Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
σε αλλα φορουμ μπορουν να διαβασουν και οι επισκεπτες ενω για να δημοσιευσει καποιος χρειαζεται να ειναι μελος!!!!!!!
αυτο δεν ειναι πιο σωστο;;;;;;
Εχει δοκιμαστεί και δεν δούλεψε καλά!!Μην ξαχνάτε οτι το Forum είναι των 4Τροχών!Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι-μέλη που παρακολουθούν, ενημερώνονται απο αυτά που εμείς λέμε/σχολιάζουμε/προτείνουμε!!
Οπότε απόφαση για de facto διαγραφή χρήστη είναι αρκετά δύσκολο να μην έχει επιπτώσεις.
Κλασικό παράδειγμα ο Euripides.Ιδρυτικό μέλος του 4TF αλλά δεν γράφει. Τον σβύνουμε?Οχι!!
Αφήστε θα δούμε.
Πάντως το 4TF εχει την δυνατότητα να αυτοπροστατεύεται απο τυχόν τέτοιες περιπτώσεις (κακόβουλης χρήσης πολλών ID's) μέσω της άμεσης επέμβασης των μελών του!
δεν καταλαβαινω κατι kook................στις παραθεσεις που βαζεις για να απαντησεις σχετικα με διαγραφες μελων που αναφερεται κατι σχετικα;;;;;;
γιατι σε αυτες τουλαχιστον μιλαμε σχετικα με το να μην χρειαζεται καποιος να ειναι μελος για να διαβασει τα θρεντς αλλα να μπορει και σαν επισκεπτης!!!
πως μπορει να θεωρειται καποιος ''μελος'' οταν δεν συμμετεχει αλλα μονο διαβαζει!!!!!
αυτος ειναι περαστικος ανωνυμος αναγνωστης [ακομα και εαν εχει username] κατα την γνωμη μου.
εμφανιζεται λοιπον το φορουμ οτι εχει τρεις και πλεον χιλιαδες μελη ενω στην ουσια δεν ειναι περισσοτεροι απο μερικες εκατονταδες!!!!!
αυτο θα ειχε σημασια [ η πλασματικη αναγραφη πολυ περισσοτερων μελων απο τα πραγματικα] μονο σε μια περιπτωση..............να υπαρχουν λογοι οικονομικης εκμεταλλευσης του φορουμ [με διαφημισειςκλπ] απο τους ιδιοκτητες του!!!
κατι τετοιο ομως δεν συμβαινει και φυσικα δεν γνωριζουμε οι περισσοτεροι εαν κατι τετοιο [χλωμο μου φαινεται] μπορει να ειναι στην σκεψη των ιδιοκτητων!!!!!
εσεις τι λετε ......... να βαλουμε μια ψηφοφορια εαν θελουμε να γινει κατι τετοιο;;;;;;;;;
μη πεσετε επανω μου να με φατε τωρα!!!!!