-
Σημασία νομίζω έχει το πόσο εύκολα μπορείς να μάθεις να οδηγάς γρήγορα ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Δεν είναι μόνο το τι καταφέρνουμε με ένα όχημα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίον το καταφέρνουμε...
Ίσως με το Clio RS να είναι πιο εύκολα μερικά πράγματα ή να προσφέρει πιο απλόχερα οδηγική απόλαυση...
-
-
1060kg (*) με μπλοκέ, σειριακό 6άρι, roll cage, αυτόματη πυρόσβεση, κλπ, race-ready
@ £20,500 + VAT & shipping (**)
http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/ ... /overview/
http://www.renaultsport.co.uk/champions ... iocup2007/
http://www.renaultsport.co.uk/champions ... mation.pdf
(*) βάρος χωρίς ...'ζουμιά' (unladen weight)
(**) βλ. εδώ (order form) και εδώ. -
Αυτο το κλιο είναι καλο...Και αυτα τα γράφω μετα απο επίσκεψη στην αντιπροσωπεία,τα βιντεάκια δε με πολυενδιαφέρουν.Οποιοδήποτε απο τα σύγχρονα gti μπορεί να πάει για 2-3 δεύτερα με το πλάι,ο έλεγχος τους ειναι ένα θέμα προς συζήτηση αλλά ούτως η άλλως ποσοι θα επιδιώξουν τέτοιου είδους υπερστροφή με τόσα χλμ στο δρόμο? Απο θέμα αίσθησης και εμφάνισης λέει πολλά παντως,και η τιμή είναι λογική.
-
λέγοντας ζουμιά αφήνεις υπόνιες για κάτι που δεν κολάει σε αγωνιστηκό αμάξι
-
29000 προ φόρων; Δηλαδή;
-
δλδ αν είναι αυτό που νομίζω βάλε γύρω στο 20% τέλος ταξινόμησης (είναι 2λιτρο) βάλε και ένα 19% φάπα ε γύρω στα 42.000 μου βγαίνει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
29000 προ φόρων; Δηλαδή;Tο διόρθωσα παραπάνω, αφού η μετάφραση του '29.000 Euro excl. tax' [από τη σελ. 18 του Press Information pack] μάλλον μπέρδευε, και το έβαλα όπως το έχουν στο order form. Τώρα, πόσο ακριβώς θα έρθει αν το παραγγείλει κανείς εδώ για αγωνιστικό ή για track-day car....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
λέγοντας ζουμιά αφήνεις υπόνιες για κάτι που δεν κολάει σε αγωνιστηκό αμάξιΩχ!!.. Τι υπόνοιες??!....
Τα 1060kg είναι το 'unladen weight' (ULW), δηλαδή το βάρος που έχει υπολογίσει το εργοστάσιο με το αυτοκίνητο 'στεγνό' (χωρίς βενζίνη, λάδια κινητήρα και κιβωτίου, υγρά κυκλώματος ψύξης, πλυσίματος τζαμιών, κυκλώματος φρένων, κλπ). Το απόβαρο του αυτ/του στο δρόμο, το οποίο έχει μεγαλύτερη πρακτική αξία από το ULW, κατά κανόνα είναι αυξημένο κατά μερικές δεκάδες κιλά.
-
Ζουμιά = Νίτρα
29.000 θα έχει στο εξωτερικό χωρίς τους φόρους? Δλδ εδώ πόσο θα έχει 80.000?
-
Σας έπιασε ξαφνικά όλους καούρα να κατεβείτε σε αγώνες και ψάχνεστε?
-
Ναι, στη Βούτα!!! Έχει και όμορφο ζαντικό...
Αν είναι ανάβαση, θεωρείται ότι 'κατεβαίνεις' σε αγώνα;
offset
Πού έμαθες εσύ για την αίσθηση; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν είναι ανάβαση, θεωρείται ότι 'κατεβαίνεις' σε αγώνα;Στην επιστροφή.
-
Α οχι για το γενικότερο feeling μιλώ το ...στατικό οχι το δυναμικό.Προσπαθησα να ψήσω τεστ αλλά οι τοπικοί του ειδικού τύπου χτύπησαν το ενα δημοσιογραφικό που υπάρχει οπότε απο αναμονή μέχρι πάπαλα
-
funkyreverend είτε ανάβαση την πάς είτε κατάβαση την βούτα πάλι αυτοχέσδιος αγώνας είναι και όχι αγώνας....προς τι η απορία?
n_olympios εγώ θέλω να κατέβω σε db Drag, ξέρεις κανένα καλό ηχοσυστηματά?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σας έπιασε ξαφνικά όλους καούρα να κατεβείτε σε αγώνες και ψάχνεστε?Όχι και όλους. Για παράδειγμα, εγώ το θέλω για να κάνω το 'σπίτι-γραφείο' με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Άκουσα ότι αυτό το 'κλουβί' που έχει μέσα αντέχει περισσότερο από τους σάκους με τον αέρα που έχουν τα άλλα αν πέσει κανείς πάνω σου (δέντρο, κλπ).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
[Για παράδειγμα, εγώ το θέλω για να κάνω το 'σπίτι-γραφείο' με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Άκουσα ότι αυτό το 'κλουβί' που έχει μέσα αντέχει περισσότερο από τους σάκους με τον αέρα που έχουν τα άλλα αν πέσει κανείς πάνω σου (δέντρο, κλπ). -
Θα φορας και κράνος?
Έχεις δοκιμάσει να δένεις τις ζώνες κα ινα φοράς πουκάμισο να δεις πως γίνετε?
-
Άσε που για να φορέσει τις ζώνες κοπέλα θα δυσκολευτεί
-
Μπα δεν είναι τπτ στην αρχή γκρινιάζουν γιατί παθαίνουν αφυξία μετά λένε ότι τους τσαλακώνουν τα ρούχα, και μετά σου λένε δεν πειράζει θα περάσω να σε πάρω εγώ!
Renault Clio RS 197