-
Ο χρήστης syele έγραψε:
- Citastak
- Kid
- kouk
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- cavallino
- taurus
- technik
- IKE
- n_olympios
- hrdoukas
- D-Jet
- Coyot
- tsilis
- Bagus
- Avel
- opterios
- DAP
- TakisB
- tazio
- Kruazierastern
21 FlowerPower (αμα ερθει ομως και ο SKYE, αλλιως ντρεπομαι
) - Silencer
- Nicholas Van Orton
24.pad - syele
26 cavalino gr
Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι δε ξέρω κανέναν σας!που να μαθω 25 ονόματα σε ένα καφέ;;;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι δε ξέρω κανέναν σας!που να μαθω 25 ονόματα σε ένα καφέ;;;
Θα το πας αλφαβητικα.Και αρχιζουμε απο το D ap.
Tα αλλα στην επομενη συναντηση. -
D άξει !
D είναι κακή ιδέα!
D ε θα έχω πρόβλημα!
-
Πάντως και το σκηνικό του προαστιακού ακούγεται χαβαλετζίδικο. σαν να πηγαινουμε σε διαδηλωση ενα πραγμα!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πάντως και το σκηνικό του προαστιακού ακούγεται χαβαλετζίδικο. σαν να πηγαινουμε σε διαδηλωση ενα πραγμα!!Ναι !
Αλλά πρέπει ή να κάνω ένα παραπάνω δρομολόγιο ή να χάσω μια διαδρομή χαβαλέ...Πάντως δεν πρόκειται να κολλήσω εκεί! Το πολύ πολύ έρχομαι Αθήνα με το αυτοκίνητο...
-
Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι δε ξέρω κανέναν σας!που να μαθω 25 ονόματα σε ένα καφέ;;;Δεν θα ήταν κακή ιδέα οι εν Αθήναις ευρισκόμενοι mods να φτιάξουν μπλούζες 4Τ Forum με τα nicknames εκάστου ενδιαφερομένου χρήστη.
Aλλιώς, υπάρχουν και τα ταμπελάκια των πανελληνίων συναντήσεων.Βέβαια, έτσι θα δίνουμε εικόνα ορφανοτροφείου στους γύρω μας, but what the hell!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Βέβαια, έτσι θα δίνουμε εικόνα ορφανοτροφείου στους γύρω μας, but what the hell!
Με μια εξαίρεση, τον μακρυμάλλη. Αυτός μοιάζει με δραπέτη ασύλου.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δεν θα ήταν κακή ιδέα οι εν Αθήναις ευρισκόμενοι mods να φτιάξουν μπλούζες 4Τ Forum με τα nicknames εκάστου ενδιαφερομένου χρήστη.
Aλλιώς, υπάρχουν και τα ταμπελάκια των πανελληνίων συναντήσεων.Βέβαια, έτσι θα δίνουμε εικόνα ορφανοτροφείου στους γύρω μας, but what the hell!
-
Είσαστε θεόμουρλοι.....Χαλάνδρι....και γιορτινές μέρες......δεν βρίσκεις να παρκάρεις αν πας για καφέ με 2 φίλους όχι με 25 που θα έχουν 25 αμάξια!
Εγώ ψήνομαι αλλά Χαλάνδρι ρε παιδιά.....αφήστε που είμαι ο τύπος....ο μπροστινός μου να μου παίρνει παντα την θέση....συνέχεια!
Για γαλάτσι λέει, χειμώνα να βρούμε 5 τραπέζια στο Zeppelin λίγο δύσκολο, στις Υάδες παίζει να βρούμε να κάτσουμε ειδικά για 6.30 το απόγευμα!
Κανένας απο Νότια προάστια να πάμε κονβόι.....έχει και κατεχάκη!
ΚΟΥΚ, το Χαλάνδρι το ξέρω αρκετά είναι μαρτύριο ρε συ....μόνο η φωκίωνος είναι χειρότερη!
-
- Citastak
- Kid
- kouk
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- cavallino
- taurus
- technik
- IKE
- n_olympios
- hrdoukas
- D-Jet
- Coyot
- tsilis
- Bagus
- Avel
- opterios
- DAP
- TakisB
- tazio
- Kruazierastern
21 FlowerPower (αμα ερθει ομως και ο SKYE, αλλιως ντρεπομαι
) - Silencer
- Nicholas Van Orton
24.pad - syele
26 cavalino gr
27 Pai Mei
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηλία, αν εξαιρέσεις τον avel που λεει οτι θα έρθει αλλά δεν θα έρθει ( )!!!!!!
Αυτες ειναι εγκαθετοτητες του μεγιστου βαθμου!!!
Γι'αυτο κι εγω, σαν αντιδραστικος τυπος που ειμαι, σας λεω οτι θα ερθω στα σιγουρα!!!
Οριστε μας!!
-
Εγώ είμαι μέσα όπου και να γίνει.
Ηλία, θα περάσω να σε πάρω εγώ, στο δρόμο μου είσαι (με μια πολύ μικρή παράκαμψη). Το διακινδυνεύεις να σε πάει το Kid?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ είμαι μέσα όπου και να γίνει.Ηλία, θα περάσω να σε πάρω εγώ, στο δρόμο μου είσαι (με μια πολύ μικρή παράκαμψη). Το διακινδυνεύεις να σε πάει το Kid?
Nα σου πω, θέλω όταν τον συναντήσω τον άνθρωπο να ακούει έτσι?
Άντε, θες να τον βάλεις στο boom car και να στείλεις την ακοή του αδιάβαστη...
Κάγκουρα!
-
οκ, θα μιλησω με το κιντ και θα σας πω για μερος. Παντως η ημερομηνια παραμενει ως εχει
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
οκ, θα μιλησω με το κιντ και θα σας πω για μερος. Παντως η ημερομηνια παραμενει ως εχειΤην ώρα να αλλάξεις, να την κάνεις 5μιση μήπως και έρθει η Funis στην ώρα της...Δηλαδή 6μιση.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ηλία, θα περάσω να σε πάρω εγώ, στο δρόμο μου είσαι (με μια πολύ μικρή παράκαμψη). Το διακινδυνεύεις να σε πάει το Kid?
Κάγκουρα!
Εγώ δεν έχω χρυσές ζάντες και αυτοκόλλητο Tarantula στη σκούπα μου κύριε.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΟΜ CAR!!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την ώρα να αλλάξεις, να την κάνεις 5μιση μήπως και έρθει η Funis στην ώρα της...Δηλαδή 6μιση.Υπερβολές!!!
-
Να πουμε στη Φουνις 3.30 για να ερθει στην ωρα που πρεπει
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Την ώρα να αλλάξεις, να την κάνεις 5μιση μήπως και έρθει η Funis στην ώρα της...Δηλαδή 6μιση.
Υπερβολές!!!
Ναι βέβαια, κάντο 6 παρά τέταρτο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάγκουρα!
Εγώ δεν έχω χρυσές ζάντες και αυτοκόλλητο Tarantula στη σκούπα μου κύριε.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΟΜ CAR!!!!
Δεν έχω ταραντούλα στη σκούπα μου κύριε...
Και τι το κακό έχουν οι χρυσές ζάντες..?
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'