-
EPΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2006:MΕΓΑΡΑ 17-03-06.ΤΟ GOLF III TOY ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΥΚΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ GOLF 16V 1/A7 KAI BAΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟPEN I(A7,A6 KIT CAR,S1600,E10,E11)ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΕΘΕΑ.ΤΡΙΠΟΛΗ,2ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.ΤΟ GOLF III TOY ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΥΚΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ A7 KIT CAR 2/A7 KAI ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟPEN 2(N4,A8,A7KIT CAR,E12,BTCC)EΠΙΣΗΜΟ SITE ΕΘΕΑ.ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ.ΜΕΓΑΡΑ 24-09-06.ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 1ος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε11,ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, Ε11,ΛΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ... ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΚΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 1ος Ε11 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 45 ΜΙΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Ε11 ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ'' ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε11 ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΥΤΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΛΕΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ,ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΥΡΙΕ ΝΑΣΟ?
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
GOLF II E11 -
To Golf του Λούκου είναι Golf III και άρα τρέχει ομάδα Α και όχι Ε μέχρι το τέλος του 2008. Είναι αλήθεια πως άλλες φορές το δηλώνει kit car και άλλες Α/7 διότι έχει δύο μοτέρ και βάζει όποιο θέλει (και αν είναι Α/7 ξηλώνει και την πίσω αεροτομή). Αυτό το ξέρει ο αρμόδιος τεχνικός έφορος. Για Golf III 'E' δεν ξέρω τίποτα και μάλλον είναι λάθος στα αποτελέσματα.
-
-
Μπαβέλς ,Μικρόπολς,Αθανασέκς, Καιτουλ, Στην Πρωινή Αναφορά!
-
Μπαβελ, Αναφέρσου!
'Μπαβέλας':Μπλα, μπλα...!
-
Να γραψ σε εικοσ κολες αναφορας τον κανονισμό και 20 μερες κρατησ απο τον λοχαγό σσ...!
-
Μικροπολς, Αναφερσου!
'Μικροπουλος':Μπλα, Μπλα...!
-
Εικοσ γύρους γύρω απο την ΕΛΠΑ σε ρυθμ Φορμουλας και εικοσ μερες κρατης.Κουνησσσ...!
-
Καιτουλ...!Στα Μαγειρία!Εμπρος Μαρς...!
-
Αθανασεκς, Να ραψ εικοσ στολές του πυροσβεστ...
- ...!
-
-
ΤΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΜΠΡΙΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ (30% ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ (ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ!) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ .
ΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ , ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ......
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?..... ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ?.....ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΤΩ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ , ΑΛΑ ΝΑΤΟ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ! )... ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ....ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ... .........
-
Σχετικά με ο πυροσβεστικό όχημα στην πίστα των Μεγάρων.
Σε καμία πίστα δεν μπαίνει πυροσβεστικό για να σβήσει φωτιά σε αγωνιστικό, παρά μόνον το όχημα αμέσου βοηθείας της οργάνωσης με πυροσβεστήρες και οι κριτές των πλησιέστερων σημείων με τους πυροσβεστήρες. Παρ΄όλα αυτά η πυροσβεστική Μεγάρων είχε ειδοποιηθεί, αλλά λόγω έλειψης οδηγών έφυγε κάποια ώρα έξω από την πίστα με την διαβεβαίωση ότι σε 2 λεπτά θα ήταν στην πίστα απότι είπαν οι οργανωτές.
-
Και ομως θα εχει συμμετοχες Κυριοι...εν αναμονη των εξελιξεων.........
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Και ομως θα εχει συμμετοχες Κυριοι...εν αναμονη των εξελιξεων.........ΠΟΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ?Ελα ντε, ποιων; Απο τη στιγμη που και οι δυο πλευρες νοιαζονται περισσοτερο για τις εντυπωσεις παρα την ουσια αυτη η κατασταση θα συνεχιστει. Ειδικα για το θεμα της πιστας δεν μιλαμε για το Μεσανατολικο, με μια απλη συναντηση τα πιο χοντρα θα μπορουσαν ΗΔΗ να εχουν λυθει.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι πχ η ΕΘΕΑ θελει αυτοκινητα κριτων μεσα στην πιστα ή οτι δεν μπορει να επιβληθει κατι τετοιο απο τους αρχοντες ενος αγωνα.
Δεν μπορω να πιστεψω πως ειναι δυνατο να μην μπορουν να συνενοηθουν για το πως το σχεδιο πυροσβεσης που προδιαγραφει ο κανονισμος θα γινει ρεαλιστικο και εν τελει θα υλοποιηθει ωστε να ειναι και οι δυο να ειναι ικανοποιημενοι (παρεπιπτοντως πυροσβεστικο εντος πιστας δεν υπαρχει πουθενα στον πολιτισμο, παρα μονο οχηματα αμεσης επεμβασης ή οπως αλλιως λεγονται).
Οκ, το να φτιαξεις μπαριερες και σημεια κριτων οπως θα επρεπε δεν μπορει να γινει απο τη μια μερα στην αλλη αλλα καλως ή κακως ετσι ζουμε για χρονια και νομιζω οτι κανεις λογικος ανθρωπος δε θα ειχε προβλημα να ζησουμε για μερικους μηνες παραπανω στραβα αρκει να συμφωνηθει ενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα διορθωθει και αυτο. Οκ, το να εκπαιδευσεις κριτες παλι δε γινεται αυτοματα αλλα θα μπορουσε να μπει ενα πλανο σεμιναριων, ταξιδιων, οτι επιτελους χρειαζεται.**Ελεος πια, συνεργαστειτε! **Το να βγαινουν ανακοινωσεις ειναι το μονο ευκολο αλλα πρεπει επιτελους να καταλαβουν και οι δυο πλευρες οτι το μονο που καταφερνουν ετσι ειναι να βυθιζουν το σπορ στο πουθενα. Στο μεταξυ τα γεγονοτα τρεχουν, συμβαινουν πραγματα που ευχομασταν για χρονια και αντι να συζηταμε χαρουμενοι για αυτα, βριζεστε διχως αυριο ειτε μεσω αστειων ΔΤ, ειτε με διπλα και τριπλα nicks σε μια κατρακυλα χωρις τελος. Αποδειξτε επιτελους οτι μοναδικη σας φιλοδοξια δεν ειναι να καταστρεψετε τον αλλο, λες και εχουμε εμφυλιο, αλλα οτι εχετε τη διαθεση να προσφερετε. Αν το μισο χρονο απο αυτο που χρειαστηκε για να κανετε ολα αυτα τον ειχατε διαθεσει για να συνενοηθειτε θα ειχαν γινει τα περισσοτερα απο αυτα που ολοι θελουν. Ελεος πια!
-
Απο την αλλη και η μπαριερα στο Μαυρο Ροδο,θα μπορουσε να ηταν μερος των 'εντυπωσεων' σε 'ενα ακομα ΔΤ εντυπωσεων του Σοαα',αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν πολυ περισσοτερο απο αυτο ,οπως θα μπορουν να μας διαβεβαιωσουν οι συγγενεις του χαμενου νεαρου,ο ατυχος συνοδηγος και οι συγγενεις αυτου.....
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
.....
Οκ, το να φτιαξεις μπαριερες και σημεια κριτων οπως θα επρεπε δεν μπορει να γινει απο τη μια μερα στην αλλη αλλα καλως ή κακως ετσι ζουμε για χρονια και νομιζω οτι κανεις λογικος ανθρωπος δε θα ειχε προβλημα να ζησουμε για μερικους μηνες παραπανω στραβα αρκει να συμφωνηθει ενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα διορθωθει και αυτο. Οκ, το να εκπαιδευσεις κριτες παλι δε γινεται αυτοματα αλλα θα μπορουσε να μπει ενα πλανο σεμιναριων, ταξιδιων, οτι επιτελους χρειαζεται.Και όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές... Ποιος υπογράφει ότι με τους μερικούς μήνες παραπάνω που θα κανουν οι οδηγοί τα στραβά μάτια, δεν θα έχουμε (μία στο εκατομύριο) και άλλο περιστατικό?
Και περαν αυτου, υπάρχει τέτοια εμπιστοσύνη από μεριάς σου, και προτείνεις αυτό το περιθώριο μερικων μηνών για να βελτιωθούν τα πράγματα?
Και ας δεχθούμε ότι βελτιώνονται.. Πολύ ωραία. Μπορουν λοιπόν οι οδηγοί να κάνουν υπομονή λίγους μήνες όπως λές, και θα ξαναγυρίσουν όλοι δυναμικά στους αγώνες, όταν πραγματοποιηθεί αυτή η βελτίωση που λες. Μεχρι τότε ποιος ο λόγος να τρέχουν? (αφου προκειται σε σύντομο χρονικό διάστημα να συναντήσουν το νέο πρόσωπο των ελλ. αγώνων)**Ελεος πια, συνεργαστειτε! **Το να βγαινουν ανακοινωσεις ειναι το μονο ευκολο αλλα πρεπει επιτελους να καταλαβουν και οι δυο πλευρες οτι το μονο που καταφερνουν ετσι ειναι να βυθιζουν το σπορ στο πουθενα. Στο μεταξυ τα γεγονοτα τρεχουν, συμβαινουν πραγματα που ευχομασταν για χρονια και αντι να συζηταμε χαρουμενοι για αυτα, βριζεστε διχως αυριο ειτε μεσω αστειων ΔΤ, ειτε με διπλα και τριπλα nicks σε μια κατρακυλα χωρις τελος. Αποδειξτε επιτελους οτι μοναδικη σας φιλοδοξια δεν ειναι να καταστρεψετε τον αλλο, λες και εχουμε εμφυλιο, αλλα οτι εχετε τη διαθεση να προσφερετε. Αν το μισο χρονο απο αυτο που χρειαστηκε για να κανετε ολα αυτα τον ειχατε διαθεσει για να συνενοηθειτε θα ειχαν γινει τα περισσοτερα απο αυτα που ολοι θελουν. Ελεος πια!
Θα συμφωνουσα απόλυτα, αν ταπραγματα ήταν έτσι όπως υποθέτει κάποιος ο οποιος δεν έχει παρακολουθήσει απο κοντά τα πράγματα (και δικαίως τα υποθέτει, γιατί στη χώρα μας, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είναι όπως τα λές μαλλον).
Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, η διάθεση για προσφορά από την μεριά του ΣΟΑα είναι δεδομενη. Ισωςναπεφτουν μερικές φορές σε κάποια σφάλματα και σε κάποιο κύκλο ο οποίος τους καθυστερεί, αλλά δυστυχώς σεένα τέτοιο παιχνίδι, έχεις να παλέψεις και με τις λανθασμένες εντυπώσεις και πληροφορίες που μερικές φορές διοχετεύονται στον κόσμο.Με λίγα λόγια.. Στα λόγια, είναι εύκολο και ευλογο το 'επιτέλους, συνεργαστείτε' αλλά απ'οτι φαίνεται είναι δύσκολο στην πράξη.
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Μεχρι τότε ποιος ο λόγος να τρέχουν?Καταρχην λυπαμαι που διαβαζω ξυλινα λογια. Νομιζω οτι ανελυσα το ποσο ευκολο ειναι να ξεπεραστει το προβλημα, ειδικα στις πιστες, που τα σημεια διαφωνιας ειναι απλα. Πραγματι αν ικανοποιηθουν τα δυο πρωτα αιτηματα του ΣΟΑΑ (και της λογικης) ο κινδυνος θα ελαχιστοποιηθει ακομη και χωρις να γινουν σημεια κριτων.
Για σενα δεν ειναι αρκετο; Οκ δικαιωμα σου αλλα λαβε υποψη οτι κανεις, μα κανεις λογικος ανθρωπος δε θα βαλει το χερι στη τσεπη για να βελτιωσει αν η αλλη πλευρα δεν πεισει οτι και αυτη θελει να αρθει το αδιεξοδο. Και πιστεψε με, οταν καποιος βαζει σε ενα ΔΤ εκφρασεις του στιλ 'με εκπληξη μας ειδαμε τα εξης' και μετα περιγραφει μια σειρα απο πραγματα που χρονια βλεπουμε στα Μεγαρα, δεν πειθει οτι εχει διαθεση να συνεργαστει.
Ξερεις τι θα χειροκροτουσα με ενθουσιασμο; Να εβγαζε ο ΣΟΑΑ ενα ΔΤ και να ελεγε 'κυριοι ας μη τρεχουμε πιστα με 0 ευρω, ας δινουμε 50 (παλι αστειο ποσο) και με οσα μαζευτουν να απαιτησουμε να φερει η ΕΘΕΑ δυο αρχικριτες απο την Αγγλια, τη Γερμανια ή οτιδηποτε για να ξεστραβωθουν οι δικοι μας'. Αυτο μαλιστα, θα ηταν κατι το δημιουργικο. Αλλα δεν εγινε αυτο ε; Μονο διαμαρτυριες και καταγγελιες, τα ευκολα δηλαδη.
Μη γελιεσαι μονομερως δε γινεται απολυτως τιποτα. Ο μονος τροπος για να αρθει το αδιεξοδο ειναι να καθησουν κατω οι δυο πλευρες και να συμφωνησουν στο που θελουμε να φτασουμε και πως/ποτε αυτο θα γινει. Οσο συνεχιζουμε με αυτο το διαλογο σε ριπλεϊ, καθε 10 μερες και μια ατακα δηλαδη για να κερδηθουν οι εντυπωσεις, προκοπη δε θα υπαρξει.
Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, η διάθεση για προσφορά από την μεριά του ΣΟΑα είναι δεδομενη.
Στα δικα μου δεν ειναι. Και νομιζω οτι παρακολουθω αρκετα τις δυο πλευρες, απλα δεν ασπαζομαι το προπαγανδιστικο τους παιχνιδι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole
Ξερεις τι θα χειροκροτουσα με ενθουσιασμο; Να εβγαζε ο ΣΟΑΑ ενα ΔΤ και να ελεγε 'κυριοι ας μη τρεχουμε πιστα με 0 ευρω, ας δινουμε 50 (παλι αστειο ποσο) και με οσα μαζευτουν να απαιτησουμε να φερει η ΕΘΕΑ δυο αρχικριτες απο την Αγγλια, τη Γερμανια ή οτιδηποτε [b έγραψε:
για να ξεστραβωθουν οι δικοι μας'. [/b:yvv6nua5]Αυτο μαλιστα, θα ηταν κατι το δημιουργικο. Αλλα δεν εγινε αυτο ε; Μονο διαμαρτυριες και καταγγελιες, τα ευκολα δηλαδη.ι.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ go for pole ................. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ....
Ο ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ . ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ FIA , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΟΥΒΟΥΑΡ ΣΠΟΡΤΙΒ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , Ο ΣΟΑΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ . ΔΕΥΤΕΡΟΝ , ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 50ε ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΣΗΣΕΙ Η ΕΛΠΑ , ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΑΛΗΤΑΡΧΕΣ .
Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ , ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ , ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ .... ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ , ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΔΗΓΩΝ ( ΜΕΙΩΣΗ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ), ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠ'ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ..........
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΑΑ , ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑΥΤΟ .
ΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ , ΠΕΡΙΤΤΗ ΕΙΝΑΙ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ . -
Το χρονο που ερχεται ,το 2007 δηλαδη ,κλεινω 30 χρονια συνεχους αγωνιστικης παρουσιας στην Ελλαδα και το εξωτερικο , απο σχεδον ολες τις θεσεις (αγωνιζομενος(ανελιπως) , κριτης ,τεχνικος εφορος, αλυταρχης ,αγωνοδικης,team manager,προεδρος οργανωτριων λεσχων,μελος του ΔΣ του ΣΟΑΑ απο εξωφυλαρουχας μεχρι προεδρος κτλ)
Ιδιαιτερη αγαπη μου ηταν και ειναι οι αγωνες ταχυτητας.
Επιτρεψτε μου να απευθυνθω προς ολους απο αυτο το forum και ιδιαιτερα προς την αρχη του σπορ.
Οι αγωνες ταχυτητας ειναι το κλειδι που θα ανοιξει πορτα στο αδιεξοδο των αγωνων αυτοκινητου στην Ελλαδα,σε ολους τους τομεις :ΠΡΟΒΟΛΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ολων!!-κτλ.
Το μονο που χρειαζεται ειναι 'πολιτικη βουληση' απο την αρχη -ελπα - και πληρης συναινεση απο τους υπολοιπους φορεις.
Το τρανταχτο παραδειγμα δωθηκε πριν δυο χρονια οταν μια πολυ μικρη ομαδα ανθρωπων ,στην οποια ειχα την τιμη να συμμετασχω,ανθρωπων που ηξεραν και ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ τους αγωνες ταχυτητας,και δεν φοβοντουσαν να ρωτησουν για να μαθουν, οτι δεν γνωριζαν,που η προταση τους ,εστω και αν εφαρμοστηκε σε ενα πολυ μικρο της μερος ,απο την ελπα,ΕΣΩΣΕ τους αγωνες ταχυτητας,που απο 0 συμμετοχες εφτασε να εχει 80-100.
Λυσεις υπαρχουν ευκολα,φτηνα, απλα θελει δουλεια απο ανθρωπους που εχουν οραμα και γνωσεις αλλα και εμπειρια.
Και πιστεψτε με η λυση δεν ειναι να πληρωνει ο οδηγος 50 ευρω για να γινει καποιο εργο,η λυση ειναι να γινουν ετσι οι αγωνες που να στριμωχνωνται οι χορηγοι και να εριζουν για το ποιος θα χτισει τις ασφαλεις θεσεις κριτων (Που ανεφερε ο go πιο πριν) και να βαλει το λογοτυπο του επανω τους!!!!
Πιστες εχουμε (και θα αυξυθουν απο οτι ακουω) αυτοκινητα εχουμε ,οδηγους εχουμε δοξα τω Θεω και πολυ καλους)...Τι μας λειπει?
Ανεξαρτητη ηγεσια (των αγωνων ταχυτητας) εκπαιδευση και οργανωση και πανω απο ολα εφαρμογη των κανονισμων.Δικιο εχεο ο APR και ο αμαξο και ο Go ....και τι εγινε??
Δραση! αυτο χρειαζεται.
dimos
ειχα και τα γενεθλια μου χτες και ειμαι και ξενυχτης
-
ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΒΛΕΠΩ ......... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΑΥΤΟ , ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ , ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μεχρι τότε ποιος ο λόγος να τρέχουν?
Καταρχην λυπαμαι που διαβαζω ξυλινα λογια. Νομιζω οτι ανελυσα το ποσο ευκολο ειναι να ξεπεραστει το προβλημα, ειδικα στις πιστες, που τα σημεια διαφωνιας ειναι απλα. Πραγματι αν ικανοποιηθουν τα δυο πρωτα αιτηματα του ΣΟΑΑ (και της λογικης) ο κινδυνος θα ελαχιστοποιηθει ακομη και χωρις να γινουν σημεια κριτων.
Για σενα δεν ειναι αρκετο; Οκ δικαιωμα σου αλλα λαβε υποψη οτι κανεις, μα κανεις λογικος ανθρωπος δε θα βαλει το χερι στη τσεπη για να βελτιωσει αν η αλλη πλευρα δεν πεισει οτι και αυτη θελει να αρθει το αδιεξοδο. Και πιστεψε με, οταν καποιος βαζει σε ενα ΔΤ εκφρασεις του στιλ 'με εκπληξη μας ειδαμε τα εξης' και μετα περιγραφει μια σειρα απο πραγματα που χρονια βλεπουμε στα Μεγαρα, δεν πειθει οτι εχει διαθεση να συνεργαστει.
Ξερεις τι θα χειροκροτουσα με ενθουσιασμο; Να εβγαζε ο ΣΟΑΑ ενα ΔΤ και να ελεγε 'κυριοι ας μη τρεχουμε πιστα με 0 ευρω, ας δινουμε 50 (παλι αστειο ποσο) και με οσα μαζευτουν να απαιτησουμε να φερει η ΕΘΕΑ δυο αρχικριτες απο την Αγγλια, τη Γερμανια ή οτιδηποτε για να ξεστραβωθουν οι δικοι μας'. Αυτο μαλιστα, θα ηταν κατι το δημιουργικο. Αλλα δεν εγινε αυτο ε; Μονο διαμαρτυριες και καταγγελιες, τα ευκολα δηλαδη.
Μη γελιεσαι μονομερως δε γινεται απολυτως τιποτα. Ο μονος τροπος για να αρθει το αδιεξοδο ειναι να καθησουν κατω οι δυο πλευρες και να συμφωνησουν στο που θελουμε να φτασουμε και πως/ποτε αυτο θα γινει. Οσο συνεχιζουμε με αυτο το διαλογο σε ριπλεϊ, καθε 10 μερες και μια ατακα δηλαδη για να κερδηθουν οι εντυπωσεις, προκοπη δε θα υπαρξει.
Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, η διάθεση για προσφορά από την μεριά του ΣΟΑα είναι δεδομενη.
Στα δικα μου δεν ειναι. Και νομιζω οτι παρακολουθω αρκετα τις δυο πλευρες, απλα δεν ασπαζομαι το προπαγανδιστικο τους παιχνιδι.
στα μισά απάντησες μου φαίνεται
Και ξαναρωτώ παραθέτντας για 2η φορά τα ίδια σου τα λόγια.αλλα καλως ή κακως ετσι ζουμε για χρονια και νομιζω οτι κανεις λογικος ανθρωπος δε θα ειχε προβλημα να ζησουμε για μερικους μηνες παραπανω στραβα αρκει να συμφωνηθει ενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα διορθωθει και αυτο.
Εχεις την άποψη ότι θα έπρεπε οι οδηγοί να έχουν για μια ακόμη φορά την υπομονή αλλά και την εμπιστοσύνη ότι όλα όσα θα συμφωνηθούν για το χρονοδιάγραμμα (αλλά φυσικά και για τα όποια μέτρα αλλαγής) θα τηρηθούν?
Και ξαναρωτώ επίσης... Ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να τρέχουν μέχρι να φτάσει η στιγμήπου όλα (ή τουλαχιστον τα σημαντικά προβλήματα) θα διορθωθούν?
Γιατί όπως είπες, οι αγώνες ταχύτητας μπορούν να διορθωθούν με κάποιες αλλαγές (μερικές απο τις οποίες είχε επισημάνει και ο σοαα λίγες ημέρες ΠΡΙΝ απο τον τελευταίο αγώνα). Ολοι οι υπόλοιποι αγώνες? Είναι και αυτοί θέμα 2-3 αλλαγων?Τελος, για να διευκρινήσω κάποια πραγματα που μπορεί να παρεξηγηθούν..
Σαφώςκαι υποστηρίζω την άποψη να υπάρξει διάλογος ώστε να βρεθούν σιγά-σιγά λύσεις -αν μπορουν να βρεθούν. Αλλά αφού όπως λες κι εσύ παρακολουθείς απο κοντά και τις δύο πλευρές, θα έχεις καταλάβει ότι ο διάλογος στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ειναι και τόσο απλός υπότις υπάρχουσες συνθήκες.Και για να μην γράφουμε μόνο θεωρητικά πράγματα.
Η πίστα είναι εκ των πραγμάτων μία μορφή αγώνων που είναι πιο εύκολο να προβληθεί, να μαζέψει χορηγούς και κόσμο.
Επρεπε να έχει γίνει η κίνηση ήδη -αφού αναζωπηρωθηκε κάπως το ενδιφέρον- , αλλά αυτό θέλει ανθρώπους επαγγελματίες και όχι ερασιτένχες (που μπορεί να μην είναι ούτε ερασιτέχνες γιατί και αυτοι (οι ερασιτέχνες) κάνουν ότι κάνουν με μεράκι) -
Χριστο ειναι απλο. Στην επαγγελματικη μου ζωη (φανταζομαι το ιδιο ισχυει για παρα πολλους αλλους) οταν με ενδιαφερει να λυσω ενα προβλημα δεν στεκομαι στο που τυπικα φτανει ο δικος μου ρολος. Ειμαι διατεθιμενος να κανω το κατι παραπανω προκειμενου να γινει, ακομη και αν ειναι αμφιβολο για το αν θα γινει.
Το ξερω οτι δε σου λεω κατι καινουργιο, αλλωστε ακριβως αυτο εκανες και εσυ με τους υπολοιπους που ασχοληθηκαν πριν τρια χρονια με τις προτασεις για τη ταχυτητα. Λες και δεν ξερατε οτι πιθανοτατα στο τελος θα πειτε αι σιχτιρ; Το ξερατε αλλα δουλεψατε και ειμαι σιγουρος οτι αν καποιος σας καλουσε παλι, το ιδιο θα κανατε και τωρα σπαταλωντας προσωπικο χρονο παρα το οτι κατα πασα πιθανοτητα θα πηγαινε στραφι. Γιατι; Γιατι απλα το αγαπατε.
Ετσι λοιπον απο εσενα, τον Δημο και καποιους αλλους που εχουν αποδειξει με εργα οτι θελουν να εργαστουν, να συνθεσουν και εν τελει να δημιουργησουν δεχομαι τα φασκελα στην αλλη πλευρα. Δεν τα δεχομαι απο αυτους (εκατεροθεν) που το μονο που κανουν ειναι να βγαζουν ΔΤ. Αυτους καλω - επιτελους - να δειξουν οτι θελουν να βρεθει λυση. Οχι για να γινει καποιος αγωνας Nik bugs, αλλωστε και τι εγινε αν δε γινει; Αλλα για να αρχισει μια διαδικασια που καταρχην θα αφησει στην ησυχια της και εν τελει - ολοι ευχομαστε - θα απογειωσει την πιστα.
Τελος σας ξενιζει αυτο που εγραψα για τα 50 ευρω; Δε θα επρεπε, αν το θεμα απο την πλευρα των οδηγων εμπαινε μα αυτο τον τροπο καμια, μα καμια ΕΘΕΑ δε θα μπορουσε να πει οχι. Αδιαφορω για τα θεσμικα, θεωρω οτι ειναι πολυ πιο αποτελεσματικος τροπος για να πετυχεις κατι απο το να γραψεις ενα ακομη ΔΤ εντυπωσεων. Θα παω και λιγο πιο περα, ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα σας ξενισει περισσοτερο. Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποιος ειναι αυτος απο την πλευρα του ΣΟΑΑ που θα κανει κριτικη ουσιας για τους αγωνες ταχυτητας; Ποιος ειναι αυτος που εχει παει σε 5 - 10 μεγαλους αγωνες τα τελευταια χρονια, εχει παρατηρησει την οργανωση τους και εχει αποψη. Αν υπαρχει τετοιος ανθρωπος - ο ελεγκτης που λες Χριστο - και πχ επιμενει για την παρουσια πυροσβεστικου τοτε βοηθεια μας. Το τραγικο ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι οδηγοι που τρεχουν εξω και ξερουν το πως και το γιατι αλλα η εμπειρια τους δεν εχει αξιοποιηθει. Περιτευει μαλλον και αυτο ισχυει και για τις δυο πλευρες.
-
Να θυμισω εδω οτι το χομπι μας ,ειναι να τρεχουμε σε αγωνες.
ΟΧΙ ολα τα αλλα.
Αν δεν υπαρχουν αγωνες,ισως και να τους καναμε μονοι μας,οπως ετσι ξεκινησαν αλλωστε.
Τα υπολοιπα.....Παρααναμιχτηκαμε μου φαινεται.
Δεν υπαρχει εμεις και οι 'αντιπαλοι' .
Εμεις θελουμε να τρεχουμε.
Καποιοι αλλοι πρεπει να εχουν τους αγωνες σωστους και με τα ολα τους.
Καπου παρεξηγιεται αυτο.Ας κανουν σωστους αγωνες και εμεις θα τους δουμε....
Προτασεις -αντιπροτασεις κλπ.....
Και εχουν γινει και δεν εισακουσθηκαν.
Προφανως ειχαν καλυτερες η πιο πραγματοποιησιμες.
Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι τετοιο...
Αναμενουμε,απεξω ομως με τις μηχανες σβηστες.Αληθεια πως δικαιολογειται ,με 5000000 κατοικους με μια πιστα μεσα στα ποδια μας ,αυτη να μην γεμιζει? (οχι τωρα,απο γεννησιμιου της)
Δεν μπορει οι ιδιοκτητες των αγωνιστικων εν μεσω τοσων κατοικων να εχουν το λαθος....Μαλλον οι εκαστοτε διαχειριστες πρεπει να μην χειριζονται τοσο καλα τα πραγματα..... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δεν μπορει οι ιδιοκτητες των αγωνιστικων εν μεσω τοσων κατοικων να εχουν το λαθος....Μαλλον οι εκαστοτε διαχειριστες πρεπει να μην χειριζονται τοσο καλα τα πραγματα.....
E, αυτό το συζητάμε αν θες Αμαξό, έχουν και οι οδηγοί το φταίξιμό τους. Γιατί υπήρξε εποχή που το Μεγαρο γέμισε, σε σημείο που τα αυτοκίνητα των θεατών έφταναν μέχρι την Εθνική και ακόμα παραπέρα. Και τι έβλεπαν τελικά? 3-4 BTCC και μετά το χάος, αγώνα στον οποίο εκκινούσαν 6-7 F3 και τερμάτιζαν 3, με 3ο τον Ευαγγελάτο (!!!) και διαφορές που ήθελαν ημερολόγιο για να μετρηθούν, βρώμικα παιχνίδια στο ενιαίο με πολύ 'ξύλο' εντός πίστας και ακόμα περισσότερο ξύλο εκτός και άλλα τέτοια χαρωπά, όλα για το τσιγκάκι και τις εφήμερες τιμές, καθώς να σου πω δε θυμάμαι καθόλου ποιος κέρδισε τον τάδε αγώνα του 2000, για παράδειγμα, απλά ότι ήταν φοβερός ή ότι ήταν μάπα και έκλαιγα το δεκάευρώ μου... Διαφωνείς?
-
Παντως στη ροδο αρκετες συμμετοχες..δεν το περιμενα..εκτος αν εξαφανιστουν ολες την ημερα του αγωνα..η γινει πρωτα ο αγωνας των ροδιων και χαλασουν τα εργαλεια και δεν τρεξουν στις αλλες κατηγοριες
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν μπορει οι ιδιοκτητες των αγωνιστικων εν μεσω τοσων κατοικων να εχουν το λαθος....Μαλλον οι εκαστοτε διαχειριστες πρεπει να μην χειριζονται τοσο καλα τα πραγματα.....
E, αυτό το συζητάμε αν θες Αμαξό, έχουν και οι οδηγοί το φταίξιμό τους. Γιατί υπήρξε εποχή που το Μεγαρο γέμισε, σε σημείο που τα αυτοκίνητα των θεατών έφταναν μέχρι την Εθνική και ακόμα παραπέρα. Και τι έβλεπαν τελικά? 3-4 BTCC και μετά το χάος, αγώνα στον οποίο εκκινούσαν 6-7 F3 και τερμάτιζαν 3, με 3ο τον Ευαγγελάτο (!!!) και διαφορές που ήθελαν ημερολόγιο για να μετρηθούν, βρώμικα παιχνίδια στο ενιαίο με πολύ 'ξύλο' εντός πίστας και ακόμα περισσότερο ξύλο εκτός και άλλα τέτοια χαρωπά, όλα για το τσιγκάκι και τις εφήμερες τιμές, καθώς να σου πω δε θυμάμαι καθόλου ποιος κέρδισε τον τάδε αγώνα του 2000, για παράδειγμα, απλά ότι ήταν φοβερός ή ότι ήταν μάπα και έκλαιγα το δεκάευρώ μου... Διαφωνείς?
για σκέψου το όμως.. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί να πει κανεις ότι το φταίξιμο είναι των οδηγών.
Φταίνε οι οδηγοί που.. τι? Δεν είχαν καλύτερα αυτοκίνητα να παρουσιάσουν στους θεατές, παρά μόνο τα BTCC? Φταίνε οι οδηγοί που ενώ κατέβαιναν με σε έναπρωτάθλημα F3 αυτό δεν είχε την ανάλογη απήχηση και προβολή, όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες? Ακόμα και στην περίπτωση που είχαν σκληρό και κακό ανταγωνισμό, ίσως να είχαν οδηγηθεί εκεί. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ευθύνονται οι ίδιοι για το ήθος τους και για το fair play, αλλά αυτό είναι άλλος τομέας (σημαντικός και υπολογίσιμος βέβαια). Στα παραπάνω όμως, δεν έχουν ουσιαστική ευθύνη οι οδηγοί, τέτοια που να μην στάθηκαν στο ύψος τους απέναντι στον κοσμο. Δυστυχώς η κατασταση είναι τέτοια που ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει!
Προβολές, σωστή επιτήρηση και εφαρμογή κανονισμών, κλπ κλπ είναι κυρίως δουλειά των διοργανωτών.Οι οδηγοί ευθύνονται (σαφώς) για άλλα προβλήματα, πιο γενικά, αλλά δυστυχώς, όπως είπα και πιο πάνω, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει μπροστά του, άντιμετωπίζει ο καθένας την κατάσταση.
ΠΠ Ταχύτητας 2006