-
(βόλτα από πότε όμως???)
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Θέμη, Νίκο, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά απ' ό,τι ξέρω, ένα πραγματικό roadster δεν κλείνει ποτέ, ακόμα και τα χειμωνιάτικα βράδια. Έτσι δεν είναι;
http://img164.imageshack.us/img164/8628/1sg1.jpgDen kleinei pote, ektos an brexei dynata
+1
Μπορώ κάλλιστα να είμαι ανοικτός κι ας έχει έξω -10 (βασικά, το πιο κρύο που έτυχε να είμαι στο δρόμο ήταν 5 βαθμοί, και φυσικά ήμουν ανοικτός)...
Δεν έχει να κάνει με ψώνιο. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει βόλτα μια κρύα (αλλά καθαρή) χειμωνιάτικη μέρα μέσα στο αμάξι και να μου πει ότι δεν του αρέσει
-
Ωραια ειναι να εισαι ανοιχτος και να βολταρεις, αλλα δεν μπορω με τιποτα να οδηγησω γρηγορα με ανοιχτο το αυτοκινητο. Οταν το ειχαμε βαλει Μεγαρα, το εκανε καποιους γυρους με ανοιχτη οροφη ο brother κι οταν ηρθε η σειρα μου, σταματησα 20 μετρα απο τα πιτ και το εκλεισα παλι. Δεν το μπορουσα με τιποτα....
-
Και εγω θα συμφωνησω με τον τιμο.....μαλλον ειναι ψυχολογικο....μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να τουμπαρει
Εγω το εχω οδηγησει ανοιχτο με καμια 15αρια βαθμους και με το καλοριφερ ανοιχτο εισαι ΟΚ -
Μπα, περισσοτερο θεμα αυτοσυγκεντρωσης ηταν. Δεν μπορουσα να συγκεντρωθω με τον αερα να τριγυρναει και να σφυραει γυρω γυρω. Δεν εχω αντιμετωπισει φοβιες τουμπαρισματος με το S. Ισως ειναι και η (ψευδ...?)αισθηση ασφαλειας που προσφερουν τα 2 'roll bar' πισω απο τα κεφαλια των επιβατων.
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ωραια ειναι να εισαι ανοιχτος και να βολταρεις, αλλα δεν μπορω με τιποτα να οδηγησω γρηγορα με ανοιχτο το αυτοκινητο. Οταν το ειχαμε βαλει Μεγαρα, το εκανε καποιους γυρους με ανοιχτη οροφη ο brother κι οταν ηρθε η σειρα μου, σταματησα 20 μετρα απο τα πιτ και το εκλεισα παλι. Δεν το μπορουσα με τιποτα....Egw antitheta protimo na eimai anoixtos akoma kai stin pista.
Exei tyxi arketes fores na me piasei broxi anoixtos eno eimai stin pista kai synexizo mexri na teleioso to session.
Bebaia h Elise einai pio 'kleisti' kai ta effects den einai toso entona oso sto S2K. -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Egw antitheta protimo na eimai anoixtos akoma kai stin pista.
Αφού την έχεις μικρή ρε, κάτι πρέπει να κάνεις για να αναδειχτείς
(για την οροφή μιλάω ε)
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θέμη, Νίκο, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά απ' ό,τι ξέρω, ένα πραγματικό roadster δεν κλείνει ποτέ, ακόμα και τα χειμωνιάτικα βράδια. Έτσι δεν είναι;Den kleinei pote, ektos an brexei dynata
Φυσικά! Άλλωστε ούτε εμείς ούτε το εσωτερικό του αυτοκινήτου παθαίνει τίποτα με λίγο νεράκι.... Σκεφτείτε και το singing in the rain!
Και όπως έχουμε πει στα περισσότερα ανοιχτά διθέσια από κάποια ταχύτητα και πάνω (περίπου 70-80) δεν βρέχεσαι όταν βρέχει (εκτός αν το κεφάλι σου περισσεύει πάνω από το παρμπρίζ).Μπορώ κάλλιστα να είμαι ανοικτός κι ας έχει έξω -10 (βασικά, το πιο κρύο που έτυχε να είμαι στο δρόμο ήταν 5 βαθμοί, και φυσικά ήμουν ανοικτός)...
Δεν έχει να κάνει με ψώνιο. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει βόλτα μια κρύα (αλλά καθαρή) χειμωνιάτικη μέρα μέσα στο αμάξι και να μου πει ότι δεν του αρέσειΕγώ είχα φτάσει να κυκλοφορώ με μέχρι -2 στο Λονδίνο. πουλοβεράκι, μπουφανάκι, γάντια, κασκόλ, σκούφος, γυαλί ηλίου και φουλ καλοριφέρ με μισοκρυμένο ήλιος με δόντια μετά από λίγο χιονάκι. Όλοι οι εγγλεζάρες (με παλιά και νέα αυτοκίνητα MG, Triumph, Jaguar, Alfa Romeo, BMW, Mercedes) ανοιχτοί φυσικά, όχι όπως οι φοβισμένοι Ελληνάρες! Ήταν όντως θαύμα και συστήνεται ανεπιφύλακτα!
-
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΚΑΜΠΡΙΟΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗ
Την επόμενη φορά βέβαια θα φορέσω και το καπελάκι μου για να μη χρειάζεται να σκύβω (μου τη δίνει να μου βαράει ο αγέρας τα μαλλιά έτσι δυνατά)
-
σχεδον παντα ειναι κλειστο το δικο μου..
για τους παρακατω λογουςα)ποτε δε μου αρεσαν τα ανοιχτα αυτοκινητα, το μιατα το πηρα για αλλους λογους
β)το ανοιγω μονο υπο ορισμενες συνθηκες -βολτα στην εξοχη με καλο καιρο, καλοκαιρινα βραδια κλπ, ομορφες μερες τον υπολοιπο χρονο με ηλιο και φυσικα υπο ορισμενες συνθηκες..
αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι κλειστο -
...να βάλω και 'γω μια δική μου (από τη λίμνη Πλαστήρα είναι).
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους...βόλτες πάντα ανοιχτοί ακόμα και το χειμώνα (έχω γυρίσει από Πάρνηθα με 0 βαθμούς και χιόνια ).
Κασκόλ και σκούφος στα προαιρετικά αξεσουάρ -
Αγόρασα σκουφάκι πολύ τρέντυ σήμερις να το φοράω όταν είμαι καμπριολάτος (πλέον σχεδόν ΠΑΝΤΑ δλδ) !
-
Έτσι!!
-
Το πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι όμως το βράδυ;
Οτι οδηγώ και δεν μπορώ να κάνω ό,τι κάνει ο συνοδηγός. Να κοιτάζω τον ουρανό δλδ...
Το οδηγησε μια φίλη μου (ή μήπως να πω 'φίλη' μου?) προχθές και δεν το πήγαινε άσχημα. Μου φαίνεται πρέπει να της το παραχωρήσω πάλι γιατι πραγματικά ΖΗΛΕΥΩ τον συνοδηγό σε κάτι τέτοιες φάσεις
-
Αχαχαχαχα κι εγω το χω δωσει στη 'φιλη' μου και συμφωνω μαζι σου. Ο συνοδηγος στη συγκεκριμενη περιπτωση απολαμβανει πολλα ωραια.
Καταρχην, οπως λες κι εσυ, μπορει να κοιταζει παντου γυρω γυρω και πανω (και τον οδηγο, που στην προκειμενη περιπτωση ειναι αυτη που ειναι... )
Μετα εχει πολυ γελιο να βλεπεις τις αντιδρασεις των γυρω σου, μολις αντιλαμβανονται μια γυναικα να οδηγει ενα S2000 και να εχει εναν αντρα συνοδηγο ο οποιος εχει ενα υποχθονιο χαμογελο. Δοκιμασε το στην παραλιακη, εχει πολυ πλακα !!!Κι η δικια μου 'φιλη', το παει πολυ καλα. Εχει αρχισει να μαθαινει να κανει και ντριφτ....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν έχει να κάνει με ψώνιο. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει βόλτα μια κρύα (αλλά καθαρή) χειμωνιάτικη μέρα μέσα στο αμάξι και να μου πει ότι δεν του αρέσει
Βεβαιώνω τσεκαρισμένα, ως περιστασιακός συνοδηγός του οΦτέριου, ότι συνουσιάζει και δέρνει η κατάσταση
-
-
-
συνουσιάζει και δέρνει
Phaethon συνουσιάζει και χειροδικεί
Π.Ε.Κ.4ΤF