-
Ο χρήστης eponimos_gr έγραψε:
δεν βαριεσαι αφου δεν εγκρινεται απ'την **αντιληψη **του κουκ , ασ το σβησω...
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ?
EVIVA
-
εκεινο με τα πολλα κιλα ?...
-
Καταλαβες τωρα Ταυρακο 'τι μπορει να κανει για τους Ελληνικους αγωνες ραλλυ;' καποιος που και τη κουβεντα ακομα την σαμποταρει;
-
Ναι... να μη θέλει να τους σώσει με τπτ...
-
καποιοι απο εσας δεν γουσταρουν αυτο το τοπικ.καλο θα ηταν να το διαγραψετε απο την μνημη σας και να μην ξαναποσταρετε γιατι νομιζω πψς ειστε ...η κανω λαθος>?και οχι μονο αυτο αλλα χαλατε κατι που ισως βοηθησει τους αγωνες.και εσεις καθηστε και καντε και την αποχη σας και βλεπετε την εκμπομπη του καθε κυριου στην τηλεοραση.και εγω κριτης ειμαι και απλα προσπαθουμε για τους αγωνες...τωρα εσεις αν δεν θελετε μην πατατε τις πληγες τον ελληνικων αγωνων γιατι ειναι πολλες.και μην βαζετε τις προσωπικες σας κοντρες μπροστα σε μια προσπαθεια...
-
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ...ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ Κο eponimos -gr ΚΑΙ ΤΟΝ Κο APR-MONO ΕΞ ΟΨΕΩΣ-ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ FOUL!FOUL ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΜΑΖΙ!ΤΗΝ 'ΑΓΑΠΗ'ΤΟΥ Κου APR ΣΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ .ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ-ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!-ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΗΡΕΜΙΣΩ.... ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ,ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΕΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ FORUM! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο TAURUS ΟΛΟ ΑΥΤΟ?ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜ ... ΕΝΑ 40 ΕΥΡΩ/ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ?Η' ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ?-ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕΤΕ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΑΛ....ΚΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΗΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ 'ΧΟΜΠΙ' ΑΓΩΝΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ Κε APR.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ...
ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ TΩΡΑ! ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ!... ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .... -
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ SPIROS R,ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ..
ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ .
ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ .
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΙΤΑΚΟ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ , ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ 9ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ), ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΞ , Η ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ .
ΓΙΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ , Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ 10πμ εως 10μμ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ , ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ..............
ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ Ρ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ SPIROS R,ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ..ΓΙΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ , Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ 10πμ εως 10μμ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ , ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ..............
ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ Ρ?Κυριε ΑPR νομιζω πως και ο δικος σας πρωκτος τρωγεται με το σωβρακο σας ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ για μπινελικια(τα ζητατε εγω καπως ετσι το νιωθω....νομιζω πως αν καταΛΑΒΑΙΝΑΤΕ τι λετε θα Ξερατε πως αυτο που κανετε ειναι μονο προσωπικη κοντρα.και πως το συνεργειο του συγκεκριμενου κριτη που κανει 30 αγωνες το χρονο δεν εχει διμιουργησει ποτε προβλημα ακομα και σσε δυσκολες καταστασεις.αν δεν γνωριζετε μην γραφετε λογια που απλα τα κανετε για να κερδισετε τις εντυπωσεις ετσι ωστε να επωφελειθητε για μια προσωπικη κοντρα που υπαρχει...οσο αναφορα για τους φιλους σας που ειναι τσαντισμενοι με τον εν λογω κριτη μου ακουγεται λογικο.φιλοι σας δεν ειναι?δειξε μου τον φιλο σου λεει να σου πω ποιος εισαι....και εγω μπορω να σας αναφερω πολλους αγωνιζομενους που εχουν αριστες σχεσεις με τον TAurus.ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ? οποια διαφορα εχετε λυστε την με ΠΜ και οχι απο αυτο το τοπικ που προσπαθει να βοηθησει τους ΑΓΩΝΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕΣ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ....
οσο για την υπογραφη σας και βεβαια αν υπαρχουν ατομα σαν εσας στους αγωνες που δεν μπορουν να δουν μια καλη κινηση και να παραμερισουν τις προσωπικες κοντρες,ναι συμφωνω δεν προκειται να σωθει με τιποτα....
Ν.Ταμουραντζης.κριτης.
-
'Κύριε' APR, να σας ξεκαθαρίσω κάτι... Δεν δίνω δεκάρα για την άποψη τη δική σας και των 'φίλων' σας για 'μένα... Αντιθέτως με απασχολεί η γνώμη των ανθρώπων που εκτιμώ, είτε καλή, είτε κακή... Δεν είμαι αρνητικός στην κριτική, είμαι όμως κέρβερος απέναντι στην κακοπροαίρετη κριτική. Πράγμα που σας αρέσει να κάνετε κατά κόρον... Γιατί, αν δεν το καταλάβατε, το μόνο που μπήκατε να κάνετε εδώ μέσα ήταν να πηδήξετε ανελέητα ένα τόπικ, για το οποίο τόσοι αναφέρθηκαν θετικά. Και όσοι είχαν τις αντιρρήσεις τους, το έκαναν με κόσμιο τρόπο, πάντα στα σωστά πλαίσια της συζήτησης, μιας διαδικασίας δηλαδή που αγνοείτε παντελώς...
Ποτέ δεν δήλωσα αλάνθαστος, δείτε και τι έγραψα αρχικά. Αλλά το ότι είμαι νεότερος από κάποιους άλλους και ίσως και πιο άπειρος, δεν μου στερεί το δικαίωμα να τους κρίνω, ιδιαίτερα αν με έχουν προσβάλλει. Γιατί με προσβάλλει σαν άνθρωπο και σαν κριτή να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει ότι 'το αμάξι μου θα πάθει περισσότερη ζημιά αν πέσει στο αμάξι σου, απ' ότι αν πέσει σε εσένα'. Και αυτό το είπε, είτε σας αρέσει είτε όχι. Και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι, ακόμα και αν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Δεν ξέρω αν έχετε δεκάδες ή εκατοντάδες φίλους κριτές, ξέρω όμως ότι υπάρχουν μπόλικοι αξιολογότατοι άνθρωποι που δεν μπορούν να σας ανεχτούν άλλο και το ότι δεν σας έχουν στείλει ακόμα στον διάολο, είναι επειδή τους είναι τρομερά δύσκολο να πέσουν στο επίπεδό σας... Πάρτε το χαμπάρι... Ο κόσμος όλος δεν είστε μόνο εσείς και οι 'φίλοι' σας, υπάρχουν και άλλες απόψεις πλην της δικής σας, ίσως όχι σωστές πάντα, αλλά πάντα σεβαστές. 'Δεν συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες' είπε κάποιος σοφός διαφωτιστής, αλλά που να το ξέρετε εσείς αυτό? Δεν σας αφήνει το υπέρμετρο εγώ σας να δείτε πέρα από τα 2 μέτρα...
Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σας, δεν αξίζει να χαλάω το πληκτρολόγιό μου για εσάς. Το θέλω για να επικοινωνώ (άλλη μια άγνωστή σας λέξη) με ανθρώπους που εκτιμώ και που πραγματικά μετράνε... και που το καλάμι το έχουν μόνο για να φτιάξουν κανένα έπιπλο και όχι για να το καβαλάνε... Με ανθρώπους που θα έρθουν στο ΣΕΧ ή θα περάσουν από το πόστο μου στην ανάβαση και θα πούμε μια καλημέρα, 2 φιλικές κουβέντες, θα κεράσω και καφεδάκι και καλή καρδιά. Και πιστέψτε με, υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν, όσο και να σας φαίνεται περίεργο... Γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...
Αηδιασμένος,
Σάσσαλος Κ. -
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΑΛ....ΚΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΗΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ 'ΧΟΜΠΙ' ΑΓΩΝΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ Κε APR.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ...
ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ TΩΡΑ! ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ!... ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ....Κυριε APR ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡ..ΔΙΑ(αφου θελεις να μιλησουμε στην γλωσσα σου) περιμενουμε να αντιπροτεινεται κατι μεσα σε αυτο το τοπικ που τοσο σας ενοχλει..αν τα εχετε.αν δεν τα εχετε τοτε σταματηστε να καταστρεφεται το τοπικ γιατι εμεις το χρειαζομαστε...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ....ΑΛΛΙΩς ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΑς ΚΑΙ ΤΟ 'ΕΓΩ' ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΧΡΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑς ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ...ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑς ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕΣ.ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟς..ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
-
Χριστ-eponime
Παληα, πολυ παληα, τα ειχα κι εγω με τους κριτες. Υφος, μαιμουδιτσες στους χρονους για καποιους φιλους, αδιαφορια για την ασφαλεια, ελαστικοτητα στους κανονισμους κι αν το συρμα δεν εφτανε απο flying σε stop, ε και τι εγινε, αποτελεσματα το βραδυ.
Σημερα δεν ειναι ετσι. Σαν συμμετεχων η σαν πλοηγος , εχω δει χαρουμενες κι ευγενικες (συνηθως νεανικες ) φατσες να κανουν τη δουλεια (και το κεφι τους) με συνεπεια κι ανθρωπια. Κι αν υπαρχουν μια-δυο εξαιρεσεις, ε δεν χαρακτηριζουν το συνολο.
Για τον Ταυρο τωρα συγκεκριμενα, τον οποιο εχω τη χαρα να γνωριζω καλα, εχω να πω οτι κανει τη δουλεια του ΑΨΟΓΑ και το κεφι του ποτέ σε βαρος της υποχρεωσης. Προχθες μ αρεσε που απο το CB ειδοποιουσε ολο το συνεργειο να ειναι σε ετοιμοτητα γιατι ερχεται αυτοκινητο, η για οτι αλλο συνεβαινε, ειχε για ολους μια καλη κουβεντα, σαντουιτς και καφε.
Αν τωρα ειναι ενα νεο ΠΑΙΔΙ που εχει το θαρρος της γνωμης και την εκφραζει (συμφωνουμε-δεν συμφωνουμε), ε αντι να τον κρεμασουμε καλυτερα να παρακαλαμε ο χωρος ναχει κι αλλους 'ζωντανους' ανθρωπους κι οχι...σφουγγοκολάριους, που ελεγε κι ο Φιλιππας.
Αν τα νεα αυταω παιδια, με τα οποια θετικα η αρνητικα τους, τα αποπαιρνουμε, θα καταληξουμε να τρεχουμε οι τρεις μας ως ΚΑΠΗ και να σφραγιζουμε τα καρνε μονοι μας.
Ανανεωση και νεους θελουμε, κι οταν αντιμετωπισουμε τα χαρακτηριστικα τους, κανουμε σαν μπαμπαδες σε κλιμακτηριο.
Αλλη πρεπει ναναι η αντιμετωπιση... -
Διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα έχω την εντύπωση ότι βρίσκομαι στο καφενείο κοντά σε μια παρέ απου συζητάει ? μετα΄ξύ καφέ-τσιγάρου και ξερής μονολεκτικά ή με κοντές εκφράσεις για κάποιο άγνωστο θέμα. Εδώ εκτοξέυονται επιθέσεις (ευτυχώς λεκτικές) μισόλογα, υπονοούμενα κλπ για ένα θέμα που είναι σοβαρότατο για την υπόθεση 'αγώνες μηχανοκίνητου σπορ' τους κριτές και τα στελέχη δηλαδή. Εχω ενασχόληση με το θέμα εδώ και 30 συναπτά έτη και εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι καλοί κριτές και γνώστες του αντικειμένου μετριούνται στα δάκτυλα σε όλη την επικράτεια και το σπουδαιότερο δεν υπάρχει αυτό που λέμε 'νέο αίμα'. ?Θα μου πει κάποιος εδώ διοργανώνονται αγώνες σαν το Ακρόπολις με εκατοντάδες στελέχη και κριτές. Ε από τότε που θυμάμαι όλο τα ίδια άτομα βλέπω σε στελέχη και συνεργεία κριτών και δεν εννοώ τους φύλακες που πολλοί χωρίς τπυχίο κριτήπλαισιώνουν τις στροφές και τις κοπάνες στις Ε.Δ. Εχω την εντύπωση ότι χρειάζονται κάποια δραστικά μέτρα στο θέμα προσέλκυσης νέων ανθρώπων γιατί σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε για την πλαισίωση των αγώνων και δεν θα βρίσκουμε. Πρέπει να δοθούν σαφώς κάποια κίνητρα (μπορεί αυτά να είναι χρηματική ή όχι) και αν ναί ίσως πάμε στην επαγγελματική διοργάνωση των αγώνων, όπότε οι αλλαγές θα είναι θεαματικές (αλλαγή στη σύνθεση των συμμετεχόντων αγωνιζόμενων λόγω άυξησης κοστολογίων κλπ)
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ , Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ 10πμ εως 10μμ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ , ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ , **ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ..............**ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ Ρ?Εντιμότατοι 'κύριοι'μπορείτε να συνεχίσετε την επίθεσή σας κατά του A.P.R. μια και σας βοηθάει η 'αντικειμενική'λογοκρισία των mods που του στερούν την είσοδο για να πάρετε τις απαντήσεις που σας αρμόζουν μια και δυσκολεύεστε ακόμα και να διαβάσετε αυτά που έγραφε.
Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του site αυτού. -
Ο χρήστης van έγραψε:
ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ , Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ 10πμ εως 10μμ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ , ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ , **ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ..............**ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ Ρ?
Εντιμότατοι 'κύριοι'μπορείτε να συνεχίσετε την επίθεσή σας κατά του A.P.R. μια και σας βοηθάει η 'αντικειμενική'λογοκρισία των mods που του στερούν την είσοδο για να πάρετε τις απαντήσεις που σας αρμόζουν μια και δυσκολεύεστε ακόμα και να διαβάσετε αυτά που έγραφε.
Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του site αυτού.Φίλτατε κύριε van,
Αν προσέξετε καλύτερα, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το ban του εν λόγω χρήστη, στις 11:27, κανείς δεν απευθύνθηκε σε αυτόν... Σταματήστε να βλέπετε θεωρίες συνομωσίας εδώ μέσα και φαντάσματα, κανείς δε θα ρίξει το επίπεδό του στο να 'προκαλέσει' κάποιον ανυπεράσπιστο άνθρωπο... Και δείτε καλύτερα τι συνέβη, πριν μιλήσετε για 'επίθεση'. Θυμηθείτε ποιος έκανε απρόκλητη επίθεση, χρησιμοποιώντας και προσβλητικές εκφράσεις. Όσο για τους υπεύθυνους του site αυτού, θέλω και εγώ να τους δώσω συγχαρητήρια, όχι όμως για το λόγο που τα δίνετε εσείς, αλλά γιατί τελικά έχουν την υπομονή να δέχονται αρκετά και να μας ανέχονται όλους μας.Στο κάτω-κάτω φίλτατε μιλάμε για μια κατάφορη παραβίαση του κανονισμού, η οποία κάποια στιγμή πρέπει να τιμωρηθεί κιόλας. Όπως θα τιμωρηθεί και ο οδηγός του αξιολογότατου κατά τα άλλα μηχανικού, αν αυτός του δώσει ένα αμάξι με βάρος 50 κιλά κάτω από το κανονικό. Μετρημένα πράγματα...
Και για να σας διευκολύνω, ορίστε και ο κανονισμός
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμαΠολύ φιλικά,
ΚΣ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χριστ-eponime
Παληα, πολυ παληα, τα ειχα κι εγω με τους κριτες. Υφος, μαιμουδιτσες στους χρονους για καποιους φιλους, αδιαφορια για την ασφαλεια, ελαστικοτητα στους κανονισμους κι αν το συρμα δεν εφτανε απο flying σε stop, ε και τι εγινε, αποτελεσματα το βραδυ.
Σημερα δεν ειναι ετσι. Σαν συμμετεχων η σαν πλοηγος , εχω δει χαρουμενες κι ευγενικες (συνηθως νεανικες ) φατσες να κανουν τη δουλεια (και το κεφι τους) με συνεπεια κι ανθρωπια. Κι αν υπαρχουν μια-δυο εξαιρεσεις, ε δεν χαρακτηριζουν το συνολο.
Για τον Ταυρο τωρα συγκεκριμενα, τον οποιο εχω τη χαρα να γνωριζω καλα, εχω να πω οτι κανει τη δουλεια του ΑΨΟΓΑ και το κεφι του ποτέ σε βαρος της υποχρεωσης. Προχθες μ αρεσε που απο το CB ειδοποιουσε ολο το συνεργειο να ειναι σε ετοιμοτητα γιατι ερχεται αυτοκινητο, η για οτι αλλο συνεβαινε, ειχε για ολους μια καλη κουβεντα, σαντουιτς και καφε.
Αν τωρα ειναι ενα νεο ΠΑΙΔΙ που εχει το θαρρος της γνωμης και την εκφραζει (συμφωνουμε-δεν συμφωνουμε), ε αντι να τον κρεμασουμε καλυτερα να παρακαλαμε ο χωρος ναχει κι αλλους 'ζωντανους' ανθρωπους κι οχι...σφουγγοκολάριους, που ελεγε κι ο Φιλιππας.
Αν τα νεα αυταω παιδια, με τα οποια θετικα η αρνητικα τους, τα αποπαιρνουμε, θα καταληξουμε να τρεχουμε οι τρεις μας ως ΚΑΠΗ και να σφραγιζουμε τα καρνε μονοι μας.
Ανανεωση και νεους θελουμε, κι οταν αντιμετωπισουμε τα χαρακτηριστικα τους, κανουμε σαν μπαμπαδες σε κλιμακτηριο.
Αλλη πρεπει ναναι η αντιμετωπιση...δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω σε αυτο το ποστ.να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη για καποιες εκφρασεις αλλα με καποια πραγματα που διαβασα νομιζω πολλοι δεν θα αντεχατε.αν και δεν το εκανα πισω απο το 1.3power.ιμαι κριτης στο συνεργειο του Κωστη και δεν γινεται να ακους συνεχεια οτι κατεβει του καθενα...Κωστη συνεχισε ετσι οπως εισαι αγορι μου...να κανω και κανα flying που θελω εε.... .γιατι νομιζεις πως σε υποστηριζω...
-
Συμφεροντολόγε, ε συμφεροντολόγε!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με συγχωρείς, αλλά δεν κατάλαβα τη φράση συνεργείο-μαγαζάκι,.......αν και δεν το εκανα πισω απο το 1.3power.ιμαι κριτης στο συνεργειο του Κωστη και δεν γινεται να ακους συνεχεια οτι κατεβει του καθενα...Κωστη συνεχισε ετσι οπως εισαι αγορι μου...να κανω και κανα flying που θελω εε.... .γιατι νομιζεις πως σε υποστηριζω...
Φτανει που την καταλαβαμε εμεις οι υπολοιποι.
Οπως επισης πρεπει να προσθεσω , οτι απομονωνοντας προτασεις ειναι πολυ ευκολο να διαστρεβλωσεις το νοημα και να σπιλωσεις εναν ανθρωπο.
Φοβαμαι , οτι αυτο το βημα συζητησης , δεν ειναι ο καταλληλος τοπος για ουσιαστικη συζητηση. Ευκολα καποιος κατευθυνεται , αποπροσανατολιζεται.
Φιλικα
Τ.Γ.
Υ.Γ. Από τους 150 , 4 και στην συνεχεια 0. Δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι κατι λαθος γινεται.
Υ.Γ.2 Προς APR , ο θυμος οσο δικαιολογημενος και αν ειναι , ειναι κακος συμβουλος , γενικα και ειδικα. -
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Με συγχωρείς, αλλά δεν κατάλαβα τη φράση συνεργείο-μαγαζάκι,....
...αν και δεν το εκανα πισω απο το 1.3power.ιμαι κριτης στο συνεργειο του Κωστη και δεν γινεται να ακους συνεχεια οτι κατεβει του καθενα...Κωστη συνεχισε ετσι οπως εισαι αγορι μου...να κανω και κανα flying που θελω εε.... .γιατι νομιζεις πως σε υποστηριζω...
Φτανει που την καταλαβαμε εμεις οι υπολοιποι.
Οπως επισης πρεπει να προσθεσω , οτι απομονωνοντας προτασεις ειναι πολυ ευκολο να διαστρεβλωσεις το νοημα και να σπιλωσεις εναν ανθρωπο.
'O,τι έκανες και εσύ μόλις τώρα, φίλε Garbis, έτσι?
Αν δεν κατάλαβες τώρα ότι ο Νίκος έκανε πλάκα, τι να πω...
Και να το πω άλλη μια φορά. Άλλο μαγαζάκι, άλλο παρέα. Το μαγαζάκι είναι επιχείρηση, με κέρδη και ζημιές. Αν είχα μαγαζάκι δεν θα έπαιρνα τους συνεργάτες μου για να τα πιούμε όλοι μαζί το βράδυ μετά τον αγώνα, μετά από τόση κούραση και τόσες ώρες που ήμουν μαζί τους. Επειδή όμως είμαστε παρέα, το κάναμε...
Όσο για το '500 σε 4 σε 0', σου είπα τους λόγους... Βαριά η καλογερική και ποιος να ξυπνάει Σ/Κ τώρα, όταν έξω ρίχνει τον Θεό με τον Θεό...
-
ΦΙλε Gabris μου το συγκεκριμενο ποστ το μονο που κανει ειναι πλακα se σχεση με οσα ακουστηκαν....τιποτα παραπανο τιποτα λιγοτερο....μπορει να μην διατυπωθηκε και σωστα απο μενα... ...καλο θα ηταν να σταματησουμε εδω αυτο το ποστ για να μπει παλι στο κλιμα του..ετσι και αλλιως δεν αξιζουν αλλοι τσακωμοι...εγω να πω ενα ακομα συγνωμη για καποιες εκφρασεις μου σε ολους οσους διαβασαν αυτο το τοπικ... ..
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χριστ-eponime
Αλλη πρεπει ναναι η αντιμετωπιση...Οπως?
Κυριε Χρήστο, εχω κουραστει με την Μιχελακάκια μέθοδο. και απο οτι βλέπω την εχετε ιοθετησει και εσεις...!Γιαυτους τους λογους παει κατα διαόλου το σπορ.Γιατι οι περισσοτεροι κρύβονται πισω απο τις λεξεις ...!
Ρεε!Παντελόνια φοράμε ολοι?Τουλαχιστον Taurus και APR μιλανε ανοιχτα!Οι υπολοιποι?
Εσύ τι μπορείς να κάνεις για τους Ελληνικούς αγώνες ράλλυ?