-
Ναι, ναι βάζετε φωτογραφίες να βλέπουμε τα λιγούρια εμείς
Ελπίζω και εγώ να είμαι την άλλη φορά!! -
κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω
-
@ alman310
Alex περιμένουμε με ανυπομονησία τα in-car πλάνα από το Type-R!!!
-
Το ωραίο είναι ότι όλοι φύγαμε ικανοποιημένοι απο τήν πίστα.Ο μόνος που δεν μπόρεσα να τον αναλάβω λίγο,ήταν ο Αλέξης.
Θα το κάνουμε τήν επόμενη φορά όμωςΦωτό του Αλέξη και του Σάνι του δέν βλέπω πουθενά.Η φωτό η δική του θα πρέπει να ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΘΕΙ σε όλα τα 'κλάμπς' αυτοκινήτου για παραδειγματισμό
Μπράβο Αλέξη ΑΜΑΣΗΤΕ.
Η χτεσινή σου συμμετοχή στό τρακ-ντέι θα πρέπει να ντρόπιασε χιλιάδες 'χεράδες' με 'πουσαρισμένα'Χάρηκα επίσεις για τήν γνωριμία με τόν Αλέξανδρο (που γυρνούσε στήν πίστα φορτωμένος με ζαντολάστιχα )
Λυπήθηκα για τήν ατυχία του Χάρη,πού,πάνω που δεν έβρισκε ζάντες για το πούντο,χτύπησε και τήν μία απο τίς δικές του
Ωραίο το μίνι που πήγαινε καλά
Μ3CSL,S2000,Catherham όλα απο άλλο πλανήτη (τό πώς ξεμάκραινε η μπέμπα στήν ευθεία και τό πώς ξεμάκραινε το κάτεραμ στις στροφές σου μένει αξέχαστο)
Χάρηκα που μπόρεσα να βάλω στο 'πνεύμα' δυό-τρία νέα παιδιαΧάι-λάιτ του τράκ-ντέι,η οδήγηση του Πούντο
Το πούντο έχει ΕΞΑΡΙ σασμάν με σωστή κλιμάκωση και λεβιέ ταχυτήτων που....σού μένει στο χέρι
Τρείς φορές μου συνέβη,σε τρείς διαδοχικούς γύρους,πάνω στήν αλλαγή απο τρίτη σε τετάρτη και μου χάλασε το κέφι -
Ο χρήστης technik έγραψε:
κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθωΜαζωνάκη: Πέμπτη/Παρασκευή/Σάββατο και Κυριακή
Ας απαντούσες τουλάχιστον στο τηλέφωνο ρε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω
Μαζωνάκη: Πέμπτη/Παρασκευή/Σάββατο και Κυριακή
Ας απαντούσες τουλάχιστον στο τηλέφωνο ρε
κοιμόμουνα για αρκετές ώρες μετά το τηλ σου!
1 βράδυ πήγα Μαζωνάκη
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χάι-λάιτ του τράκ-ντέι,η οδήγηση του Πούντο
Το πούντο έχει ΕΞΑΡΙ σασμάν με σωστή κλιμάκωση και λεβιέ ταχυτήτων που....σού μένει στο χέρι
Τρείς φορές μου συνέβη,σε τρείς διαδοχικούς γύρους,πάνω στήν αλλαγή απο τρίτη σε τετάρτη και μου χάλασε το κέφιO Αντρέας γύρισε σε 1.42.7 με το kadett και χάι λάιτ ήταν η οδήγηση του Punto!
Στο Top Gear και στο Final Gear έχουμε δει να βγαίνει ο λεβιές από Porsche 911 και Bmw Z4M, οπότε διαπιστώνουμε πως είναι χαρακτηριστικό όλων των σπορ αυτοκινήτων...
Φωτό του Αλέξη (δίπλα στο τάπερ) υπάρχει στο λινκ του mirage.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φωτό του Αλέξη και του Σάνι του δέν βλέπω πουθενά.Η φωτό η δική του θα πρέπει να ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΘΕΙ σε όλα τα 'κλάμπς' αυτοκινήτου για παραδειγματισμό
Μπράβο Αλέξη ΑΜΑΣΗΤΕ.
Η χτεσινή σου συμμετοχή στό τρακ-ντέι θα πρέπει να ντρόπιασε χιλιάδες 'χεράδες' με 'πουσαρισμένα'Κι όμως υπάρχει...εκεί στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού παρέα με το Type R
Σύντομα και άλλες φωτογραφίες -
Καλά κάναμε παράλληλα Track day? Τι οργάνωση έχουμε ρε παιδί μου. Η οργανωτική δομή του 4ΤΦ λειτουργεί άψογα. Χαίρομαι που περάσετε καλά, όπως κι εμείς.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
O Αντρέας γύρισε σε 1.42.7 με το kadett και χάι λάιτ ήταν η οδήγηση του Punto!
Ήθελα να σπάσω το 1:41 χτές,αλλά δεν είχα αρκετούς γύρους μόνος μέσα στο αυτοκίνητο για να συγκεντρωθώ (είχα και μία ανατριχιαστική ζειμπεκιά δίπλα στα ντουβάρια στήν Κ3-4 τα χρειάστικα)
Τήν επόμενη φοράΣτο Top Gear και στο Final Gear έχουμε δει να βγαίνει ο λεβιές από Porsche 911 και Bmw Z4M, οπότε διαπιστώνουμε πως είναι χαρακτηριστικό όλων των σπορ αυτοκινήτων...
Εφάμιλο θα κρινότανε δηλαδη και το πούντο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φωτό του Αλέξη και του Σάνι του δέν βλέπω πουθενά.Η φωτό η δική του θα πρέπει να ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΘΕΙ σε όλα τα 'κλάμπς' αυτοκινήτου για παραδειγματισμό
Μπράβο Αλέξη ΑΜΑΣΗΤΕ.
Η χτεσινή σου συμμετοχή στό τρακ-ντέι θα πρέπει να ντρόπιασε χιλιάδες 'χεράδες' με 'πουσαρισμένα'Κι όμως υπάρχει...εκεί στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού παρέα με το Type R
Σύντομα και άλλες φωτογραφίες...Και φυσικά είναι προφανές ότι το Sunny ετοιμάζεται να ρίξει γύρο στο Type-R...
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
...Και φυσικά είναι προφανές ότι το Sunny ετοιμάζεται να ρίξει γύρο στο Type-R...
Εκείνη η εγκάθετη με ένα κόκκινο Kadet να περνάει μία CSL που είναι;;;;
Ήταν το πιο καλό track-day που είχα μέχρι σήμερα... Παρόλο που έκανα μόλις 10-11 γύρους... Τα ημισλίκ παρέδωσαν το πνεύμα άμεσα... Μου έμειναν 2 (για πίσω) και κάπου όλο και θα βρω 2 ακόμα για μπροστά... Αν και κάποιοι άλλα λένε κι άλλα κάνουνε... (δεν πειράζει, ας περιοριστούν τα μούτρα του Punto και θα βρω ένα ζευγάρι ημισλίκ...)
Με τα ημισλίκ τεράστια η διαφορά... Μέχρι τώρα 1:48 το ρεκόρ μου (με ένα άτομο), με τον 2ο γρήγορο γύρο που έκανα με τα ημισλίκ έκανα 1:47:1, με 2 άτομα... Ρεκόρ ημέρας (προσωπικό) 1:46:4... 1,6 δλ κάτω, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια... Βέβαια, φάνηκε η μαλακή ανάρτηση (το αυτοκίνητο έστριβε στηριζόμενο στα λάστιχα, τα οποία είχαν ξεφτιλίσει εντελώς το σασί...), αλλά αν θέλεις να έχεις και άνεση στο δρόμο, δεν μπορείς να κάνεις το απόλυτο στην πίστα...
Clue της ημέρας τα Energy που φορούσε στον εμπρός άξονα το 307 του Στέλιου... Αν και από κράτημα άθλια, κράτησαν για όλη τη μέρα!!!!!!!! Και αντέχουν κι άλλο!!!!!!!!!!!!!!! Και μην πει κανείς ότι δεν ζορίστηκαν, γιατί τα μούτρα που έβγαλε το 307 μόνο το Punto τα ξεπέρασε... Το ιδανικό track-day λάστιχο για τον ερασιτέχνη που απλά πάει να κάνει την πλάκα του;;; είναι και φθηνό...
Είδα και πάλι τον Γιάννη που ήρθε από Αλεξανδρούπολη (άπαιχτος, όπως πάντα!), γνώρισα κόσμο... όλα καλά, να κρατούσαν τα ημισλίκ λίιιιιιγο παραπάνω...
ΥΓ1: Ο συνοδηγός δεν άντεξε τα πολλά g και κόντεψε να κάνει εμετό... Για τον ίδιο λόγο είχε μείνει άφωνος και δεν μου το είπε...
ΥΓ2: Καταταγείτε... καταταγείτε... Αν δούλευε (ο ίδιος συνοδηγός) σε βουλκανιζατέρ, λιγότερα λάστιχα θα άλλαζε... Το πήρε πατριωτικά το ζήτημα και άλλαξε τα περισσότερα λάστιχα... και ήταν πολλά... Όχι να πάμε το πίσω μπροστά, όχι να το πάμε δεξιά, όχι να βάλουμε τις άλλες ζάντες... κουράζομαι μόνο που το θυμάμαι... Πάντως μπορεί να πιάσει δουλειά στο pit crue της Ferrari... (ή μήπως της Renault, που είναι πιο κοντά πολιτιστικά;;; )
ΥΓ3: Alman ήρθε από Αθήνα μόνο και μόνο για το track-day!!!!! Με το Type-Rάκι του, μας έδωσε μαθήματα... respect!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΥΓ1: Ο συνοδηγός δεν άντεξε τις κλισεις της γαλλικής μαούνας μου και κόντεψε να κάνει εμετό... Για τον ίδιο λόγο ( κλίσεις ) είχε μείνει άφωνος και δεν μου το είπε...
-
Θέλω και εγώ ρε γμτ!
-
Αγωνιστικά επιτρέπονται;
-
Δευτερα πρωι και ακομα ειναι πιασμενοι οι καρποι απο την προσπαθεια. Ηταν το καλυτερο μου track day αν και ημουν αλλου για αλλου ως αναφορα τους χρονους. Αυτο το αυτοκινητο δεν μαζευεται με τιποτα θελει ολο να πηγαινει ισια. Τα μεταχειρισμενα energy ηταν αποκαλυψη. Εβγαλαν ολη την ημερα και ειχαν κι αλλο και σιγουρα ηταν τα πιο 'φωνακλαδικα' που σε συνδιασμο με τις υποστροφες με εκαναν να νιωθω 'ο γυτευτης της υποστροφης'
Χορτασα να κανω γυρους καμια 40αρια νομιζω και μονο στο τελος βρηκα καποιον ρυθμο. Να να καλα ο Ανδρεας και ο Μαρκος που μου εδειξαν καποιες γραμμες που μονο στο τελος της ημερας καταλαβα και εκτελεσα σωστα σε συνδιασμο της πιεσης των πισω ελαστικων (ατιμη Κ5). Ολο το κλιμα ηταν σουπερ ολα τα παιδια με διαθεση για ξεκαπνισμα και νομιζω οτι ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Ευτυχως που το κατερχαμ δεν επερνε μπροστα γιατι μας βλεπω να γινομασταν ολοι θεατες πω πω πως παει ετσι αυτος ο διαολος; Η CSL χαρμα να την ακους και εδωσε ζωντανια μεσα στην πιστα και το παλικαρι με το S2000 μια χαρα πηγαινε. Βεβαια οι παμπολες μοτοσυκλετες μας εκαναν να νομιζουμε οτι βρισκομαστα σε αγωνα πανελληνιου πρωταθληματος πρπει να ηταν πανω απο 30.
Το συμπερασμα ειναι παντως οτι δημιουργουνται πυρηνες ενδιαφεροντος για track day εστω και αν εχουμε απλα αυτοκινητα ολοι εχουμε μια csl στο μυαλο μας. -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Αγωνιστικά επιτρέπονται;Oτι επιτρέπονται είναι σίγουρο.Το άν πληρώνουν το ίδιο δέν ξέρω.Νομίζω λίγο ακριβότερα τα τιμολογεί η πίστα
-
εγώ το ίδιο πληρώνω πάντως και δεν άκουσα ποτέ οτι πληρώνουν ακριβότερα..
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εγώ το ίδιο πληρώνω πάντως και δεν άκουσα ποτέ οτι πληρώνουν ακριβότερα..Να είναι διαφορετική η τιμολόγηση στίς παραμονές τών αγώνων μήπως;Για τους συμμετέχοντες τών αγώνων;
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τί συμβαίνει -
Παρά την ταλαιπωρία και την κούραση, η εμπειρία των Σερρών αξίζει!! Πολύ καλή οργάνωση, πολύ καλή υποδομή, ενδιαφέρουσα χάραξη , η οποία ζεσταίνει τα λάστιχα αρκετά γρήγορα Και βέβαια, εξαιρετική η παρέα!
Μόλις ετοιμάσω τα πλάνα από την κάμερα, θα προσπαθήσω να ανεβάσω μερικά. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)