-
ούτε εγώ το ήξερα κι είχα μείνει με την απορία για το ροζ
-
εγω παντως δεν ειδα πουθενα τπτ σε σχεση με τον πυργο..
-
Ο Οκτώβριος ειναι ο ευρωπαικός μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σε καθε πόλη υπάρχει ένα κτήριο φωτισμένο ροζ για την ενημέρωση του κοινού. Στη Θεσσαλονίκη είναι ο πύργος.
Αν περιμένουν να μάθει έτσι ο κόσμος για το Ca μαστού....
-
χθες το απογευμα ενας απιθανος μετα το ποσειδωνιο επεσε πανω σε 2 σταθμευμενα και τουμπαρε το αμαξι του... ακριβως μπροστα στο ροδον (νομιζω ετσι το λενε) κατα τις 6μμ...
-
Kαι εκεί express service ειναι
-
Βασικα επειδη περασα ακριβως λιγο μετα το ατυχημα απο το σημειο μιας και μενω ακριβως διπλα απο το 'Ερως' (δεν ειναι πλεον Ροδον!) το περιεργο της υποθεσης ηταν οτι το ατυχημα εγινε στην ΕΥΘΕΙΑ πριν την πρωτη ελαφρυα (αλλα πολυ επικινδυνη για τους αδαεις που απλα αφηνουν το γκαζι μεσα στην στροφη και φευγουν με τις παντες) που σε βγαζει στην στροφη των 90 μοιρων την Express...
Το αμαξι ειχε ντελαπαρει με την πλευρα του οδηγου στην ασφαλτο και το περιεργο ειναι οτι ειχε μετωπο προς το αντιθετο ρευμα.. Προσπαθησα να καταλαβω τι και πως απο το μπαλκονι αλλα τιποτα!
-
melos86
Άσχετο: Δικιά σου είναι η 147 που είναι παρκαρισμένη πάντα σε εκείνον τον δρόμο;; Την χαλβαδιάζω συνέχεια να ξες... -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ψιλοάσχετο:
Πότε έγινε ο πύργος του Οτε μπουρδέλο; (ναι μιλάω για τον ωραιότατο βραδυνό φωτισμό)
Tελείως εγκάθετη ερώτηση
Ο Οκτώβριος ειναι ο ευρωπαικός μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σε καθε πόλη υπάρχει ένα κτήριο φωτισμένο ροζ για την ενημέρωση του κοινού. Στη Θεσσαλονίκη είναι ο πύργος.Την ημερα κατα του AIDS του φορανε κ 'σκουφακι'?
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
melos86
Άσχετο: Δικιά σου είναι η 147 που είναι παρκαρισμένη πάντα σε εκείνον τον δρόμο;; Την χαλβαδιάζω συνέχεια να ξες...ναι...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
melos86
Άσχετο: Δικιά σου είναι η 147 που είναι παρκαρισμένη πάντα σε εκείνον τον δρόμο;; Την χαλβαδιάζω συνέχεια να ξες...Ναι... (αν μιλαμε για την facelifted, γιατι υπαρχουν και 1-2 παλιες!)
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ψιλοάσχετο:
Πότε έγινε ο πύργος του Οτε μπουρδέλο; (ναι μιλάω για τον ωραιότατο βραδυνό φωτισμό)
Tελείως εγκάθετη ερώτηση
Ο Οκτώβριος ειναι ο ευρωπαικός μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σε καθε πόλη υπάρχει ένα κτήριο φωτισμένο ροζ για την ενημέρωση του κοινού. Στη Θεσσαλονίκη είναι ο πύργος.Την ημερα κατα του AIDS του φορανε κ 'σκουφακι'?
Πάντως, κι εγώ πρώτη φορά, εδώ το μαθαίνω γιατί είναι φωτισμένος ροζ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ψιλοάσχετο:
Tελείως εγκάθετη ερώτηση
του πάει πάντως, ωραίος είναι
κάποιοι νόμιζαν ότι ο ροζ φωτισμός είχε να κάνει με την ερωτική πόλη, Θεσσαλονίκη
-
Κούτσουρα ρε είστε ολοι!!!!
-
Ίσως θα έπρεπε να διαφημιστεί περισσότερο γιατί είναι αυτή η απόχρωση του πύργου του ΟΤΕ
-
Γεια σου ρε τζιμ με τις πληροφορίες σου... και το χα απορία πότε το κάναν χορ-χάους...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ψιλοάσχετο:Πότε έγινε ο πύργος του Οτε μπουρδέλο; (ναι μιλάω για τον ωραιότατο βραδυνό φωτισμό)
Του ΟΤΕ δεν ειπες ειναι;
Ποιο το προβλημα;;; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ψιλοάσχετο:
Tελείως εγκάθετη ερώτηση
κάποιοι νόμιζαν ότι ο ροζ φωτισμός είχε να κάνει με την ερωτική πόλη, Θεσσαλονίκη
Να διακινδυνέψω μία απάντηση... μήπως έχει σχέση με το λόγο που γνωστός εγκάθετος vorsprung το Σάββατο πρωί ούτε καν σήκωνε το τηλέφωνό του;;;
-
λες ε?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ψιλοάσχετο:
Tελείως εγκάθετη ερώτηση
Να διακινδυνέψω μία απάντηση... μήπως έχει σχέση με το λόγο που γνωστός εγκάθετος vorsprung το Σάββατο πρωί ούτε καν σήκωνε το τηλέφωνό του;;;
-
Λοιπόν, τις προάλλες πήγα με μια φίλη μου για φαγητό στον Χορτιάτη, όπου όπως ξέρετε έχει κάποια εξαιρετικά φαγάδικα....Κατόπιν, μου προτείνει νά παμε μέχρι το βουνό, όπου έχει πολύ καλή θέα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα για δρόμο/μέρη εκεί, αλλά ξεκίνησα. Κάπου - κάπου ο δρόμος γίνεται πολύ στενός και πρέπει να προσέχεις καθώς καραδοκεί ογκρεμός, αλλά η θέα είναι πανέμορφη και μπορείς να δεις μέχρι και τις λίμνες, συν 1-2 καλές φουρκέτες, με ορατότητα, ειδικά στο κατέβασμα. Για την ιστορία ανεβήκαμε μέχρι τη διασταύρωση που πάει στις κεραίες και έχει μια εγκαταλειμένη βάση προσκόπων. Εκεί στρίβεις αριστερά και κατεβαίνεις μέχρι τη νέα εγκατάσταση προσκόπων, όπου ακολουθείς το μονοπάτι με τα πόδια ανάμεσα στις καστανιές και ανεβαίνεις το βουνό...Έτσι πήγαμε κι εμείς, αλλά χαζεύοντας το τοπίο, αποροφηθήκαμε και σουρούπωσε γρήγορα...Πήγαμε να ξεκινήσουμε...που να πας...Στα 5 πρώτα λεπτά είχαμε χάσει το μονοπάτι και βρεθήκαμε να ακολουθούμε την κροκάλα που κάνει το νερό στο έδαφος, όταν κατεβαίνει από το βουνό...Φρίκη μιλάμε, δνε έβλεπες και πολλά- πολλά, χώρια το ανώμαλο καιλασπώδες του εδάφους, ευτυχώς είχα μια μηχανή και πατούσα το φλας για να βλέπω το δρόμο κάπως μπροστά, μην χτυπήσουμε...Σκέφτηκα να πάρω τηλεφωνο καμια Πυροσβεστική, αλλά ο εγωισμός μου δεν με άφησε. Τελικά, μετά κόπων και βασάνων κάποια στιγμή βγήκαμε στο δρόμο, ΠΟΛΥ κάτω, κοντά στην πιτσαρία, πριν το ναό Μεταμορφώσεως. Εκεί αρχίσαμε το ανέβασμα, με τα πόδια ενοείτε, όπου για άλλη μια φορά απολαύσαμε τη θέα από ψηλά, με τα φώτα να αχνοφαίνονται κάτω από το πέπλο της ομίχλης. Τελικά με τα πόδια ήταν πολύ μακριά...και δεν ήταν μόνο αυτό. Στη διασταύρωση για ΖΕΠ μας καθήλωσα τα σκυλιά...Τα άκουγες να γαβγίζουν από μακριά και σιγά- σιγά να πλησιάζουν, αλλά δεν τα έβλεπες..Αγαπω΄τα σκυλιά, αλλά εκεί ήταν αγέλη και δεν είχα ούτε ένα ξύλο.Ε, κάπου εκεί, λέω αρκετά. Κάνω νόημα σε ένα αυτοκίνητο που έτυχε να περνάει από εκεί, ευτυχώς μέσα στο σκοτάδι σταμάτησε ο άνθρωπος, ήταν ένα Σε-3 με ένα στρατιωτικό που πήγαινε για υπηρεσία και ευτυχώς μας πήρε, μέχρι τη διαστάυρωση, αλλά όχι μέχρι τους προσκόπους, καθότι το παληκάρι πήγαινε για υπηρεσία....Το τελευταίο χιλιόμετρο του δρόμου, ούτε που το κατάλαβα ενοείτε μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο.
Posts προς Θεσσαλονικείς