Ο χρήστης platis έγραψε:
Χριστ-eponime
Παληα, πολυ παληα, τα ειχα κι εγω με τους κριτες. Υφος, μαιμουδιτσες στους χρονους για καποιους φιλους, αδιαφορια για την ασφαλεια, ελαστικοτητα στους κανονισμους κι αν το συρμα δεν εφτανε απο flying σε stop, ε και τι εγινε, αποτελεσματα το βραδυ.
Σημερα δεν ειναι ετσι. Σαν συμμετεχων η σαν πλοηγος , εχω δει χαρουμενες κι ευγενικες (συνηθως νεανικες ) φατσες να κανουν τη δουλεια (και το κεφι τους) με συνεπεια κι ανθρωπια. Κι αν υπαρχουν μια-δυο εξαιρεσεις, ε δεν χαρακτηριζουν το συνολο.
Για τον Ταυρο τωρα συγκεκριμενα, τον οποιο εχω τη χαρα να γνωριζω καλα, εχω να πω οτι κανει τη δουλεια του ΑΨΟΓΑ και το κεφι του ποτέ σε βαρος της υποχρεωσης. Προχθες μ αρεσε που απο το CB ειδοποιουσε ολο το συνεργειο να ειναι σε ετοιμοτητα γιατι ερχεται αυτοκινητο, η για οτι αλλο συνεβαινε, ειχε για ολους μια καλη κουβεντα, σαντουιτς και καφε.
Αν τωρα ειναι ενα νεο ΠΑΙΔΙ που εχει το θαρρος της γνωμης και την εκφραζει (συμφωνουμε-δεν συμφωνουμε), ε αντι να τον κρεμασουμε καλυτερα να παρακαλαμε ο χωρος ναχει κι αλλους 'ζωντανους' ανθρωπους κι οχι...σφουγγοκολάριους, που ελεγε κι ο Φιλιππας.
Αν τα νεα αυταω παιδια, με τα οποια θετικα η αρνητικα τους, τα αποπαιρνουμε, θα καταληξουμε να τρεχουμε οι τρεις μας ως ΚΑΠΗ και να σφραγιζουμε τα καρνε μονοι μας.
Ανανεωση και νεους θελουμε, κι οταν αντιμετωπισουμε τα χαρακτηριστικα τους, κανουμε σαν μπαμπαδες σε κλιμακτηριο.
Αλλη πρεπει ναναι η αντιμετωπιση...
δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω σε αυτο το ποστ.να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη για καποιες εκφρασεις αλλα με καποια πραγματα που διαβασα νομιζω πολλοι δεν θα αντεχατε.αν και δεν το εκανα πισω απο το 1.3power.ιμαι κριτης στο συνεργειο του Κωστη και δεν γινεται να ακους συνεχεια οτι κατεβει του καθενα...Κωστη συνεχισε ετσι οπως εισαι αγορι μου...να κανω και κανα flying που θελω εε.... .γιατι νομιζεις πως σε υποστηριζω...