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο δρόμο....ούτε ψιλοέτρεμε σε ταχύτητες απο 200 εώς 220....
Το 2.0 φοράει Pirreli p 6 και πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ταχύτητες απο 200 εώς 240.....
...Καλα το φανταστηκα!!!
Μαλλον τα λαστιχα ειναι και την κατσαμε !!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ φταίω που σε βοηθάω κιόλας...Εμάς τουλάχιστον είναι ορίτζιναλ κουβάδες, όχι ιμιτασιόν.
Αυτό με τα ιμιτασιόν, φωτοτυπίες, κακές αντιγραφές κλπ μου θυμίζει μάχη 106κιδων Vs Saxaκιδων, το 307 Ντίνε όμως βγήκε μετά το xsara
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
, το 307 Ντίνε όμως βγήκε μετά το xsaraΕ...και...
Μας κλεψανε τα σχεδια!!!
-
Έφαγα τον κόσμο τελικά και δεν μπορώ να βρω με τίποτα το μέρος που κουμπώνει το καλώδιο για τον αισθητήρα του πορτπαγκαζ. Αν μπορεί κανείς να δεί που καταλήγει και κουμπώνει το συγκεκριμενο καλώδιο θα είμουν ευγνώμων.
Επισης βρήκα και μια σελίδα που περιέχει όλα τα wiring diagrams του 307 και ίσως φανεί χρήσιμη. Το link είναι εδώ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Åãþ öôáßù ðïõ óå âïçèÜù êéüëáò...
ÅìÜò ôïõëÜ÷éóôïí åßíáé ïñßôæéíáë êïõâÜäåò, ü÷é éìéôáóéüí.
Áõôü ìå ôá éìéôáóéüí, öùôïôõðßåò, êáêÝò áíôéãñáöÝò êëð ìïõ èõìßæåé ìÜ÷ç 106êéäùí Vs Saxaêéäùí, ôï 307 Íôßíå üìùò âãÞêå ìåôÜ ôï xsara
, ôï 307 Íôßíå üìùò âãÞêå ìåôÜ ôï xsara
Å...êáé...
Ìáò êëåøáíå ôá ó÷åäéá!!!
ÊáëÜ ååå åßóáóôå êáé ïé äýï
Ôï 307 åßíáé ôï ðñùôüôõðï êáé ç C4 ç áíôéãñáöÞ ï÷é ç ÎáñÜ
Ç ÎáñÜ åßíáé áíôéãñáöÞ ôïõ 306 ðïõ Þôáí ôñïðïðïßçóç ôçò Æ× ç ïðïßá Þôáí åîÝëéîç ôïõ 309 êáé ôï ïðïßï Þôáí ..... ìðëá ìðëá ìðëá ìðëá
´ÌðÝñäåìá .... áëëÜ äåí åßìáóôå êáé Vag åêåß ôé èá ãéíüôáí ïÝï ?
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
αλλά δεν είμαστε και Vag εκεί τι θα γινόταν οέο ?Θα άλλαζαν απλά τα σήματα και οι τιμές.
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Έφαγα τον κόσμο τελικά και δεν μπορώ να βρω με τίποτα το μέρος που κουμπώνει το καλώδιο για τον αισθητήρα του πορτπαγκαζ. Αν μπορεί κανείς να δεί που καταλήγει και κουμπώνει το συγκεκριμενο καλώδιο θα είμουν ευγνώμων.Επισης βρήκα και μια σελίδα που περιέχει όλα τα wiring diagrams του 307 και ίσως φανεί χρήσιμη. Το link είναι εδώ
Ωραίο το σάιτ!
Καταρχήν, το καλώδιο βγαίνει από το ηχομονωτικό κάλυμμα, που καλύπτει και το φίλτρο καμπίνας, ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;
Πες μου λίγο και ποιό ακριβώς μοντέλο έχεις...
-
Ακριβώς απο εκεί βγαίνει Dino. Εχώ το 1.6 Xsi 2001
-
Δεν θυμάμαι από το δικό μου να βγαίνει τπτ τέτοιο...
Με δεύτερη παρατήρηση, δεν βγαίνει από το κάλυμμα του φίλτρου, αλλά από το αμέσως αριστερά. Δεν μου λες, δοκίμασες να το πάρεις το καλώδιο περασιά, να το τεντώσεις και να δεις έτσι πού φτάνει;
-
Nαι, και απο όσο έψαξα δεν μπορεσα να βρω καμια υποδοχή που να μπαινει. Εκτός και αν κουμπώνει πουθενα απο κατω και δεν φαίνεται με το ματι.
PEUGEOT FORUM