-
Χε-χε!
Το 'ατύ-χυμα' υπήρξε ανώδυνον, καθ' ότι τα ζαντολάστιχα ήσαν απλόχερα χρησιδανεισμένα για την περίσταση. Η ζάντα μάλλον σώζεται.Έλαβα στη συνέχεια το αυτοκίνητον του Κυνηγού, εξοπλισμένο με ημι-σληκς και έχασα το φως μου!
Στις πολύ γρήγορες (σε σχέση με τα Μέγαρα) Σέρρες, και με heavy traffic, όπου δεν χωρούν πειραματισμοί περί την πρόσφυση, τα ημισληκς είναι τελικώς υποχρεωτικά. Δεν είχα ξαναοδηγήσει με τέτοια λάστιχα πριν το Καντέτ του Αντρέα και ομολογώ πως έχω μείνει άφωνος.Εξυπακούεται ότι έκανα καλύτερο χρόνο με εκείνο (είναι και μισό τόνο ελαφρύτερο, χωρίς υπερβολή) παρά με το δικό μου (6-7 γύρους πρόλαβα να κάμω ο καψερός)
Χάρηκα που γνώρισα από κοντά εκλεκτές ιντερνετικές περσόνες! -
παίδες, αρχίσανε τα video
http://www.youtube.com/watch?v=3pjdjjFYkNE
Galfas showhttp://www.youtube.com/watch?v=ZTxBw_QEBoE
http://www.youtube.com/watch?v=uKdbvWWuGxM
BMW M3 CSL E46http://www.youtube.com/watch?v=Mdsk4D4tkYM
Ferrari F430http://www.youtube.com/watch?v=FvIMUwA0M0g
Toyota Starlet Turbo που.. καβαλάει τα κερμπ! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
παίδες, αρχίσανε τα videohttp://www.youtube.com/watch?v=3pjdjjFYkNE
Galfas show -
Πήγαμε με τον charmak66 από Αλεξανδρούπολη αλλά δεν βάλαμε αυτοκίνητο στην πίστα. Παρόλα αυτά επεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα....κι ας είχε ολίγον ομίχλη που καθυστέρησε τα πράματα.
Σχόλια:- έχοντας επισκεφτεί πλέον και τα Μέγαρα και τις Σέρρες έχω να πω ότι τα Μέγαρα είναι μια πολύ sorry excuse για πίστα.... Ουδεμία σχέση.... Οι Σέρρες είναι πίστα για οδήγημα, τα Μέγαρα είναι πίστα για drift... Δεν λέω ότι δεν είναι καλή και χρήσιμη και πολύ καλά κάνανε και την έφτιαξαν αλλά...(και ποιος είμαι εγώ που μιλάω αλλά τέλως πάντως ίσως καταλάβατε που το πάω... θέλω 10 πίστες σαν των Σερρών στην Ελλάδα και όχι μία F1)
- τα ημισλίκ διαπίστωσα ότι είναι μεγάλη ιστορία... (όπως είπε και ο coyot που πήγαινε πιο γρήγορα με το άγνωστο για αυτόν αυτοκίνητο του Hunter παρά τα 50-60 άλογα λιγότερα από το δικό του)
- ενδιαφέροντες και οι τρόποι αστοχίας διάφορων ελαστικών...Και όπως είδα, τα ημισλίκ όταν φθαρούν τόσο που να σκάσουν έχουν τόσο γερά πλαϊνά που δεν σέρνεται η ζάντα στο δρόμο!
- η όψη και ο ήχος των ιταλίδων (κίτρινη, κόκκινη, μπλε) ήταν εξαιρετικός και ο χρωματικός συδυασμός και τον τριών μαζί στην πίστα χάρμα! Κι ας γύριζαν προσεκτικά, πιο αργά από τους περισσότερους άλλους.
- αυτά τα μιάτα δεν πρέπει να είναι πολύ καλά αυτοκίνητα.... μερικά έκαναν πολύ περίεργους ήχους.... όπως ακατονόμαστους ήχους έκανε και ένα στάρλετ...
- αφήστε αυτά τα 106.... περίεργα αυτοκίνητα, μάλλον είναι για αναποφάσιστους οδηγούς, αυτούς που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν προσθιοκίνητα ή όχι...
- Όχι μόνον για άντρες. Υπήρχαν και 3 γυναίκες και μάλιστα πλήρως οργανωμένες με ωραιότατα ημισλίκ που τα χρησιμοποιούσαν με επιτυχία. Να δείτε και πώς άλλαζε ζάντες μόνη της....
- Βέβαια μόνον λίγοι άντρες ξέρουν να οργώνουν την πίστα.... χρειάζεσαι βέβαια το κατάλληλο εργαλείο-'τσάπα'...
- γνώρισα κάμποσους ακόμα και χάρηκα!
- μεγάλο ευχαριστώ στον Hunter - Αντρέα για την παρέα και την συνοδήγηση.
Φωτό 1: Hunter περνώντας ζωηρά από τη γραμμή της εκκίνησης ολοκληρώνοντας έναν γρήγορο γύρο. Η απόστασή του από τη γραμμή είναι ο χρόνος που του λείπει για να σπάσει το φράγμα του 1'40''!
Φωτό 2: Η κόκκινη η μπλε και η κίτρινη ιταλίδα μαζί στην πίστα. Λίγα μόλις μέτρα μετά, μισή στροφή, η κίτρινη αποφάσισε να επενδύσει σε λίγα τετραγωνικά μέτρα αγροκτήματος στας Σέρρας! Ο Hunter ως φωτογράφος με ογκώδη αναλογική μηχανή με 300άρι τηλεφακό ορατός πίσω από το προστατευτικό τοιχάκι.
-
να και οι photos του R40
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=6709 -
Το ευχαριστηθήκαμε όλοι τελικά αυτο το τράκ-ντέι.Ηταν ίσως το καλύτερο απο όσα έχω συμμετάσχει έως σήμερα.Καλά αυτοκίνητα,μερακλήδες οδηγοί,γνώστες της κίνησης εντός πίστας,πράγμα που σημαίνει ότι εξαλείφτηκε το φαινόμενο του φόβου απο λάθη τών άλλων.Ολοι προσέχαμε.
Ευχάριστες εκπλήξεις πολλές.
Οι χρόνοι τών παιδιών που πρωτομπήκαν στήν πίστα (μπράβο Θέμη ),η βελτίωση του καντέτ μου (1:40:029.30 χιλιοστά του δευτερολέπτου πάνω απο τήν γραμμή του sub-forty club,θα σπάσει γρήγορα όμως),ο τρόπος που περνάει ο κογιότ τήν 5 (!),ο χαβαλές που κάναμε πρίν φύγουμε το βράδυ,οι φορουμάδες που γνωρίσαμε (και απο τα δύο φόρουμ)Πολύ καλό event.Πολύ πάνω του μέσου όρου
Υ.Γ.Σήμερα θα πάρω τίς φωτό απο το γρασίδι.Εχω μία καταπληκτική σεκάνς τής Uraco να χορεύει 'zeibeco Italiano' στο σύμπλεγμα τών 6-7-8,καθώς και αρκετές κοντικές τών άλλων δύο Ιταλίδων 'σε δράση'.Μόνο που θα χρειαστεί κάποιος να τίς σκανάρει για να τίς ανεβάσει.Αξίζει
Υ.Γ.2 το μόνο μελανό σημείο,ήταν η καβάλα τών κέρμπς με το οκτάβια.Εκτός του ότι σκάσαμε το λάστιχο εκεί,φύγαμε χωρίς να το καταλάβουμε για τήν μεγάλη ευθεία,και μερτά τα φρένα για τήν Κ1 και μόλλις έστριψα το τιμόνι,το οκτάβια κόντεψε να απογειωθεί.
-
Bάλτε και άλλες φώτο για μας τους πεινασμένους....
-
Με το νέο έτος άμα κανονιστεί τπτ* μου φαίνεται πολύ πιθανό να έρθω κι εγώ** μπας και ξεδώσω λίγο...
*μαξ μέχρι τα μέσα του Γενάρη
**δε γουστάρω να βάλω ΙΧ μέσα στην πίστα, οπότε πού παει το μυαλό σας...;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι χρόνοι τών παιδιών που πρωτομπήκαν στήν πίστα (μπράβο Θέμη ),η βελτίωση του καντέτ μου (1:40:029.30 χιλιοστά του δευτερολέπτου πάνω απο τήν γραμμή του sub-forty club,θα σπάσει γρήγορα όμως),ο τρόπος που περνάει ο κογιότ τήν 5 (!),ο χαβαλές που κάναμε πρίν φύγουμε το βράδυ,οι φορουμάδες που γνωρίσαμε (και απο τα δύο φόρουμ)Εγώ απλά ελπίζω να σας μετέφερε αυτολεξεί ο Θέμης τους χαιρετισμούς που του έστειλα με SMS.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Οι χρόνοι τών παιδιών που πρωτομπήκαν στήν πίστα (μπράβο Θέμη ),η βελτίωση του καντέτ μου (1:40:029.30 χιλιοστά του δευτερολέπτου πάνω απο τήν γραμμή του sub-forty club,θα σπάσει γρήγορα όμως),ο τρόπος που περνάει ο κογιότ τήν 5 (!),ο χαβαλές που κάναμε πρίν φύγουμε το βράδυ,οι φορουμάδες που γνωρίσαμε (και απο τα δύο φόρουμ)Εγώ απλά ελπίζω να σας μετέφερε αυτολεξεί ο Θέμης τους χαιρετισμούς που του έστειλα με SMS.
Επρεπε να έρθεις ρε Μάνο.
Και θα περνούσες καλά,και θα πέρναμε και τα χαιρετίσματά σου
-
Είχα δουλειά λέμεεεεε!!! Λες να μπορούσα και να μην ήρθα επειδή βαριόμουνα;
-
Τέλεια, τέλεια, τέλεια....(που λέει και το άσμα)Το trackday ήταν πραγματικά περίφημο!!! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους...Διοργανωτές, συμμετέχοντες, θεατές...Απ' όλα είχε το χθεσινό event! Ferrari, Lambos, Rallye (πισωκίνητα και προσθιοκίνητα ), miatas, golf (λίγα και καλά), ένα Sei μετά γυναικείας συνοδείας, ένα Leon με ενσωματωμένο άροτρο για να οργώνει , η γνωστή και μη εξαιρετέα CSL, το Kadett του Ανδρέα οριακά πάνω από το 1:40 (θα το κατέβει κάποτε...) και πολλα άλλα...Είχα την χαρά να τα ξαναπώ με τους παλιούς (Hunter, Charmak66, v@silis, markvag...συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιους ) αλλά και να γνωρίσω νέα πρόσωπα (Onyx, Coyot, technik...και πάλι συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιους )! Υπήρχαν βέβαια και οι άτυχες στιγμές όπως κλαταρίσματα, έξοδοι (ευτυχώς χωρίς σοβαρότερες συνέπειες) αλλά και φοβεροί χρόνοι, πολλά τελειωμένα λάστιχα και όμίχλη....Αυτά είναι όμως που συνθέτουν την μαγική ατμόσφαιρα ενός πετυχημένου td . Και εις ανώτερα λοιπόν με υγεία!!!
-
Ε τωρα εγω τι να πω. Τα ειπαν ολοι οι προηγουμενοι. Γνωριστηκαμε με πολλα ατομα απο το φορουμ και η παρεα μεγαλωνει περισσοτερο. Το θεαμα που καλο για θεατες και φανηκε η σοβαροτητα με την οποια αντιμετωπιστηκε η ημεριδα (οι περισσοτεροι με ημισλικ) Που ησουνα ρε ποπολαρε. Εχασες.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
........Που ησουνα ρε ποπολαρε. Εχασες. -
11.30 το πρωι
popolaros' sms: πως πάει;;18:00
popolaros' τηλ.:για λέγε...κρίμα που έπρεπε πάντως να φύγω νωρίς
@coyot νομίζω ο αδερφός μου ήταν μαζί σου στο αμάξι όταν γυρνούσατε την πίστα.στο γυρισμό πάντως υπήρξαν 2 (εγκάθετοι) κύριοι που μου έπαιζαν τα φώτα ενώ προσπερνούσα..
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στο γυρισμό πάντως υπήρξαν 2 (εγκάθετοι) κύριοι που μου έπαιζαν τα φώτα ενώ προσπερνούσα..
αλήτες κοντράκηδες
-
Γνώρισα αρκετά παιδια από εδώ μέσα και με τον Νίκο-coyote κάναμε παρέα και τα πρώτα μαθήμα στην πίστα!Alex-v στο τέλος σε είδα ρε συ και δεν τα είπαμε πολύ.Ήταν πολύ ωραία και είχε αρκετό θέαμα.Δεν λέω τίποτα άλλο.Οι φωτογραφίες και τα βίντεα τα λένε όλα!!
-
Ως επιστέγασμα:
-να συγχαρώ τον Θέμη - opterios
-να ευχαριστήσω θερμά τους οργανωτές, τον Ανδρέα - Ηunter, τον Βαγγέλη με το 106 (δεν θυμάμαι αν γράφει εδώ) και last but not least τον Γιάννη - Giannis206 που υπήρξε ο πρώτος που με ξεστράβωσε, ως γνώστης της πίστας.@ v@silis: ο Giannis206 είναι ο αδελφός σου; Aν ναι, να τον ακούς! Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με γραμμές!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
@ v@silis: ο Giannis206 είναι ο αδελφός σου; Aν ναι, να τον ακούς! Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με γραμμές!
λες;;
Οχι,δεν είναι ο Γιάννης αδερφός μου. Ένας καστανόξανθος με ανοιχτό μπεζ αμάνικο ήταν.Μιχάλη τον λένε.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
στο γυρισμό πάντως υπήρξαν 2 (εγκάθετοι) κύριοι που μου έπαιζαν τα φώτα ενώ προσπερνούσα..
αλήτες κοντράκηδες
Λες για δύο αλήτες μ' ένα κόκκινο ολίγον τι εγκάθετο αυτοκίνητο;;;;;
Κι εμένα μου παίξανε τα φώτα...
Προφανώς κοντράκηδες... Παλιοαλήτες...
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)