-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τωρα που βγαζει και ο ανταγωνισμος turbo, δεν θα σπασει, πιο πριν ηταν λογικο να σπασει...Θα σταματήσει να σπάει όταν βγάλουν turbo και οι Ιάπωνες! Μέχρι τότε φυσικά θα σπάει , ενώ και οι ανταγωνιστές θα σπάνε με τη σειρά τους!
Εκείνο το Colt CZT με 150 άλογα από 1500κε σπάει άραγε; Ή αυτή η ασθένεια προσβάλει μόνον ευρωπαίους; Αλλά κι αυτό στην Ολλανδία δεν φτιάχνεται... Αλλά αφού έχει ιαπωνική τεχνολογία, δεν πα να φτιάχνεται και στο Swindon , δεν πα να παίρνει 4 αστέρια σε ένα τεστ που επειδή όλοι παίρνουν 5 πλέον θ' προσθέσουν ένα ακόμη (το Joker...), δεν θα σπάει γιατί είναι nipponέζικο.....
Καλά δεν το συζητώ, κάτι ιταλοί μαφιόζοι που θέλουν κι αυτοί turbo στα μοτέρ τους, Θα είναι στο συνεργείο κάθε βδομάδα, αν όχι κάθε μέρα...Ξέρουν και οι Ιταλοί από μοτέρ τώρα....
-
Δε νομίζω ότι γενικά είναι θεμα σπασιματος
Λενε όμως ότι το ατμοσφαιρικό θα μπορουσε να ζήσει 300.000 κμ και τα τουρμο 200.000 κμ.αυτό ισχύει?
-
Είναι θέμα αντοχών υλικού...Αλλού να ισχύει κι αλλού όχι! Αν ένα μοτέρ σχεδιαστεί εξαρχής για turbo θα είναι ενισχυμένα τα μέταλλά του και θ' αντέξει πολύ χωρίς πρόβλημα.
Αν πας να τουρμπίσεις κάποιο που δεν ήξερε τι το περιμένει... -
Σήμερα είδα ένα ΤSi λαδί χρώμα [έλεος] με......
...ΤΑΣΙ...απλά τραγικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα είδα ένα ΤSi λαδί χρώμα [έλεος] με.........ΤΑΣΙ...απλά τραγικό.
αυτο μου θυμιζει λιγο τις ασπρες bmw 316 Ε36 με μαυρους προφυλακτηρες και τασια.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εκείνο το Colt CZT με 150 άλογα από 1500κε σπάει άραγε; Ή αυτή η ασθένεια προσβάλει μόνον ευρωπαίους; Αλλά κι αυτό στην Ολλανδία δεν φτιάχνεται... Αλλά αφού έχει ιαπωνική τεχνολογία, δεν πα να φτιάχνεται και στο Swindon , δεν πα να παίρνει 4 αστέρια σε ένα τεστ που επειδή όλοι παίρνουν 5 πλέον θ' προσθέσουν ένα ακόμη (το Joker...), δεν θα σπάει γιατί είναι nipponέζικο.....Φίλε... έγραψες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ΤΑΣΙ...απλά τραγικό.Το λαδί σε πονάει ε? Ε έλεος! Εμένα πάλι με χάλασε το φάρδος των ελαστικών 195, ολόιδιο εξωτερικά με το Trendline είναι... ε αυτό είναι για έλεος!
Από την άλλη αυτό δείχνει και την διάθεση της VAG να αφήσει να φαίνονται φλώρικα τα Golf με τα 140 άλογα γιατί πρόκειται να ανεβάσει πολύ ψηλότερα τον πήχη, για σκεφτείτε το νέο GTI (2λιτρο TSI) πως θα είναι... terror on wheels! Ανυπομονώ!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
...ΤΑΣΙ...απλά τραγικό.Το λαδί σε πονάει ε? Ε έλεος! Εμένα πάλι με χάλασε το φάρδος των ελαστικών 195, ολόιδιο εξωτερικά με το Trendline είναι... ε αυτό είναι για έλεος!
Από την άλλη αυτό δείχνει και την διάθεση της VAG να αφήσει να φαίνονται φλώρικα τα Golf με τα 140 άλογα γιατί πρόκειται να ανεβάσει πολύ ψηλότερα τον πήχη, για σκεφτείτε το νέο GTI (2λιτρο TSI) πως θα είναι... terror on wheels! Ανυπομονώ!
ο συνδιασμός λαδί με τάσι είναι ότι χειρότερο για εμένα για ένα αμαξάκι πολύ καλών επιδόσεων.
-
Λογικό να βλέπετε Trendline με... τάσια -δείχνει κι ότι υπάρχει η βασική έκδοση -
Φίλος που ρώτησε για Sportline 2007, μάλλον για Φεβρουάριο, ενώ Trend υπάρχουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λογικό να βλέπετε Trendline με... τάσια -δείχνει κι ότι υπάρχει η βασική έκδοση -Φίλος που ρώτησε για Sportline 2007, μάλλον για Φεβρουάριο, ενώ Trend υπάρχουν
Ξέρεις πολλά αμάξια που η βασική έκδοση να ξεκινάει από 140hp? Άντε γειά ε! Ρε γαμώτο το μόνο ξενέρωμα είναι για μας τους υπόλοιπους που έχουμε FSI, αααχχχχ!
-
lkar
δεν βλέπω...απλά σήμερα είδα το πρώτο. Ολο Sportline βλέπω.
zoranb
στην θέση σου θα ένιωθα σαν ....
Θα μου πεις εγώ πώς αισθάνομαι...αλλά δεν βαριέσαι.
-
αυτό λέω, πήγε το Σάβατο να ρωτήσει ο φίλος μου, δεν υπάρχουν άλλα Sport, οπότε Trend ετοιμοπαράδοτα μόνο
τουλάχιστον τα τάσια αλλάζουν, τ' άλογα που να τα βρεις;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αυτό λέω, πήγε το Σάβατο να ρωτήσει ο φίλος μου, δεν υπάρχουν άλλα Sport, οπότε Trend ετοιμοπαράδοτα μόνοτουλάχιστον τα τάσια αλλάζουν, τ' άλογα που να τα βρεις;
δεν διαφέρει μόνο στα τάσια...έχει πολύ λιγότερο εξοπλισμό.
εγώ πάντως θα πήγαινα για το GT 3πορτο αυστηρά εάν ΤΩΡΑ αγόραζα αυτοκίνητο.
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λογικό να βλέπετε Trendline με... τάσια -δείχνει κι ότι υπάρχει η βασική έκδοση -Φίλος που ρώτησε για Sportline 2007, μάλλον για Φεβρουάριο, ενώ Trend υπάρχουν
αλλού πάλι (Αθήνα) υπάρχουν και trendline & sportline
προφανώς κάποιοι ξεπούλησαν
-
Εγω παντως θα το επαιρνα με τα Τασια.
Το ξερω, μπορει να ακουγομαι απαραδεκτος αλλα ανετα επαιρνα την βασικη εκδοση του TSI με τασια και μαυρους προφυλακτηρες (αν εχει)!
Αφου μεσα θα ειμαι οταν θα γκαζωνω τι με νοιαζει?? -
κι εμένα, τα τάσια δε θα με ενοχλούσαν καθόλου
άσπρο, κόκκινο, λαδί....
στο δρόμο 1 χρώμα 8α έχει
-
της φωτιάς;
-
της θάλασσας;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
της φωτιάς;της θάλασσας;;
Ένα τα συνδύασε και τα 2.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)