-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και που ακριβως εξυπηρετει αυτο;
Από προσωπική εμπειρία, όταν παρκάρω το BORA με βολεύει να κατεβαίνουν και οι δύο καθρέπτες ώστε να μπορώ να βλέπω το πεζοδρόμιο, ασχέτως αν είμαι στην δεξιά, ή στην αριστερή πλευρά του δρόμου.
Αντίθετα, στο BMW, πολλές φορές πατάω το κουμπί για να κατεβάσω τον καθρέπτη και να παρκάρω και δεν συμβαίνει τίποτα γιατί ο διακόπτης είναι γυρισμένος στον άλλο καθρέπτη. Οπότε, πρέπει να σηκώσω τον καθρέπτη που κατέβασα κατά λάθος, να γυρίσω τον διακόπτη στον σωστό καθρέπτη και μετά να τον κατεβάσω. Μου συμβαίνει αρκετά συχνά και το βρίσκω ιδιαίτερα εκνευριστικό.
Υποθέτω ότι το τέλειο θα ήταν ένα σύστημα που να έχει 3 ξεχωριστές θέσεις. Μια για τον δεξί καθρέπτη, μια για τον αριστερό και μια για τους δύο μαζί.
Πάντως δεδομένου του ότι τους καθρέπτες τους ρυθμίζεις για το ύψος σου μια φορά και τελείωσε, ενώ στο παρκάρισμα τους κατεβάζεις κάθε μέρα, θεωρώ το σύστημα της VW πιο λογικό.
Είναι ποιο λογικό βέβαια αν ξεχνάς να πατάς το κουμπάκι για τον δεξί η τον αριστερό καθρέπτη. Και για αυτούς που ξεχνάνε να πατάνε το κουμπάκι θα πρέπει να ταλαιπωρούνται όλοι οι άλλοι που για να ρυθμίσουν τον δεξί καθρέπτη τους θα πρέπει να πατήσουν μία φορά το κουμπάκι για τον δεξί να τον αλλάξουν και μετά να πατήσουν άλλη μία το κουμπάκι για τον αριστερό και μετά με το joy να φτιάξουν και τον δεξί. Και όλα αυτά ενώ οδηγείς... μάλιστα.
-
Πάντως το golf sportline δεν το έχει ευτυχώς για τον φίλο μου. Του το ειπα και γέλαγε και αυτός με την α-λογική τους
-
Ευτυχως που εχω Φιατ δλδ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευτυχως που εχω Φιατ δλδευτυχως δεν λες τιποτα!
διαολομενοι καθρεπτες! Ακου εκει να γυρνανε και οι 2 μαζι!!!
μια οι καμμενοι TSI μια οι καθρεπτες, καταλαβαινεις ποσο χαμηλα εχει πεσει το group.
-
Μάλλον ο μηχανικός θα ήταν Γάλλος
Καθρέφτες σε polo