-
Αυτο ειναι μια πλευρα να δεις το θεμα, σιγουρα
-
Ο χρήστης thanosziozias έγραψε:
Θες περισσότερα σχόλια για το γεγονός ότι η ΕΘΕΑ δίνει 100.000€ για χορηγία όταν βάζει στην τσέπη τουλάχιστον 1.500.000€
Ευχαριστούμε ΕΘΕΑ!Τα νούμερα αυτά από που προκύπτουν ?
Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Θες περισσότερα σχόλια για το γεγονός ότι η ΕΘΕΑ δίνει 100.000€ για χορηγία όταν βάζει στην τσέπη τουλάχιστον 1.500.000€
Φιλικά
SpeedyΒάλτα κάτω και θα το βρείς μόνος σου.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φιλικά
SpeedyΒάλτα κάτω και θα το βρείς μόνος σου.....
Είναι άλλο θέμα, «Η ΕΛΠΑ εισπράττει από δραστηριότητες 1.600.000 και δίνει 100.000», όπου θα πρέπει να πούμε και ευχαριστώ αφού στην περίπτωση αυτή η ΕΛΠΑ είναι ο χορηγός και άλλο θέμα «Η ΕΛΠΑ εισπράττει από χορηγό για να διατεθούν στους αγώνες σαν χορηγία έναντι της αντίστοιχης προβολής...» και βάζει στην τσέπη 1.500.000 και δίνει μόνο 100.000.
Σε πια περίπτωση αναφέρεσαι ? -
Η ΕΛΠΑ εισπράτει ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ τα παραπάνω ποσά....
Γι' αυτό σου είπα βαλ' τα κάτω....Θα τα βγάλεις...Ένας πολλαπλασιασμός και δυο-τρείς προσθέσεις είναι....
Εξ' άλλου η τοποθέτησή σου είναι ολίγον άτοπη, σε κάθε περίπτωση, αφού πρόκειται για μη κερδοσκοπικό σωματείο.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Η ΕΛΠΑ εισπράτει ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ τα παραπάνω ποσά....Γι' αυτό σου είπα βαλ' τα κάτω....Θα τα βγάλεις...Ένας πολλαπλασιασμός και δυο-τρείς προσθέσεις είναι....
Εξ' άλλου η τοποθέτησή σου είναι ολίγον άτοπη, σε κάθε περίπτωση, αφού πρόκειται για μη κερδοσκοπικό σωματείο.....
Γιατί την περίμενα αυτή την απάντηση?
Έχεις την εντύπωση πως το «Θεριό» είναι τόσο χαζό που σε περίπτωση ελέγχου δεν θα έχει να δικαιολογήσει έξοδα και να φέρει τα νούμερα «ίσα βάρκα ίσα νερά» ?Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα το θέμα δεν αντιμετωπίζεται έτσι. Για να αντιμετωπίσεις ένα «Θεριό» πρέπει να είσαι ανάλογου μεγέθους και βεληνεκούς και μέχρι σήμερα η ιστορία λέει πως στον χώρο το «Θεριό» είναι ένα...
Δεν εννοώ φυσικά να μην υπάρχει αντίδραση αλλά η μέχρι σήμερα δράση έχει αποδειχθεί λάθος.Φιλικά
Speedy -
Αντι τις χορηγιες σε 2-3-5 ατομα γιατι δεν μειωνουν τα λεφτα των σημετωχων να μπορεσουμε να κανουμε ολοι πληρης χρονιες και να βαλουμε χιλιομετρα και εμπειρία.
-
Ο χρήστης zaxaras έγραψε:
Αντι τις χορηγιες σε 2-3-5 ατομα γιατι δεν μειωνουν τα λεφτα των σημετωχων να μπορεσουμε να κανουμε ολοι πληρης χρονιες και να βαλουμε χιλιομετρα και εμπειρία.Καλή η πρόταση αλλά να είσαι σίγουρος πως αν γίνει κάτι τέτοιο και πάλι θα ακουστούν οι φωνές ότι δεν γίνονται χορηγίες σε ταλαντούχους νέους κλπ.
Είναι το βιολί που φταίει που ο καθένας παίζει τον τόνο του όπως αυτός νομίζει. Οι προτάσεις και οι ιδέες είναι χιλιάδες και καθώς καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν.
Είναι κάτι σαν την ζωή μας σε σχέση με την πολιτική. Όλοι όσοι φωνάζουν έχουν δίκιο από την πλευρά του ο καθένας. Πόσοι όμως ικανοποιούνται? Κανένας!!!
Μόνο σε περιπτώσεις που η φωνές έχουν ενιαίο τόνο, δηλαδή συγκεκριμένες – λίγες και πραγματοποιήσιμες απαιτήσεις ίσως κάτι να γίνει κάθε φορά.
Στον χώρο του αγωνιστικού αυτοκινήτου όμως μόνο έτσι δεν γίνεται χρόνια τώρα...Φιλικα
Speedy
-
Αντι τις χορηγιες σε 2-3-5 ατομα γιατι δεν μειωνουν τα λεφτα των σημετωχων να μπορεσουμε να κανουμε ολοι πληρης χρονιες και να βαλουμε χιλιομετρα και εμπειρία.NA ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ......... (ετσι για να περναει η ωρα) , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΑΝΕΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ , ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ?
ελα ...ο επομενος , στο τελος θα κληρωθει λουκουμι ....................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αντι τις χορηγιες σε 2-3-5 ατομα γιατι δεν μειωνουν τα λεφτα των σημετωχων να μπορεσουμε να κανουμε ολοι πληρης χρονιες και να βαλουμε χιλιομετρα και εμπειρία.
NA ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ......... (ετσι για να περναει η ωρα) , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΑΝΕΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ , ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ?
+100...................................
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
NA ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ......... (ετσι για να περναει η ωρα) , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΑΝΕΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ , ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ?
+100...................................
Δεν βλεπω συμμετοχη για το λουκουμι(μαλλον ειναι λογο σ/κ, ειναι ολοι στα βουνα, αλλοι Λαμια και αλλοι Κορινθο).
Μαλλον σε αποχη το βλεπω να πηγαινουμε για το λουκουμι(εδω μας κοβω για ποιο δυνατους).
Αλλα δεν πτοούμαστε, τρεις-τεσσεροις και καλοί.
Για νικητη του λουκουμιου ψηφιζω τον AGIS που με την αποψη του(αυτη την ευχερεια του γραπτου λογου σπανια την συνανταμε στις μερες μας) εθεσε νεα στανταρ κτλπ κτλπ κτλπ(Μην ξεχναμε και τον χορηγο και δεν εννοω την ΕΘΕΑ)
Ευγενικη χορηγια λουκουμιου APRΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟAIΡEΤΑ
ZAXARAS -
ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟAIΡEΤΑ
ZAXARAS[/quote]ZAXARAS = ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ . ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ -
MIA KAI TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ (εκτος της υποστηριξης), ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ (Σ.ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ ), ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ....... ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 27-30 ) , ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ .
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ . ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ Ν12 ΚΑΙ ΕΒΟ10 ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ,ΑΠΛΑ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ .
ΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ... ΘΑ ΙΣΤΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΑ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΖΟΡΙΚΑ ΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ( Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ)ΑΠ'ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ .ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΠΑΡΣΟΥΝΤΕΣ , ΓΚΑΖΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ........, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ..........
-
Αντι τις χορηγιες σε 2-3-5 ατομα γιατι δεν μειωνουν τα λεφτα των σημετωχων να μπορεσουμε να κανουμε ολοι πληρης χρονιες και να βαλουμε χιλιομετρα και εμπειρία.Αλήθεια πιστεύεις πως έτσι θα πάνε πιο μπροστά οι Ελληνικοί αγώνες ?
Δηλαδή αντί να δώσουν 100 χιλιάδες σε 2-3 ταλαντούχους πιτσιρικάδες, να διαφημίσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και να προσελκύσουν χορηγούς και προβολή ('MEGA/ANT1/ALPHA/κτλ.: Δείτε στο δελτίο των 8 πως ο ταλαντούχος Ελληνας κέρδισε την Κυριακή στο Spa και τι συμβόλαιο του πρότεινε ο μάνατζερ για τη Formula 1' και δεν κάνω καθόλου πλάκα), να μειώσουν το παράβολο συμμετοχής κατά 20 ευρώ (και πολλά λέω) και έτσι θα κερδίσουν περισσότερα οι αγώνες ?Αν αυτό δεν είναι κοντόφθαλμη σκέψη, δεν ξέρω τι άλλο είναι...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλήθεια πιστεύεις πως έτσι θα πάνε πιο μπροστά οι Ελληνικοί αγώνες ?
Δηλαδή αντί να δώσουν 100 χιλιάδες σε 2-3 ταλαντούχους πιτσιρικάδες, να διαφημίσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και να προσελκύσουν χορηγούς και προβολή ('MEGA/ANT1/ALPHA/κτλ.: Δείτε στο δελτίο των 8 πως ο ταλαντούχος Ελληνας κέρδισε την Κυριακή στο Spa και τι συμβόλαιο του πρότεινε ο μάνατζερ για τη Formula 1' και δεν κάνω καθόλου πλάκα), να μειώσουν το παράβολο συμμετοχής κατά 20 ευρώ (και πολλά λέω) και έτσι θα κερδίσουν περισσότερα οι αγώνες ?Αν αυτό δεν είναι κοντόφθαλμη σκέψη, δεν ξέρω τι άλλο είναι...
Αν και δεν εννοουσα να μειωσουν τις συμμετοχες με μονο 20€.
Ακουσα π.χ. πολλους στο ΕΛΠΑ 2006 να λενε οτι τα εξοδα ηταν πολλα και γι'αυτο δεν ετρεξαν και οταν μου ανεφεραν τα 'συμαντικα' εξοδα βαζαν μεσα τη συμμετοχη.
Και λεω οτι εαν ηταν 50% εκτωση στις φθηνες κατηγοριες (γιατι λογικα απο εκει ξεκιναει καποιος τους αγωνες) μπορει να ηταν καλητερα.
Παντως οσο σκεφτομαι την αποψη σου μου φαινεται πως εχεις δικιο. -
Αλήθεια πιστεύεις πως έτσι θα πάνε πιο μπροστά οι Ελληνικοί αγώνες ?
Αν και δεν εννοουσα να μειωσουν τις συμμετοχες με μονο 20€.
Ακουσα π.χ. πολλους στο ΕΛΠΑ 2006 να λενε οτι τα εξοδα ηταν πολλα και γι'αυτο δεν ετρεξαν και οταν μου ανεφεραν τα 'συμαντικα' εξοδα βαζαν μεσα τη συμμετοχη.
Και λεω οτι εαν ηταν 50% εκτωση στις φθηνες κατηγοριες (γιατι λογικα απο εκει ξεκιναει καποιος τους αγωνες) μπορει να ηταν καλητερα.
Παντως οσο σκεφτομαι την αποψη σου μου φαινεται πως εχεις δικιο.Ναςς .. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ , ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
-
Παντως APR καταλαβα οτι δεν εισαι ικανος να μιλησεις σοβαρα, και οταν καποιος πει μια κοτσανα? ή κατι αντιθετο απο τα δικα σου πιστευω δεν εισαι ικανος να συζητησεις και να βοηθησεις, σε αντιθεση με τον nass.
Τωρα καταλαβαινω γιατι σε μερικους εισαι αντιπαθης. -
Παντως APR καταλαβα οτι δεν εισαι ικανος να μιλησεις σοβαρα, και οταν καποιος πει μια κοτσανα? ή κατι αντιθετο απο τα δικα σου πιστευω δεν εισαι ικανος να συζητησεις και να βοηθησεις, σε αντιθεση με τον nass.
Τωρα καταλαβαινω γιατι σε μερικους εισαι αντιπαθης.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ....
Υ.Γ. Παντως αυτα που ειπα για την περιπτωση σου , τα λεω σοβαρα , και τα πιστευω , φαινεσαι καλο παιδι .
Πες μου μονο .... εχεις σκοπο να τρεξεις , τρεχεις , δεν προκειτε ποτε ?
το χομπι σου ειναι το φορουμ , οι αγωνες ,οι συζητησεις στις καφετεριες γενικα , ισως μπορεσεις να με βοηθησεις για τον κακο εαυτο μου τωρα που ειμαι νεος ακομα ...... εχω αναγκη να γινω αντιπαθης σε περισσοτερους απο μερικους , θα σου εξηγησω καποτε το γιατι ....αν δοθει ευκαιρια . -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Me to deksi ksekinhsame tis ypoxrewseis ston 8esmo toy gti cup sto dubai gia thn sezon 2006-2007.
Eyxaristoyme poly ton Go_For_Pole poy kalyptei to gegonos kai ton Fwtografo ths omadas Darren Rycroft...
Me ektimish
A.Annivas
MOUHRITSA RACING TEAM -
ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ??
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙ Π.Χ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΘΕΑ ΑΠΟ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ 3 ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ 2 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ 10 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΙΡΙΚΑΔΕΣΔΗΛΑΔΗ 18-22 ΧΡΟΝΩΝ(ΕΒΑΛΑ 22 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ )ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Π.Χ. ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡ0 ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΜΙ ΜΑΚΙΝΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ 'ΜΕΙΝΟΥΝ' ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?
ΤΙ ΛΕΤΕ???
Έλληνες στο εξωτερικό