-
όπως ξέρεις μ'αρέσει πολύ το Άμστερνταμ δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Στον ηχειάκια πες τα αυτά
-
ΡΕεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
συγκςεντρωθείτε λεμεεεεεεε
Καλημέρες...
-
Ο χρήστης Φορουμάδες που θα τον πιούν (τον καφέ) έγραψε:
- Citastak
- Kid
- kouk
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- cavallino
- taurus
- technik
- IKE
- n_olympios
- hrdoukas
- D-Jet
- Coyot
- tsilis
- Bagus
- Avel
- opterios
- DAP
- TakisB
- tazio
- Kruazierastern
21 FlowerPower (αμα ερθει ομως και ο SKYE, αλλιως ντρεπομαι
) - Silencer
- Nicholas Van Orton
24.pad - syele
26 cavalino gr
27 Pai Mei
28 Velissarios
-
Παραμενει ανοιχτο το θεμα πλοηγησης.
Για καντε ενα rοad book και για τους αμυητους στα ευαγη ιδρυματα.Εννοω φυσικα πως θα βρω το μαγαζι και οχι πως θα βρω μια παρεα απο καμια 25αρια ατομα σε μια καφετερια.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για καντε ενα rοad book και για τους αμυητους στα ευαγη ιδρυματα.Εννοω φυσικα πως θα βρω το μαγαζι και οχι πως θα βρω μια παρεα απο καμια 25αρια ατομα σε μια καφετερια.
Από πια περιοχή θα ξεκινήσεις;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απο το σπιτι μου.Ειναι η σωστη απαντηση αλλα επειδη εισαι συ την αλλαζω σε Απο Παλιο Φαληρο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απο το σπιτι μου.Ειναι η σωστη απαντηση αλλα επειδη εισαι συ την αλλαζω σε Απο Παλιο Φαληρο.
Συγγρου --> Καλλιρόης --> Παναθηναϊκό Στάδιο --> Κηφισίας.
Στην διασταύρωση της Κηφισίας με την Κατεχάκη, δεν πας κάτω από την υπόγεια που συνεχίζει για Κηφισιά, βγαίνεις δεξιά στον παράδρομο με σκοπό να στριψεις αριστερά (έχει φανάρι). Ανηφορίζεις την Κατεχάκη προς Γαλάτσι, αφήνεις αριστερά σου το μαιευτήριο Λητώ, και στα 100-200 μέτρα βρίσκεις διχάλα, την οποία και ακολουθείς προς τα αριστερά. Περνάς ένα πεζοφάναρο, και το επόμενο εκτός από ευθεία, στρίβει και (σχεδόν) επιτόπου δεξιά (στενή πολύ ανηφορική 160 μοιρών), προς Αττικό Άλσος. Στρίβεις και παίρνεις κάποιον τηλ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συγγρου --> Καλλιρόης --> Παναθηναϊκό Στάδιο --> Κηφισίας.
Στην διασταύρωση της Κηφισίας με την Κατεχάκη, δεν πας κάτω από την υπόγεια που συνεχίζει για Κηφισιά, βγαίνεις δεξιά στον παράδρομο με σκοπό να στριψεις αριστερά (έχει φανάρι). Ανηφορίζεις την Κατεχάκη προς Γαλάτσι, αφήνεις αριστερά σου το μαιευτήριο Λητώ, και στα 100-200 μέτρα βρίσκεις διχάλα, την οποία και ακολουθείς προς τα αριστερά. Περνάς ένα πεζοφάναρο, και το επόμενο εκτός από ευθεία, στρίβει και (σχεδόν) επιτόπου δεξιά (στενή πολύ ανηφορική 160 μοιρών), προς Αττικό Άλσος. Στρίβεις και παίρνεις ....................
Για προχωρα,για προχωρα μη φοβασαι,δεν χανομαι ευκολα.
-
Εσύ μπορεί να μη χάνεσαι, εγώ δεν θυμάμαι όμως
(είναι πολύ κοντά από κει πάντως)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στρίβεις και παίρνεις οικόπεδο. -
Ρε σεις, το 2cv θα ανεβει εκει πανω ή θα σπρώχνω στην ανηφόρα;;;; Αμα ερθει κανεις με τζιπ να εχει και εργατη.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ρε σεις, το 2cv θα ανεβει εκει πανω ή θα σπρώχνω στην ανηφόρα;;;; Αμα ερθει κανεις με τζιπ να εχει και εργατη.2cv?
έχω χάσει επεισόδια? -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ρε σεις, το 2cv θα ανεβει εκει πανω ή θα σπρώχνω στην ανηφόρα;;;; Αμα ερθει κανεις με τζιπ να εχει και εργατη.
2cv?
έχω χάσει επεισόδια?Kαι ελεγα θα το δει, δε θα το δει... Δεν ειναι δικό μου δυστυχως. Αλλά από ότι φαίνεται θα το έχω στις γιορτές
-
Αυτό λένε δεν τουμπάρει,ε? Τουλάχιστον όχι υπο νορμάλ συνθήκες....μπορώ να το δανειστώ για 10 λεπτά?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αυτό λένε δεν τουμπάρει,ε? Τουλάχιστον όχι υπο νορμάλ συνθήκες....μπορώ να το δανειστώ για 10 λεπτά?εσυ τι αμαξι εχεις;;;;
-
2cv?
έχω χάσει επεισόδια?Kαι ελεγα θα το δει, δε θα το δει... Δεν ειναι δικό μου δυστυχως. Αλλά από ότι φαίνεται θα το έχω στις γιορτές
αν σου πω ότι δεν έχω μπει ΠΟΤΕ σε 2cv ??
Λοιπόν θέλω να με πας βόλτα όμως ε?
-
Αυτό λένε δεν τουμπάρει,ε? Τουλάχιστον όχι υπο νορμάλ συνθήκες....μπορώ να το δανειστώ για 10 λεπτά?
εσυ τι αμαξι εχεις;;;;
ένα μικρό 106κι έχω καλέ κύριε...γιατί τι διαφορά έχει?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
2cv?
Aλήθεια λες;;; Εννοείται!! Αλλωστε το χρωσταω από τότε που με πήγες εσύ με το Αμι..
Ρανταπλάν για να το κρατήσω για ενέχυρο, αλλά άστο, πιο ακριβό ειναι το 2cv :P:P:P
-
πιο ακριβό είναι το 2cv.....στο 106 όμως μπορεί να οδηγήσει κάποιος 1,50 και να κάτσει συνοδηγός κάποιος 1,90 χωρίς να βγάλει τα πόδια του έξω απο το παρμπρίζ!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
2cv?
Θέλω και εγώ...
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'