-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
α.Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που μου άρεσε, γιατί είχα ανησυχήσει! Σιγά μη τον βρω τον δίσκο...
Τα υπόλοιπα 4 του τοπ-5 ποιά είναι;Τώρα μου βάζεις δύσκολα (εγώ φταίω βασικά, που κάνω δηλώσεις ), αλλά σίγουρα είναι μέσα το 'blood nirvana' των last drive και το 'εκδρομαί-μεταφοραί ο μήτσος' του πουλικάκου.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
α.Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που μου άρεσε, γιατί είχα ανησυχήσει! Σιγά μη τον βρω τον δίσκο...
Τα υπόλοιπα 4 του τοπ-5 ποιά είναι;Τώρα μου βάζεις δύσκολα (εγώ φταίω βασικά, που κάνω δηλώσεις ), αλλά σίγουρα είναι μέσα το 'blood nirvana' των last drive και το 'εκδρομαί-μεταφοραί ο μήτσος' του πουλικάκου.
Έχουμε 3. Περιμένω άλλα 2!
-
Πήγε κανείς χθες στον Morissey? Αν ναι πως ήταν?
-
Χθές είδα τον Αγγελο Μουρβάτη και η ψυχή στο BOOZE! (σαλόνικα)
Πολύ μα πάρα πολύ μου άρεσαν τα παιδιά. Πρέπει να έχουν βγάλει και μερικούς δίσκους. Πρέπει να τους βρω οπωσδήποτε.
-
είσαι σαλόνικα ρε;;;
-
αν εισαι θα'ρθω 23/12 στο Thessaloniki Hip Hop Festival ..
θα σκασει freestyle απο τους arsonists..
οσοι στα γυρω στενα μυλου/υδρογειου μεινετε στα σπιτια σας γιατι θα καψουμε την πολη
Υο! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οσοι στα γυρω στενα μυλου/υδρογειου μεινετε στα σπιτια σας γιατι θα καψουμε την πολη
Υο!Εκει γύρω μόνο κάτι 'σπίτια' έχει
-
Πήγε κανείς από τους συμφορουμίτες την περασμένη Παρασκευή 24/11 στο Gagarin 205 όπου έπαιζαν οι Twillight Singers + Mark lanegan ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Υο!Θα σε συμβουλευα τους γειτονες του Μυλου να μην πατε να τους πουλησετε μαγκια Ουτε να μπερδευτειτε αν τους δειτε μαυρους βραδιατικα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Υο!Θα σε συμβουλευα τους γειτονες του Μυλου να μην πατε να τους πουλησετε μαγκια Ουτε να μπερδευτειτε αν τους δειτε μαυρους βραδιατικα
καλα εγω προσωπικα σε κανεναν δεν πουλαω μαγκια.
απλα επειδη σε παρομοια φεστιβαλ εχω δει πολλα τραγελαφικα με διαφορα μαλακισμενα, μαστουρωμενα κλπ δεν το ειπα τελειως για πλακα.. νταξ οχι τιποτα ακραια πραγματα απλα λιγη προσοχη στους wannabe gangsters να ουμ που νομιζουν οτι ειναι στην αμερικη..
στο νεο κοσμο/κουκακι αρνηθηκαν να μας αφησουν να διοργανωσουμε εκδηλωση επειδη παλιοτερα σε αντιστοιχο λαιβ κατι μαλακισμενα εκαναν χρηση ναρκωτικων χυμα στους γυρω δρομους, βανδαλισμους, παιζανε ξυλο μεταξυ τους κλπυποψιν η θεσσαλονικη εχει πολυ μεγαλη σκηνη και εκτος αυτου το κοινο θα ειναι απ'ολη την ελλαδα γιατι θα παιξει αρκετος κοσμος στο φεστιβαλ, συν οτι θα ερθει ο freestyle των arsonists που ειναι μεγαλο ονομα..
και γενικα τετοια φεστιβαλ και λαιβ στην ελλαδα εχουν ασχημη προϊστορια..
ΥΟ gangsta nation!
παντως ελατε οσοι θελετε θα ειναι ομορφα
συνηθως σ'αυτα εχει κατι γυναικες... πολυ δυσκολες που δεν καθονται με τιποτα
Υο Υο Υο Υο -
Ο νεος Κοσμος και το Κουκακι δεν ειναι ομως ο γυφτομαχαλας της Αθηνας
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο νεος Κοσμος και το Κουκακι δεν ειναι ομως ο γυφτομαχαλας της Αθηναςδειρτε τους.. αν εννοεις αυτο
καλο θα κανετε
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα με πειραζε; -
Δε με εννοησες
ειπες:οσοι στα γυρω στενα μυλου/υδρογειου μεινετε στα σπιτια σας γιατι θα καψουμε την πολη
απο μενα ΟΚ καψτε την καριολα που ψηφιζει φτερωτο, αλλα ας ξερετε καλου κακου οτι τα γυρω στενα ειναι πιτα στους χαρντκορ γυφτους (δεν εννοω παοκια, τους αλλους, με τα χρυσα δοντια λεω )
-
Λίγα για το Κουκάκι γιατί σας έφαγα όλους (και πεινάω πάλι).
-
Dead soul tribe στη θεσσαλονικη
-
Tool ή Motorhead ιδού η απορία
Καμιά ιδέα? -
Eξαρτάται τα κέφια! Εγώ θα λεγα tool, πάντως.
Παρέα βρήκες ή θα πας εσύ και το καρότο σου; (aka κούνελος);
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λίγα για το Κουκάκι γιατί σας έφαγα όλους (και πεινάω πάλι).ειστε φλωροι που δε μας αφησατε να σας διαλυσουμε παλι την περιοχη..
τοσα τραβελια εχετε οι χιπχοπερς σας μαρανανη θεσσαλονικη θα πληρωσει τα σπασμενα
θα μας βγαλουν στα καναλιαραψωδοι καμικαζι κατα πανω σας
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τοσα τραβελια εχετε οι χιπχοπερς σας μαραναν
Πήγε ο tazio από Κουκάκι?
-
η θεσσαλονικη θα πληρωσει τα σπασμενα
θα μας βγαλουν στα καναλιαοχι πολλα πολλα εδω πανω επικρατει το δογμα 'Πινοκιο'
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006