-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δυστυχως φιλε μου (αν κι ημουν ενθερμος υποστηρικτης της περσινης προσπαθειας της ομαδας να μεινει στην Α1), τα πραγματα δεν ειναι καλα...
[quote]
Σοβαρα,οχι απλα δεν ειναι καλα,μπ@@ρελο ειναι,οπως καθε χρονο παλευουμε με τη μετριοτητα.
Αλλα δεν φταιει η ομαδα που κακοχαρακτηριζεται..
Καποια συγκεκριμενα προσωπα φταινε.
Καθε χρονο εδω και 15 χρονια που αρχισα να ασχολουμαι (6 ημουν )
ειμαι κοντα στην ομαδα.
Επαιξα στα ερασιτεχνικα της και την αγαπησα.
Αλλα εδω και 5 χρονια φαινεται οτι κατι πρεπει να αλλαξει.
Και πιστευω οτι η ομαδα φετος δεν θα πεσει.
Οπως δεν επεσε ουτε περισυ,ουτε προπερισυ αντιθετα με το τι λεγανε οι ''αθλητικογραφοι''.
Αλλα το θεμα ειναι το γιατι.
Και δεν ειναι επειδη εισαι καλυτερος απο καποιους.
Αλλα επειδη βρισκονται στη διαρκεια της χρονιας 2-3 αλλοι που ειναι η γινονται αρκετα χειροτεροι απο εσενα.
Εχει διαφορα. -
τραυματιστηκε ο σναιντερ και βαζει το σπανουλη..τα μπινελικια πεφτουν βροχη στο χιουστον...ο βαν γκαντι μπινελικιαζε το σπανουλη, οι οπαδοι βριζουν τον βαν γκαντι για τη πορεια...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δυστυχως φιλε μου (αν κι ημουν ενθερμος υποστηρικτης της περσινης προσπαθειας της ομαδας να μεινει στην Α1),
Τετοιες μαλακιες πας και κανεις
Ο γιος, ειναι παγκοσμιου ηλιθιοτητας. Και μονο που εχασε εκεινο το καρφωμα με την Ταουγκρες του αξιζει αιωνιο ονειδος. Τωρα αν θα εμψυχωσει τους παικτες ο ανθρωπος που εριξε την ομαδα του Α2 και προτιμουσε να παρει τα 3 μου, αντι τα μισα οφειλομενα χωραει πολλη κουβεντα.
Εδω παντως και μερικες μερες θελω να γραψω 5 πραματα για την Α1 και τις ομαδες-παρωδια που εχει ακομα, αλλα θα μου βγει μακρυ και βαριεμαι. Οσο παντως σκεφτομαι οτι υποβιβαστηκε ο Κολοσσος περσι και κρατηθηκαν οι συνεταιροι του αισχους (λεγε με Δελη:lipsealed: )...
-
g47
ναι, ετσι ειναι
κι απ' οτι ακουγεται η Ολυμπιαδα ειναι απλα σε λιιιιιιγο καλυτερη καταστασηΓηραιε,
δεν κανω μλκιες
το μη χειρον βελτιστον που ειπαμε και με τον αποπανω
γραψε τιποτα για την Α1, μου λειπουν οι περσινες κοντρες -
Η Ολυμπιαδα (αρχισα να την παρακολουθω αν και ''αντιπαλος'') εχει καλυτερη οργανωση και πιο υγιεις ιδεες αλλα φαινεται οτι ειναι πρωταρα..
Ελπιζω να μεινει!
(Ο γυμναστης της,ηταν ο τελευταιος μου coach! ) -
Τα προσοντα της εξαντλουνται στην ελλειψη Καραπανου Οχι πως αυτος ο Μπογονικολος (καλα το λεω?) ειναι κανας αγιος....
Επισης δεν εχει παλια χρεη(=αμαρτιες).Δεν εχει κοσμο, δεν εχει φυτωριο, δεν εχει προοπτικη, αν δεν γινει καμια συγχωνευση, και τα χρεη ειναι ζητημα μηνων για ομαδες σαν κι αυτη
Παντως, οπως σωστα ειπες ειναι τοσο πολλοι οι μετριοι φετος, που και να να θες να πεσεις, καποιος χειροτερος απο σενα θα βρεθει και θα σου φαει τη θεση
-
Ακριβως..
Για την Ολυμπιαδα επιφυλασομαι..
Θελω να την δω πως λειτουργει,δεν ξερεις ποτε!
Κοσμος,φυτωρια και προοπτικη αποκτουνται imo! -
Εγω προσωπικα πιστευω οτι η Ολυμπιαδα εχει μελλον.
Για να δειτε ποσο σοβαρη ομαδα ειναι μπειτε εδω -
μαρεσουν ολες οι ομαδες της περιφερειας αλλα θα ηθελα να ειναι πιο σταθερες στην αποδοση τους...
βεβαια η πατρα ειναι και φτωχη περιοχη...δεν ειναι λαρισα αλλα θα θελα και το ηρακλειο πανω και τον καοδ...κριμα να μην ειναι στη μεγαλη κατηγορια..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να μου το θυμασαι οτι ο Γκερσον με τον Ματσον θα μας ψυχαγωγησουνε φετος...Προφητικά λόγια.....
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις έρχεται ο Ματσόν να σε δικαιώσει πανηγυρικά.
Ο Άρης με τρομερή εμφάνιση στο Παλαβέρντε κράτησε την Μπένετον στους 64 πόντους...................
και έχασε με 22 πόντους διαφορά!!!!!!Όποιος δεν είδε το παιχνίδι να βρει τρόπο να το δει.
Χωρίς ίχνος υπερβολής είναι ένα ιστορικό ματς, καθώς είναι νομίζω το μοναδικό παιχνίδι στην ιστορία του μπάσκετ (σε υψηλό επίπεδο) οπού μία ομάδα επι 40 λεπτά δεν κάνει ούτε μία οργανωμένη επίθεση.
Η κασέτα του αγώνα μπορεί κάλλιστα να δείχνεται στα παιδιά για να μαθαίνουν πως δεν πρέπει να παίζεται το μπάσκετ.
Οι 42 πόντοι του Άρη προήλθαν αποκλειστικά από την (πολύ καλή) άμυνα (κλέψιμο -> αιφνιδιασμός) και ατομικές προσπάθειες.
Αποκορύφωμα το τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Άρης πετυχαίνει 4 πόντους στο πρώτο λεπτό και 0 σε όλο το υπόλοιπο δεκάλεπτο.Ας του πει επιτέλους κάποιος ότι όσο ξύλο και να ρίξει στην άμυνα, πρέπει να σχεδιάσει και κανένα σύστημα για να μπει η μπάλα στο καλάθι. ΕΛΕΟΣ.
Όσον αφορά τον Σπανούλη, ευτυχώς για αυτόν που τραυματίστηκε ο Σνάιντερ γιατί αυτός ο #$#%^@#&*^% Βαν Γκάντι δεν τον βάζει ούτε δευτερόλεπτο.
Πάτρα-Λάρισα τα έχουμε χιλιοπεί: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γηραιε,δεν κανω μλκιες
το μη χειρον βελτιστον που ειπαμε και με τον αποπανω
γραψε τιποτα για την Α1, μου λειπουν οι περσινες κοντρεςΔεν μπορω να πω οτι την παρακολουθω και ιδιαιτερα. Κανα ματς, τον Περπεριδη αν τον πετυχω...
Διαβασα ομως τα του Μακεδονικου, ξερω και τα μεγεθη και νταξ. Ομαδες και συλλογοι επιπεδου Β' (Αιγαλεω) ειναι και ανετες στην κατηγορία.
Ειδικα για τον Μακεδονικο μπορω να γραψω και δοκιμιο σχετικα με την πορεια των ΑΑΕ και της ζωης στην περιφερεια γενικοτερα.
-
Ο Σοφοκλής γιατί δεν έπαιξε?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να μου το θυμασαι οτι ο Γκερσον με τον Ματσον θα μας ψυχαγωγησουνε φετος...Ποιος διασκέδασε περισσότερο σήμερα;
-
Στο ντέρμπι Γκέρσον - Ματσόν ο Ισραηλινός θριάμβευσε οπότε ο Άρης πήρε τη νίκη.
Η Μπένετον γιατί να μην έχει ένα Γκέρσον;
Asimooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov!
Με τις βλακείες σας πως θα διώξω εγώ τώρα τον Ματσόν;
7/7 έχει. 7 χρόνια συμβόλαιο θα του κάνει ο παπλωματάς. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Με τις βλακείες σας πως θα διώξω εγώ τώρα τον Ματσόν;
7/7 έχει. 7 χρόνια συμβόλαιο θα του κάνει ο παπλωματάς.Τουλαχιστον θα διωξω εγω τον Γκερσον
-
Ρε αντεροβγαλτη εισι νταξ;
Τι σου εφταιξε ο Ματσον δηλαδης και θες να τον διωξεις; Μηπως εκανε δηλωσεις ο Φιλ Τζακσον και ειπε πως το ονειρο του ειναι να κοουτσαρει τον αυτοκρατωρ και μου διεφυγε;
Εμενα μια φορα (που δε βλεπω Ευρωλιγκα) μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ο αυτοκρατωρ ειδικα σε θεματα γυμνασης, αλληλοκαλυψης και ομαδικου παιχνιδιου. -
greo o Ματσόν είναι πολύ καλός στην ψυχολογία, στο σκάουτινγκ του αντιπάλου και στο στήσιμο της ομάδας αμυντικά, αλλά είναι πολύ κακός στο κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα ( ) και τραγικός στην επίθεση (πλήρης αδυναμία σχεδίασης ενός επιθετικού συστήματος). Συνήθως του λέει ο Σιγάλας τι να κάνει!
Αν δεις το παιχνίδι με την Μπένετον θα καταλάβεις.
Ο Φιλ δεν ξέρω τι δηλώσεις έκανε, αλλά ένας καινούριος προπονητής που τυγχάνει να είναι και πρωταθλητής Ευρώπης και έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση από τον Φιλ με τον 'αυτοκράτωρ', δεν θα με χαλούσε καθόλου. -
Αυτος που περιγραφεις, στην καλυτερη περιπτωση θα διχασει τον κοσμο σας και στην δευτερη στραβη θα αρχισει να ακουει μπινελικια για τον Γκαλη, το Μητρουδη, τον Κοσκωτα, την Ευγενια κλπ.
Α! Ειπαμε δε βλεπω ευρωλιγκα. Εδω Α1 φετος βλεπω σπάνια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εδω Α1 φετος βλεπω σπάνιαΕνημερωση απο ΝΒΑ
Ο Γλυνιαδακης εχει (μη εγγυημενο) συμβολαιο μεχρι Γεναρη. Μετα θα επαναδιαπραγματευτει αναλογα με το τοτε στατους. Παντως αν δεν ικανοποιησει μπορει να κοπει νωριτερα Ως τωρα ικανοποιειΠολλα ταξιδια, πολλοι αγωνες, ελαχιστη προπονηση, ελαχιστη θεωρια (κι αυτη πεταχτα, στο αεροπλανο ), ο προπονητης σε δευτερο ρολο. Τ' αμερικανακια ειναι σε αλλο μπασκετικο πλανητη...
-
μεγαλη νικη κοντρα στην ουνιξ καζαν που εχει μπατζετ 14 μυρια...
οι νεοι κοντοι παιξανε πολυ καλα...απλα ειναι και οι 2 ασσοι...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]