-
Ναί Αλέξανδρε.......τα 'ζεσταίνει'
-
Το είπα λίγο κομψά χε! χε!
-
Οι περισσότερες φωτογραφίες ανέβηκαν, επισκεφτείτε το
http://www.putfile.com/miragephotos/images/42500 για να τις δείτε. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και μερικά video. Όποιος θέλει κάποια σε original ανάλυση γράφει το νουμεράκι και μου στέλνει pm μαζί με το e-mail του -
Φωτογραφία με του Πούντο ΜΕΣΑ στην πίστα δεν υπάρχει...
Το λάστιχο, όσο το κοιτάω...έργο τέχνης!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φωτογραφία με του Πούντο ΜΕΣΑ στην πίστα δεν υπάρχει...Tι;;;; Ήτανε και ΜΕΣΑ στην πίστα;;;;;;; Ρωτάω, γιατί κάτι χόρτα πήρε το μάτι μου...
-
Να φανταστώ ότι το γκαζόν γύρω από την πίστα δεν θέλει κούρεμα για κανένα δίμηνο;;;
Ερώτηση: θα πάει κανείς στις προσεχείς μέρες/βδομάδες;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Φωτογραφία με του Πούντο ΜΕΣΑ στην πίστα δεν υπάρχει...
Tι;;;; Ήτανε και ΜΕΣΑ στην πίστα;;;;;;; Ρωτάω, γιατί κάτι χόρτα πήρε το μάτι μου...
Περαστικό ήταν, για να παει να βοσκήσει!
Πρέπει να κατέχω το ρεκόρ εξόδων/γύρο...
-
Και εγώ που ήμουν εκεί,χάρηκα πολύ που γνώρισα και άλλα παιδιά και ναι είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Στέλιο το έκανα το caterham και έτρεξε!!Εσύ μάλλον θα έτρωγες τότε!!
Αλήθεια που πήγες τελικα? -
Φωτογραφία με του Πούντο ΜΕΣΑ στην πίστα δεν υπάρχει...Το λάστιχο, όσο το κοιτάω...έργο τέχνης!
Δυστυχώς το Punto ηταν στην πίστα τις ώρες που και ο φωτογράφος ηταν μέσα στην πίστα. Μετά αλλάζαμε λάστιχα μαζί Χάρη Υ
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Και εγώ που ήμουν εκεί,χάρηκα πολύ που γνώρισα και άλλα παιδιά και ναι είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα.Στέλιο το έκανα το caterham και έτρεξε!!Εσύ μάλλον θα έτρωγες τότε!!
Αλήθεια που πήγες τελικα?Ναι φιλε ετρεξε 'ευτυχως' στο τελος οποτε και ημασταν θεατες του. Εισαι μαστορι αλανι.
Οσο για φαι να σαι καλα η ταβερνα ηταν απαιχτη αν και ειχε πριν φυγουμε ενα μνημοσυνο! -
@ mirage
Χίλια ευχαριστώ για τα στιγμιότυπα του TD Θανάση!!!
-
Να 'σαι καλα φίλε και εσύ και η αμαξάρα σου. Μεγάλη φωτογένεια το Nissan
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να 'σαι καλα φίλε και εσύ και η αμαξάρα σου. Μεγάλη φωτογένεια το Nissanκυκλοφόρησε και σε άλλα φόρουμς
-
Το Nissan έχει φωτογένεια και εγώ.....φωτοαγένεια...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Να 'σαι καλα φίλε και εσύ και η αμαξάρα σου. Μεγάλη φωτογένεια το Nissan
κυκλοφόρησε και σε άλλα φόρουμς
Τα πνευματικά μου δικαιώματα τώρα
-
Και πρέπει να βρείς μηχανή με καλό 'ζούμ''
-
Αμα μου δεν μου δώσεις τα πνευματικά μου δικαιώματα πώς να αγοράσω...Τι να σου κάνει η pocket...έπρεπε να την έχω στο πρόγραμμα sport, κατι θα έσωνε, αλλά και πάλι όχι πολλά...Την επόμενη φορά θα εφαρμόσω όσα έμαθα....και κάποιος θα με παρκάρει σε κάποια στροφή σε ασφαλές σημείο για καλύτερα αποτελέσματα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αμα μου δεν μου δώσεις τα πνευματικά μου δικαιώματα πώς να αγοράσω...Τι να σου κάνει η pocket...έπρεπε να την έχω στο πρόγραμμα sport, κατι θα έσωνε, αλλά και πάλι όχι πολλά...Την επόμενη φορά θα εφαρμόσω όσα έμαθα....και κάποιος θα με παρκάρει σε κάποια στροφή σε ασφαλές σημείο για καλύτερα αποτελέσματαΣτην Κ15.
-
Αμα μου δεν μου δώσεις τα πνευματικά μου δικαιώματα πώς να αγοράσω...Τι να σου κάνει η pocket...έπρεπε να την έχω στο πρόγραμμα sport, κατι θα έσωνε, αλλά και πάλι όχι πολλά...Την επόμενη φορά θα εφαρμόσω όσα έμαθα....και κάποιος θα με παρκάρει σε κάποια στροφή σε ασφαλές σημείο για καλύτερα αποτελέσματα
Στην Κ15.
Αμα δεν είσαι εσύ πάω...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στην Κ15.
Αμα δεν είσαι εσύ πάω...
Αντιγράφω από το trackday-special:
http://www.trackday-special.gr/main/cir ... serres.php
Κ14-Κ15: Φτάνοντας στην 14 με όχι πολύ καλή γραμμή φρενάρουμε αισθητά ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το αυτοκίνητο στην έξοδο θα παραμείνει προσκολλημένο στα αριστερά για να διευκολύνουμε την Κ15. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστείτε να μπείτε στην Κ15 νωρίτερα, πνίγοντας την έξοδο της και έχοντας μειωμένη ταχύτητα για τα επόμενα 660 μέτρα (όσο δυνατό αυτοκίνητο και να έχετε)�Φροντίστε λοιπόν να επιταχύνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα στην Κ15 (χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε στην έξοδο της) και να σας βρει το εξωτερικό κερμπ να βρει τους τροχούς σας σε πλήρη επιτάχυνση και να εκμεταλλεύονται μέχρι το τελευταίο εκατοστό. Προσοχή σε αυτό το σημείο γιατί είναι εύκολη η έξοδος.
Όλo και κάποιος θα βρεθεί!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)