-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδε κανείς το Lady in the water? Είναι σκηνοθετημένο από ένα όνομα-εγγύηση, ΙΜΟ, τον Σιάμαλαν (βλ. 6η αίσθηση). Παραμυθάκι είναι στην ουσία, με δόσεις περιπέτειας και κάποια κωμικά στοιχεία. Μου άρεσε μπορώ να πω, αν και είχε κάποια περίεργα άλματα στην πλοκή του, σαν να πήδαγε παραγράφους ένα πράγμα, ενώ άλλες φορές γινόταν λίγο 'αργό'... Αρκετά καλό πάντως, αξίζει πιστεύω να το δει κανείς...
Καλά, το όνομα-εγγύηση έχει βγάλει και το The Village!
-
Είδε κανείς το Lady in the water? Είναι σκηνοθετημένο από ένα όνομα-εγγύηση, ΙΜΟ, τον Σιάμαλαν (βλ. 6η αίσθηση). Παραμυθάκι είναι στην ουσία, με δόσεις περιπέτειας και κάποια κωμικά στοιχεία. Μου άρεσε μπορώ να πω, αν και είχε κάποια περίεργα άλματα στην πλοκή του, σαν να πήδαγε παραγράφους ένα πράγμα, ενώ άλλες φορές γινόταν λίγο 'αργό'... Αρκετά καλό πάντως, αξίζει πιστεύω να το δει κανείς...
ΟΚ, ουδείς άσφαλτος...
Αν και το The Village άρεσε σε κάμποσους που ξέρω...
-
Μόνο σε μένα άρεσε ρε παιδιά;Νταξε δε τρελάθηκα, αλλά ήταν άρκετά πρωτότυπο.
-
Καλά, το όνομα-εγγύηση έχει βγάλει και το The Village!Εμενα μου αρεσε...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
- You Me & Dupree
- Miami Vice
- The Da Vinci Code
- Hostel
- Scary Movie 4
- Syriana
Με ποια σειρά να τα 'δω'?
Το Scary Movie 4 μη το δείς καθόλου. Είναι τρισάθλιο...
Το ίδιο και το Miami Vice, κατά την άποψή μου. Καμία σχέση με άλλα του Μαν, ακόμα και τα επεισόδια με Ντ.Τζόνσον - Φ.Μ.Τόμας καλύτερα ήταν. Ευτυχώς δεν το είδα στο σινεμά....
-
Eμένα αντίστοιχα το miami vice μου άρεσε πολύ...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εμενα μου αρεσε...
και μενα δε με χαλασε..
-
ΒΑΝ ΗΙΜ!!
Το χειρότερό μου;Πλήρωσα στον κινηματογράφο για να δω το ανεκδιήγητο Black Out, ναι το ελληνικό! Μόνο η Αλικάκη άξιζε, μέχρι να φορέσει τα ρούχα της...
Προχτές δε νοίκιασα τους αδελφούς Γκρίμ!Με πήρε ο ύπνος!Χάλιιι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα αντίστοιχα το miami vice μου άρεσε πολύ...Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εγώ περίμενα περισσότερα (όχι σε σκηνοθεσία, αλλά σε σενάριο) σε σχέση με τις 100άδες ταινίες του είδους που έχω δει....
-
Σε σκηνοθεσία μου άρεσε πάρα πολύ, το σενάριο νταξ', αρκετά 'κοινό'...
-
ρε παιδια και η σειρα γτπ ηταν...αλλο που ειχε κανει εντυπωση τοτε...μπατσοι με φερραρι...
-
σωστός!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε παιδια και η σειρα γτπ ηταν...αλλο που ειχε κανει εντυπωση τοτε...μπατσοι με φερραρι...Ή, όπως είχε πει και ο Jay Leno, 'μπάτσοι που βγάζουν πιο πολλά από τους εμπόρους ναρκωτικών?!'...
-
no ban then..
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εγώ περίμενα περισσότερα (όχι σε σκηνοθεσία, αλλά σε σενάριο) σε σχέση με τις 100άδες ταινίες του είδους που έχω δει....
Το στόρι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά καιρό είχε το μάτι μου να χορτάσει τόσο πολύ τέτοιες εικόνες που μας προσφέρει απλόχερα ο Μann. Το πιστολίδι στο τέλος ήταν ΟΛΑ τα λεφτά.
Θέλω να ξαναδώ σύντομα το Manhunter. Kλάσεις ανώτερο απο το Red Dragon γα εμένα. Ατμοσφαιρικό με πολλές δόσεις εϊτίλας ('80 ) . -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είδε κανείς το Lady in the water? Είναι σκηνοθετημένο από ένα όνομα-εγγύηση, ΙΜΟ, τον Σιάμαλαν (βλ. 6η αίσθηση). Παραμυθάκι είναι στην ουσία, με δόσεις περιπέτειας και κάποια κωμικά στοιχεία. Μου άρεσε μπορώ να πω, αν και είχε κάποια περίεργα άλματα στην πλοκή του, σαν να πήδαγε παραγράφους ένα πράγμα, ενώ άλλες φορές γινόταν λίγο 'αργό'... Αρκετά καλό πάντως, αξίζει πιστεύω να το δει κανείς...Ο Δανίκας το θάβει το έργο. Άρα, καλό θα είναι
-
Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εγώ περίμενα περισσότερα (όχι σε σκηνοθεσία, αλλά σε σενάριο) σε σχέση με τις 100άδες ταινίες του είδους που έχω δει....
Το στόρι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά καιρό είχε το μάτι μου να χορτάσει τόσο πολύ τέτοιες εικόνες που μας προσφέρει απλόχερα ο Μann. Το πιστολίδι στο τέλος ήταν ΟΛΑ τα λεφτά.
+1
-
Σε σχέση με το πιστολίδι στο 'HEAT' μετά την τελευταία ληστεία (το είχα δει στο Empire στο Λονδίνο πριν από καμιά δεκαριά χρόνια που είχε βγει - απίστευτες εικόνες και, ακόμα περισσότερο, ήχος!!).... δε με συγκίνησε. Εκείνο είναι ακόμα το benchmark για εμένα. Τι να πω, ίσως γερνάω και οι απαιτήσεις μου αλλάζουν....
-
εκεινο στο heat ηταν κορυφη...
αλλα σαν το sequence στο children of men....μονο ο στρατιωτης ραιαν ηταν εφαμιλλος...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
- You Me & Dupree
- Miami Vice
- The Da Vinci Code
- Hostel
- Scary Movie 4
- Syriana
Με ποια σειρά να τα 'δω'?
κανενα....
απο τα καινουργια ενα καλο που ειδα ητανε το στοιχημα του σλεβιν κ ενα αξιο προσοχης το αιμα στους λοφους..
το μπορατ εχω περιεργεια να δω
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]