-
Aυτό http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13140 μας τελείωσε.
Συνέχεια εδώ.... με προσοχή!
[mod]
-
[mod]
-
[mod]
-
Συνεχεια λοιπον
ΣταύRRoΣ46
Ανεμομαζωματα, διαολοσκορπισματα...
Ψιλες αρπαχτες ειναι αυτες και σε συνδυασμο με το εφημερο του πραγματος χρειαζεται οπωσδηποτε μια εξασφαλιση για τις δυσκολες μερες...
Τωρα αν η εξασφαλιση λεγεται βιζιτα, 'πετυχημενος γαμος' ή κερδισμενο λοττο αυτο δεν το ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι την Μαστροκωστα πχ τη μπαγλαρωσανε μια εποχη γιατι ειχε σχεσεις με σερβο μεγαλομαφιοζο (αρτι αποδημησαντα εις κυριον δια χειρος ελληνα μεγαλομαφιοζου ), σχεσεις που δε βασιζονταν στην.... αλληλοεκτιμηση, φανταζομαι -
Τι να σου πω ρε'συ..ας κάνει ότι το φωτίσει ο θεός το κορίτσι
-
Ο χρήστης Asimov στις 19/06/06 έγραψε:
Να σας πω ποιες ειδα εγω από κοντά...
Τζουλια Αλεξανδρατου (φιλαρακι μου λεει πως κανει 1800 εουρος - ανεξακριβωτο , με καθε επιφυλαξη )Τιιιιι εχουμε δω Ισαακ; Πληθωρισμος μεσα σε μολις 5 μηνες, ραδιο στρατιωτικο παπουτσι;
Κανω μνημοσυνο στο προηγουμενο θρεντ που θα θαφτει αδοξα στις πισω σελιδες
-
Που το θυμηθηκες αυτο? Μνημη ελεφαντα εχεις ρε θηριο...
Ε μετα απο 5 μηνες, 1800, 2000, το ιδιο ειναι, στο περιπου το γραψα τωρα
Που να θυμαμαι κι εγω, δεν ειμαι κι ο λογιστης της να κραταω τα τιμολογιαΖωη σε λογου μας
-
Τι που το θυμηθηκα; Καθομαι και κανω ανασκο(λο)πηση. Τωρα ειμαι στη σελις 32 και συνεχιζω (μεχρι να γινουν τα δειγματα θελω κανα διωρο ακομα. Αυριο θα παει σπιτι ο τεμπελχανας του δημοσιου μαλλον )
-
Ε λοιπον παλιοτεμπελχανα παρε μια Mischa Barton να ωριμασεις τα δειγματα με καλη διαθεση
-
Πρεπει να ειναι τσοντα γιατι βγηκε ενα Χ
-
Δεν ειναι τσοντα, ειναι σοβαρη κοπελα Κατσε να επιληφθω
ΥΓ. 20 Μαϊων το μωρο
-
A ρε asimov... τι μας κάνεις!!!!
-
Μη μου πεις οτι ΚΑΙ σε αυτη συμπιπτουν τα γουστα μας
-
Να σου πω ψέματα;
Ναι, συμπίπτουν...
-
drdino
Οφειλετε παντως να παραδεχτειτε οτι εχω γουστο
Εστω κι εκ του μακροθεν -
drdino τι; Απλά γράφεις το όνομά μου;
Έχεις, σαφώς... αυτές δεν έχουν όμως ώστε να πάνε μαζί μας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
drdino τι; Απλά γράφεις το όνομά μου;Μου φαινεται πως γεννιεται ενας διαδικτυακος ερωτας
-
Βρε λες; Ο **σαρμαδοσπασμενοζαντάκος **πού είναι να πάρει θέση;
-
drdino
ε το απο κατω, μην εχει γραψει κανας αλλος πριν
Πραγματι, που ειναι ο charmak να μας ξενερωσει με καμια απ' αυτα τα ξωτικα που του αρεσουνε?greo
για γκομενες ειναι το τοπικ, λες να το γυρισαμε?
-
Επειδη
α) το μηχανημα εχει σκοπο να μου σπασει τα νευρα και βλεπω να τελειωνω του χρονου
β) Τελειωσα 100 σελιδες ανασκόπηση μαλακουχτεν του φορουμθελω να επανορθωσω μερικες σημαντικες αδικιες.
- Τιμη στο σπουδαιο μωρο (οχι πλεον πατησε ηδη τα 28, αλλα οι φωτο ειναι διαχρονικες) που δεν ειχε τη θεση που του αξιζε στο #1
Θα μπορουσα να βαζω για ωρες, αλλα φτανουν τοσες...
- Τιμη στο σπουδαιο μωρο (οχι πλεον πατησε ηδη τα 28, αλλα οι φωτο ειναι διαχρονικες) που δεν ειχε τη θεση που του αξιζε στο #1
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]