-
1 ευκαιρία ακόμα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
της φωτιάς;
της θάλασσας;;
Ένα τα συνδύασε και τα 2.
κάτι θες να γράψεις εσύ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
της φωτιάς;
της θάλασσας;;
Ένα τα συνδύασε και τα 2.
κάτι θες να γράψεις εσύ
ο μικρός θέλει γαλαζοαίματο Golf
-
μπλε+κόκκινο=mauve (έτσι να μην το πιάνει και ο parser)
-
karabouzouklis
technikε να καταργήσουμε τότε τον εξωτερικό σχεδιασμό...τι λέτε ρε?
Αλλο να θες να περνάς απαρατήρητος και να τσαγιάζεις διασκεδάζοντας με τις φάτσες των γλήγορων και άλλο να οδηγάς καθημερινά ένα ξερατό.lkar
...τι δεν κατάλαβες και χτυπιέσαι? Εγώ φταίω που αγόρασα λάθος εποχή?
-
Κοιτα ασχετα αν θα επαιρνα Γκολφω μονο και μονο λογω TSI τωρα, οτι ζαντα και να της βαλεις, μπουρουχα θα ειναι! Οποτε καλυτερα τη βασικη με τασια και 3.000 στην τσεπη
Γενικως ειναι στυλ και αποψη. Μου Αρεσουν παρα πολυ τα ομορφα αμαξια να τα βλεπω, αλλα προσωπικα δε θα εδινα πχ 8.000 παραπανω για αλφα GT αντι 147 π.χ. Μονο αν μου περισευαν πραγματικα...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Κοιτα ασχετα αν θα επαιρνα Γκολφω μονο και μονο λογω TSI τωρα, οτι ζαντα και να της βαλεις, μπουρουχα θα ειναι! Οποτε καλυτερα τη βασικη με τασια και 3.000 στην τσεπηδεν λέω να βάλεις 19άρες νίκελ ζάντες αλα Pimp my Ride... ...τις απλές τις αλουμινίου του εργοστασίου λέω. Κι εγώ ότι αμάξι έχω πάρει τις αλουμινίου του εργοστασίου βάζω. Γιατί; Γιατί είναι οι μόνες που ταιριάζουν πραγματικά στο αμάξι. Και δεν επιβαρύνουν την τιμή του πάνω από 700-800 ευρώ.
Το τάσι το θεωρώ άθλιο.-
-
Τασι απο το carrefour και πολυ της ειναι!
Περα απο την πλακα, τα θεωρω τα πιο πεταμενα ~1000 ευρω που μπορει να δωσει καποιος. Θα τα εκανα ηλιοροφη π.χ.
-
περι ορέξεως...
-
Τασι απο το carrefour και πολυ της ειναι!Περα απο την πλακα, τα θεωρω τα πιο πεταμενα ~1000 ευρω που μπορει να δωσει καποιος. Θα τα εκανα ηλιοροφη π.χ.
Ε, δεν είναι και τόσο πεταμενα... Σκέψου ότι κατά κανόνα μια αλουμινένια ζάντα είναι πιο ελαφριά από μια σιδερένια ίδιας διάστασης και ότι αυτό σημαίνει μικρότερο μη αναρτώμενο βάρος...
-
Χωρις να ειμαι ειδικος επι του θεματος (αν καποιος γνωριζει μεγεθη(βαρη) στο γκολφ π.χ. παρακαλω πολυ να μας ενημερωσει γιατι το εχω απορια) νομιζω οτι η διαφορα δεν ειναι σημαντικη, εχω ακουσει μεχρι και για βαρυτερες ( ) αλουμινενιες απο τις σιδερενιες!!
Ειναι και ο παραγοντας της πρακτικοτητας. Προσωπικα βαριεμαι να προσεχω μην χτυπησω τη ζαντα σε λακουβα, η μη τη γδαρω στο πεζοδρομιο... Βεβαια με τα τασια, φοβασαι μη στα κλεψουν (πριν 1 εβδομαδα μου πηραν 1 απο το 206 )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τασι απο το carrefour και πολυ της ειναι!
Περα απο την πλακα, τα θεωρω τα πιο πεταμενα ~1000 ευρω που μπορει να δωσει καποιος. Θα τα εκανα ηλιοροφη π.χ.
Ε, δεν είναι και τόσο πεταμενα... Σκέψου ότι κατά κανόνα μια αλουμινένια ζάντα είναι πιο ελαφριά από μια σιδερένια ίδιας διάστασης και ότι αυτό σημαίνει μικρότερο μη αναρτώμενο βάρος...
Δεν νομίζω ότι είναι κατά κανόνα πιο ελαφρυά η αλουμινένια...
-
Χωρις να ειμαι ειδικος επι του θεματος (αν καποιος γνωριζει μεγεθη(βαρη) στο γκολφ π.χ. παρακαλω πολυ να μας ενημερωσει γιατι το εχω απορια) νομιζω οτι η διαφορα δεν ειναι σημαντικη, εχω ακουσει μεχρι και για βαρυτερες ( ) αλουμινενιες απο τις σιδερενιες!!Ως προς το τελευταιο μην ξαφνιαζεσαι παντως, πραγματι υπαρχουν αλουμινενιες ζαντες πιο βαρυες απο αντιστοιχες σιδερενιες.
Απτη δικια μου εμπειρια και μονο, για το 106, οι μονες 14αρες αλουμινιου που ειναι πιο ελαφρυες απο τις μαμα σιδερενιες ειναι κατι KOSEI. ΟΛΕΣ οι υπολοιπες ειναι πιο βαρυες-ειτε λογω σχεδιασμου ειτε λογω κραματος.(γιατι οπως ξερεις οι ζαντες 'αλουμινιου' μονο καθαρο αλουμινιο δεν ειναι)Ειναι και ο παραγοντας της πρακτικοτητας. Προσωπικα βαριεμαι να προσεχω μην χτυπησω τη ζαντα σε λακουβα, η μη τη γδαρω στο πεζοδρομιο... Βεβαια με τα τασια, φοβασαι μη στα κλεψουν (πριν 1 εβδομαδα μου πηραν 1 απο το 206 )
Για τα τασια no big deal...
..Επρεπε να τα εχεις ηδη βγαλει εσυ!
Παντως οι σιδερενιες ειναι σιγουρα πιο ευαλλωτες στις λακουβες. Και αυτο παει να παει πιο συχνες ζυγοσταθμισεις, ισως και ενδεχομενο στραβωμα-καταστροφη...
Εχω τετραγωνισει ραλλοζαντα σε λακουβα..Με μαμα αναρτηση υποψιν.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
karabouzouklis
technikε να καταργήσουμε τότε τον εξωτερικό σχεδιασμό...τι λέτε ρε?
Αλλο να θες να περνάς απαρατήρητος και να τσαγιάζεις διασκεδάζοντας με τις φάτσες των γλήγορων και άλλο να οδηγάς καθημερινά ένα ξερατό.ε, δε νομίζω ότι μιλάμε για...ξερατό
παρεπιπτόντως, προτιμώ τις ζάντες,
αλλά και το ΤΑΣΙ δε με ενοχλεί σε καμιά περίπτωση,
ιδίως όταν αγοράζω ουσία και όχι εφέ -
technik
για τα δικά μου γούστα....το λαδί Golf με τάσι είναι απαίσιο...πόσο μάλλον όταν φέρει πίσω το ευδιάκριτο logo TS****i.
IMO πάντα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
technikγια τα δικά μου γούστα....το λαδί Golf με τάσι είναι απαίσιο...πόσο μάλλον όταν φέρει πίσω το ευδιάκριτο logo TS****i.
IMO πάντα...
το λαδί δεν είναι ωραίο χρώμα (και για τα δικά μου γούστα),
ούτε θα το έπαιρνα σε λαδί,ts ts tsi
-
TSi, TDi, VTS, VTi κτλ κτλ...
αλλά έτσι που το κάνατε το μοτεράκι ... θα κυκλοφορεί και με τάσι τι να κάνει.
...τιμολογιακή πολιτική...α ρε λυπάμαι τους FSi...ok παιδί θαύμα...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
TSi, TDi, VTS, VTi κτλ κτλ...αλλά έτσι που το κάνατε το μοτεράκι ... θα κυκλοφορεί και με τάσι τι να κάνει.
...τιμολογιακή πολιτική...α ρε λυπάμαι τους FSi...ok παιδί θαύμα...?
και με τάσια, μή σου πώ και χωρίς...
γιατί τους λυπάσαι?
-
Δεν νομιζω οτι καποιος -εχων σοας τας φρενας- θα προτιμουσε στην ιδια τιμη τασι αντι για ζαντα αλουμινιου
Απλα θεωρω οτι οι ζαντες ειναι ενα απο τα πραγματα που οι αυτ/βιομηχανιες τα αρπαζουν τρελα. Π.χ. Τι επρεπε να προτιμησω? 206 1.4 75ΗΡ με ζαντα η 1.4 90ΗΡ με τασι? Πηρα το τασι ασυζητητι (η διαφορα στην τιμη της ζαντας ηταν η διαφορα του κινητηρα )Οσον αφορα τη γκολφω, δεν ειναι για λυπηση σε καμμια περιπτωση γιατι χαρη σε ενα μοναδικο κινητηρα, καταφεραν να πουλανε σε απιστευτα νουμερα ενα αυτοκινητο αντικειμενικα (νομιζω) αδιαφορο εμφανισιακα και χωρις ιδιατερα πρωτερηματα σε αλλους τομεις!
-
Για να πουλήσει ένα αυτοκίνητο δε χρειάζεται ιδιαίτερα προτερήματα. Αρκεί να μην έχει ιδιαίτερα μειονεκτήματα.
Χροοόνια τώρα το έχει αποδείξει η Toyota αυτό!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)