-
Έχει κανείς γνώμη για τα συγκεκριμένα?
-
-
-
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ SIDEWALL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
-
Σε τι αυτοκίνητο θέλεις τα τα βάλεις ;;;;;
-
Ο χρήστης iliasraver έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο θέλεις τα τα βάλεις ;;;;;Σε NISSAN NAVARA του '99.
-
Πολύ καλά τα YOKOHAMA που τα έβαλα τελικά και το NAVARA με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές.
Τα συστήνω με τις ίδιες πολύ καλές εντυπώσεις και για off και για on road.
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Πολύ καλά τα YOKOHAMA που τα έβαλα τελικά και το NAVARA με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές.Τα συστήνω με τις ίδιες πολύ καλές εντυπώσεις και για off και για on road.
εμενα φιλος μου με το κιγκκαμπ τα εβγαλε στα 20 000χλμ με προβληματα στα πλαινα..βεβαια πηγαινε χωραφια καθεμερα
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Πολύ καλά τα YOKOHAMA που τα έβαλα τελικά και το NAVARA με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές.
εμενα φιλος μου με το κιγκκαμπ τα εβγαλε στα 20 000χλμ με προβληματα στα πλαινα..βεβαια πηγαινε χωραφια καθεμερα
Δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με χωράφια και άλλα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.Οπότε μια χαρά τα YOKOHAMA...
Στην άσφαλτο πολύ πιο ήσυχα απ'ότι περίμενα με τέτοιο τακούνι...
Η εκτός δρόμου κίνηση που είναι καθαρά για διασκέδαση έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με τα ελαστικά αυτά.
Προχθές σε δρόμο με λάσπη σαν γιαούρτι με έβγαλε πολύ πολύ άνετα σαν να φορούσα καθαρά MUD ελαστικά.
ΑΡΙΣΤΑ -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με χωράφια και άλλα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.Οπότε μια χαρά τα YOKOHAMA...
Στην άσφαλτο πολύ πιο ήσυχα απ'ότι περίμενα με τέτοιο τακούνι...
Η εκτός δρόμου κίνηση που είναι καθαρά για διασκέδαση έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με τα ελαστικά αυτά.
Προχθές σε δρόμο με λάσπη σαν γιαούρτι με έβγαλε πολύ πολύ άνετα σαν να φορούσα καθαρά MUD ελαστικά.
ΑΡΙΣΤΑβαλε καμμια φωτο να σε καμαρωσουμε...
YOKOHAMA GEOLANDAR A/T G011.