-
Υποδεέστερη=καρότσες
-
Ψυχραιμία παίδες!
Από πότε οι 218 ίπποι και η ροπή του 2,5άλιτρου είναι λίγη;
Τόσο οδηγάρες έχουμε γίνει ώστε εξαντλούμε την 325;
Δεν νομίζω...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υποδεέστερη=καρότσεςΥποδεέστερη=εκατοστά διαφοράς σε κόντρες ...αλλά επίσης και απόλαυση σε στροφές και φουρκέτες..
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ψυχραιμία παίδες!Από πότε οι 218 ίπποι και η ροπή του 2,5άλιτρου είναι λίγη;
Τόσο οδηγάρες έχουμε γίνει ώστε εξαντλούμε την 325;
Δεν νομίζω...
Ξανά: Είναι ΛΙΓΗ σε σχέση με το S3 που κοστίζει και ΛΙΓΟΤΕΡΟ
Ξανακοιτάξτε μαζί με τον kouk την 325 coupe στους 4Τ σε σχέση με το ΤΤ των 'μόλις' 28 κιλών. Δε μιλάμε για διαφορές εκατοστών.
Από την άλλη πλευρά, αφού δεν είμαστε οδηγάρες, γιατί να θέλουμε την 325 κι όχι την 320;
-
ξεκολλάτε....όχι άλλα VS
-
Το Lexus μου αρέσει περισσότερο
Το IS350 το φέρνουν ??
Πάντως ο Τσουτσίγια σαν .. ορκίζεται στο όνομα του ... έχει το 350 στο τοπ των δικών του προτιμήσεων στα σπορ sedan -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ειμαι παντρεμενος και η τεκνοποιηση αρχιζει και τιθεται ως θεμα στο οικογενειακο τραπεζι.Αν το κρεβατι σας ειναι μακρυα (=2-3 χρονια) απο το τραπεζι, παρε το S3 (που το γουσταρεις οπως φαινεται περισσοτερο), και το πουλας οταν με το καλο ερθει το μωρο.
Αν ομως το κρεβατι ειναι πιο κοντα (ή 'το κανετε' στο τραπεζι ), ΜΗΝ παρεις 2πορτο. Το βαλε-βγαλε το μωρο στο καθισματακι, ειδικα τους πρωτους μηνες που το καθισμα ειναι με μετωπο ΑΝΑΠΟΔΟ, ειναι μαρτυριο.Χωρις να εχω οδηγησει κανενα, το Lexus μου φαινεται το πιο ξεχωριστο και ειναι και κουκλι
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ειμαι παντρεμενος και η τεκνοποιηση αρχιζει και τιθεται ως θεμα στο οικογενειακο τραπεζι.
***Αν το κρεβατι σας ειναι μακρυα (=2-3 χρονια) απο το τραπεζι, παρε το S3 ***(που το γουσταρεις οπως φαινεται περισσοτερο), και το πουλας οταν με το καλο ερθει το μωρο.
Αν ομως το κρεβατι ειναι πιο κοντα (ή 'το κανετε' στο τραπεζι ), ΜΗΝ παρεις 2πορτο. Το βαλε-βγαλε το μωρο στο καθισματακι, ειδικα τους πρωτους μηνες που το καθισμα ειναι με μετωπο ΑΝΑΠΟΔΟ, ειναι μαρτυριο.Χωρις να εχω οδηγησει κανενα, το Lexus μου φαινεται το πιο ξεχωριστο και ειναι και κουκλι
+1
-
Θα παω με την γυναικα μου να κανουμε καμια εξεταση,μπορει καποιος απο τους δυο να ειναι στείρος και να βασανίζομαι άδικα
-
Κατ εμέ:
1 Αξιοπιστία και καλή εμφάνιση ---> Lexus
2.Εξωτική εμφάνιση(για την κατηγορία) και Οδική συμπεριφορά ---> 159v6 Q4
3. Επιδόσεις και Οδική συμπεριφορά ---> 325-
SAAB
-
S3 Τρελλό εργαλείο αλλά άλλη κατηγορία
-
Ενναλλακτικά A4DTM!!1
Προσωπικά θα έριχνα κλήρο
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θα παω με την γυναικα μου να κανουμε καμια εξεταση,μπορει καποιος απο τους δυο να ειναι στείρος και να βασανίζομαι άδικαΑν αποδειχθεί αυτό,άλλαξε την ψηφοφορία και βάλε 4 διθέσια ρόουντστερ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Από την άλλη πλευρά, αφού δεν είμαστε οδηγάρες, γιατί να θέλουμε την 325 κι όχι την 320;
Σοφιστία άνευ νοήματος...
Μερικά πράγματα είναι αντικειμενικά,και η 325 είναι αντικειμενικά γρήγορη..
Αν θεωρείς ότι μπορείς να την εξαντλήσεις δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω,όμως η πλειοψηφία των οδηγών (μεταξύ αυτών και εγώ)δεν μπορούν...
Με το δεδομένο της ταχύτητος λοιπόν, μπορείς να ασχοληθείς και με τα λοιπά μέρη του αυτοκινήτου,όπως το τιμόνι,το κιβώτιο ταχυτήτων,το ζύγισμα και επ΄αυτών δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση περί της επικράτησης της 325Το S3,μιας και το ανέφερες,είναι πολύ γρήγορο και καλό αυτοκίνητο...
Θέμα επιλογών η απόλυτη ταχύτητα ή το σύνολο...
-
Φυσικά κι έχω αντίρρηση... το S3 δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, στην Ελλάδα άρα πως προεξοφλείται η 'υπεροχή' της 325; επειδή είναι πισωκίνητη και BMW; αυτό δεν μου λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα -κατά τα διπλά ψαλίδια, άκαμπτο αμάξωμα κλπ-
Αυτό που ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ, πως σε δεδομένη διαδρομή, είτε σε εθνική -ειδικά εκεί- είτε σε επαρχιακό ελληνικό δρόμο, η 325 θα μείνει πίσω.
Άλλο η αποτελεσματικότητα άλλο η όποια ευχαρίστηση -υποκειμενική-
-
Αφου λοιπόν πιθανολογείς, περίμενε να έρθει το S3 και μετά πες την 325 ψόφια!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου λοιπόν πιθανολογείς, περίμενε να έρθει το S3 και μετά πες την 325 ψόφια!!!Η 325 έχει δοκιμαστεί όμως
δεν τη γλυτώνετε την παράθεση μετρήσεων
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφου λοιπόν πιθανολογείς, περίμενε να έρθει το S3 και μετά πες την 325 ψόφια!!!
Η 325 έχει δοκιμαστεί όμως
δεν τη γλυτώνετε την **παράθεση μετρήσεων **:whistlink:
-
Μιλαμε για τετρακινηση και 265 αλογα, νομιζω πολύ δυσκολα η BMW θα επαιρνε κεφαλι.Παραλληλα το audi θα ειναι πιο ευκολοδήγητο λογω 4κινησης, πραγμα που σημαινει οτι η διαφορα θα φαινεται και στα χεριά καποιου μη επαγγελματία,και ισως μαλιστα να ειναι και μεγαλυτερη ετσι...
-
Tην 325 την πρωτοαπεκάλεσα εγώ 'ψοφίμι', ως τρυφερό μπλαζέ αστείο, όχι όμως χωρίς βάση, και τέλος πάντων έχοντάς την οδηγήσει. Επομένως η μήνις των Βαυαρών ας πέσει επάνω μου!:oops:
Σε οδηγική απόλαυση τα δυνατά ΒΜW δεν παίζονται. Η 325 είναι στο μεταίχμιο.
Εδώ όμως μιλάμε για υποψήφιο πατέρα που θέλει να μεταφέρει τα παιδιά του με απόλυτη ασφάλεια, μέσα από τους ελληνικούς νερόλακους.
Σε αυτόν τον τομέα η όποια τετρακίνηση υπερέχει, και η συνολική αποτελεσματικότητα του να καταπίνεις τεράστιες αποστάσεις με ασφάλεια είναι επίσης απόλαυση (κάτι ξέρω κι εγώ, με τις μονοκοπανιές 1120 χλμ που κάνω, σε βαλκανικά οδοστρώματα).
Δεν έχει διατυπωθεί όμως η κρισιμότερη ερώτηση:
-Ποιο αμάξι 1,8Τ έχει τώρα ο Τίγρης και γιατί θέλει να το αλλάξει;;; -
από όσο θυμάμαι Seat Leon...
Ψηφος ζητείται...