-
Γεια χαρα σε όλους,
Πρόσφατα (Ιουλιος) εγινα κατοχος ενος Χ3, και δεν το εχω χαρει σχεδον καθολου σε οff road διαδρομες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,
Τωρα τα πραγματα ηρέμησαν και λεω να κανω καμια βατή off road διαδρομη.Σαν βάση εχω τρία μέρη:Θήβα, Μεθανα, και Λαμια, όποιος γνωρίζει κάποια καλή και ομορφη (φυση) διαδρομη κοντά σ΄αυτα τα μέρη μπορει να μου την προτείνει!!
Φυσικά και διαδρομές εντό Αττικής!!
ευχαριστω![/list]
-
Γεια χαρα σε όλους,
Πρόσφατα (Ιουλιος) εγινα κατοχος ενος Χ3, και δεν το εχω χαρει σχεδον καθολου σε οff road διαδρομες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,
Τωρα τα πραγματα ηρέμησαν και λεω να κανω καμια βατή off road διαδρομη.Σαν βάση εχω τρία μέρη:Θήβα, Μεθανα, και Λαμια, όποιος γνωρίζει κάποια καλή και ομορφη (φυση) διαδρομη κοντά σ΄αυτα τα μέρη μπορει να μου την προτείνει!!
ευχαριστω![/list]
-
Γεια χαρα σε όλους,
ευχαριστω![/list]
-
Πρωτού βγείς εκτός....
Πρέπει να σκεφθείς καλά- να έχεις παρέα!!!!! άλλο τετρακίνητο
- να δεις τα λαστιχά σου αν κάνουν γι αυτό που θέλεις
- να σκεφθεις καλά μέχρι που θέλεις να φθάσεις και αν αποδέχεσαι το γδάρσιμο ή όχι
Ξεκίνα με κανα χωματόδρομο απλό!!!!!!!
και για μεταπτυχιακό σκάς Π. Πεντέλη πέριξ της αλάνας moto-cross στην παιδική χαρά ή θα παίξεις κατά μήκος του αγωγού από Πάρνηθα και πάνω!!!!!!
-
sorry det to ethesa sosta!
χωματοδρομο εννόύσα αλλα να εχει κατι ιδιαίτερο (κανενα ποταμακι κ.α.) να είναι ωραία η διαδρομή και τέλος να έχει και κάποια δυσκολία (δηλαδη να μην μπορείς να πας και με το corsa).
-
Λιγο πιο κατω εχει θεμα για το τετρακινητο συμποσιο το σαββατο το πρωι θα φυγουμε απο αθηνα αρκετα 4χ4 και θα παμε για τη λιμνη η διαδρομη θα εχει ασφαλτο και χωμα δηλαδη ειναι διαδρομη και για το Χ3 ....τι λες????
-
Την ξέρω την εκδρομή αλλά πριν δηλώσω συμμετοχη
θελω να δώ που θα βρίσκομαι Αθήνα ή Θήβα,
υπάρχει τηλ επικοινωνίας για την εκδρομη? -
οχι δεν ειναι κατι που πρεπει να δηλωσεις συμμετοχη
δεν εχεις καμοια υποχρεωση,απλα αμα θες να ερθεις απο την αθηνα μαζι μας σου δινω με πμ το κινητο μου
αλλιως μας βρισκεις στι λιμνη....
-
Ο χρήστης lepes έγραψε:
οχι δεν ειναι κατι που πρεπει να δηλωσεις συμμετοχηδεν εχεις καμοια υποχρεωση,απλα αμα θες να ερθεις απο την αθηνα μαζι μας σου δινω με πμ το κινητο μου
kalimera,
an mporeis στείλε μου το κινητό σου, γιατί μαλλον θα σας συναντήσω στην Ε.Ο. στο ύψος της Θήβας. -
Ο χρήστης lepes έγραψε:
οχι δεν ειναι κατι που πρεπει να δηλωσεις συμμετοχηδεν εχεις καμοια υποχρεωση,απλα αμα θες να ερθεις απο την αθηνα μαζι μας σου δινω με πμ το κινητο μου
kalimera,
an mporeis στείλε μου το κινητό σου, γιατί μαλλον θα σας συναντήσω στην Ε.Ο. στο ύψος της Θήβας. -
Ο χρήστης lepes έγραψε:
kalimera,
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πρωτού βγείς εκτός....
- να σκεφθεις καλά μέχρι που θέλεις να φθάσεις και αν αποδέχεσαι το γδάρσιμο ή όχι
...να αλλάξεις αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Leonardo έγραψε:
Πρωτού βγείς εκτός....
...να αλλάξεις αυτοκίνητο...
Κακίες ... Ν'αλλάξει εννότητα πρέπει .Τι δουλειά έχει το -κατά 'τα άλλα όμορφο Χ3 - στα εκτός δρόμου ;
-
Φίλε Snowbullet, sorry για την πλάκα, αλλά.... έτσι είναι
Τι θέλει η Χ3 εκτός???Είναι σαν να να παίρνεις ενα Land Rover Defender για ανάβαση στην Ριτσώνα.
Θα το κάνει.... αλλά εκτός δρόμου -
αστους να λενε snowbullet ........... BMW Rules
-
Ο χρήστης snowbullet έγραψε:
sorry det to ethesa sosta!χωματοδρομο εννόύσα αλλα να εχει κατι ιδιαίτερο (κανενα ποταμακι κ.α.) να είναι ωραία η διαδρομή και τέλος να έχει και κάποια δυσκολία (δηλαδη να μην μπορείς να πας και με το corsa).
Όπως εγραψα πιο πάνω δεν εννοούσα καθαρα off road!
'Aμα ηθελα για τρελο off road θα έπερνα κανα Wrangler! -
εεε τωρα και εσυ με προσβαλεις επρεπε να πεις 8α αγοραζες ενα LC90
Off road diadromes