-
Και γ@μω το θέμα..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αληθινή ιστορία με την Ν.
Το βράδυ θα ναι έτοιμη! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αθήνα, 1.980κάτι
Μεγάλη παρέα, άνδρες γύρω στα 35 και γυναίκες γύρω στα 30. Εγώ μαλάκας στην άκρη μου, με είχε πάρει μαζί πρώτη ξαδέλφη. Οι άνδρες δεν μου έδιναν ιδιαίτερη σημασία, οι γυναίκες ούτε, μια χαρά περνούσα και οι συζητήσεις έδιναν κι έπαιρναν. Ο 'έτσι' της ξαδέλφης αρχίζει να διηγείται μια Φ Ο Β Ε Ρ Η πλάκα που είχε κάνει πριν από ένα - δυο χρόνια, παρέα, φυσικά, με τους κολλητούς του: Πήρε μια κοπελιά κάπου στη Γλυφάδα και κατέβηκαν για ρομαντική βόλτα στη θάλασσα. Ε, χαμουρεύτηκαν λιγάκι, της έβγαλε το παντελόνι, συνέχισε να την χαϊδεύει και, κάποια στιγμή, σηκώθηκε να φέρει τσιγάρα. Φυσικά πήρε το παντελόνι της κοπέλας μαζί του και δεν ξαναγύρισε: έμεινε με την παλιοπαρέα, να παρακολουθεί από μακριά μια κοπέλα με τα εσώρουχα στη θάλασσα, στη Γλυφάδα, χωρίς δραχμή στην τσέπη, Σάββατο βράδυ, Ιούλιο μήνα, που το κακό που έκανε ήταν ότι δεν του έκατσε όταν κι όπως εκείνος ήθελε.
Αν ήξερα το όνομα και τη διεύθυνσή του, ευχαρίστως πήγαινα και σήμερα να του χώσω ένα βρωμόξυλο, του καραμαλάκα, αλλά δεν έχω συγχωρήσει ούτε την ξαδέλφη μου και την παρέα της για τα γέλια που έκαναν ακούγοντας για πολλοστή φορά την ιστορία…Την ιστοριούλα αυτή τη θυμήθηκα μιλώντας για άνδρες - γουρούνια σε άλλο θέμα.
Θα επανέλθω (στ' αλήθεια όμως, όχι σαν εκείνο τον Κρουσοκάτι) με ιστορία για γυναίκες - γουρούνες.Δεν της τα γύρισε ούτε αργότερα;Η είδε τήν αντίδρασή της,γέλασε,και ξαναγύρισε πίσω μαζί με το παντελόνι;
-
Δεν της τα γύρισαν Ανδρέα! Την παρακολουθούσαν κάνα 3ωρο να μην ξέρει τι να κάνει και μετά, απλά, έφυγαν και την άφησαν εκεί.
Το παντελόνι το κράτησε ο νέος για ενθύμιο. -
Δεν της τα γύρισαν Ανδρέα! Την παρακολουθούσαν κάνα 3ωρο να μην ξέρει τι να κάνει και μετά, απλά, έφυγαν και την άφησαν εκεί.
Το παντελόνι το κράτησε ο νέος για ενθύμιο.επρεπε να πλακωσουν τπτ παληκαραδες και να τους κανανε ασηκωτους...
αντρες γυναικες...
-
Μα ξέρετε πως είναι, εσύ να είσαι σα μοντέλο, με τους μύες σου,** το μπόι σου**, τα 'νιάτα' σου και να πιάνεις τη γυναίκα σου στο κρεβάτι μ' έναν 50άρη;Καλα...κοψε κατι εδω...
-
Δεν κόβω τπτ.
Ο τύπος είναι γύρω στο 1,85 και πάνω από 100 κιλά.Σε ποιόν πήγε το μυαλό σου;
-
Ε μετά απο κάτι τέτοιο.......αν είσαι αναγκασμένος να μην χωρίσεις, πηδάς όποια βρεις, γίνετε οι οικογένεια μπουρδέλο κλπ κλπ, πάντως την επιχείρηση την σώνεις!
-
ililia οι αρχαιοι ειχαν ονομα γιαυτο και ειναι αυτο που κυβερναει τον πλανητη...
υβρις............
-
Σε ποιόν πήγε το μυαλό σου;Ελα τωρα...αφου εχεις δει τι γυμνασμενος που ειμαι...ξερεις ποιος ευθυνεται γι'αυτο!
-
Michael-Amott, εσύ κάτι ξξξξέρειςςςςςςςςς.........
-
Ρε την ιστορία με τις 3 φίλες θα την γράψεις?
-
Δεν ξέρω να σας πω. Μα ξέρετε πως είναι, εσύ να είσαι σα μοντέλο, με τους μύες σου, το μπόι σου, τα 'νιάτα' σου και να πιάνεις τη γυναίκα σου στο κρεβάτι μ' έναν 50άρη;Κι απο το... αλλο? Εισαι σιγουρος οτι τα πηγαιναν καλα?
Συνηθως εκει ειναι το προβλημα... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε την ιστορία με τις 3 φίλες θα την γράψεις?2 είναι αυτές, ρε συ.
Όχι απόψε, δεν προλαβαίνω. -
Εμ ετσι κανει... Μιας φτιαχνει πρωτα, ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, και μετα μας αφηνει με το αυτο στο χερι
-
Ο λαός απαιτεί την ιστορία τώρα.-
-
και να μας πεις πως και σε παντρευτηκε η γυναικα σου...
-
Ειναι παλλαϊκη απαιτηση
Αμα γραψει το στορι ο ililias θα σας πω κι εγω μια με sex και βια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμ ετσι κανει... Μιας φτιαχνει πρωτα, ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, και μετα μας αφηνει με το αυτο στο χεριΌοοοοχι, όοοοοχι, σ' αυτό έχει το c ο Κρούζενστερν.
Τη θέλετε σε περίληψη; Άντε, ρε, και το κρίμα στο λαιμό σας.
Την ετοιμάζω... -
ililias
ωραίες παρέες! -
Όσοι είσαστε παντρεμένοι μην αφήσετε τη γυναίκα σας να διαβάσει κανένα ποστ του ililias γιατί θα νομίζει ότι το forum είνα ιπορνογραφικού περιεχομένου, και θα σας απαγορέψει την είσοδο σε αυτό!
Ακου εκεί 5 ιταλίδες....ήταν ξυρισμένες τουλάχιστον?
Aληθινές ιστορίες