-
Αυτό δεν το έχω ξανακούσει πάντως...
-
Εμένα ρε γμτ και στα όνειρα σπάνια πάνε όπως θέλω τα πράγματα!
Εδώ μια γκόμενα που γουστάρω τρελά είναι φίλη της κοπέλας του κολλητού μου, είδα πριν καμια βδομάδα ότι μπαλαμουτιαζόμασταν κλπ σε ένα δωμάτιο και πάνω που πάω να σκοράρο ανοίγει το πλάνο και είναι και οι φίλοι μας εκεί...........και μας βλέπουν! Δεν φευγεται γιατί έχουμε δουλεια τους λέω? Μπα μου λενε δεν πειράζει κάνε δουλειά σου Ε απο οτι καταλαβαίνετια κάπου εκεί ξύπνησα τσαντισμένος απο τη χαλάστρα!
Μέχρι και τα όνειρα μου με το μέρος της κοπέλας μου είναι?
-
Εσύ συγκεντώσου, μην σε δώσω στεγνά, δεσμευμένος άνθρωπος.
-
Καλά μιλάς και εσύ που βγαίνεις πιο συχνα με την πρώην παρά με την νύν?
-
Μια φορά βγήκα με την πρώην, θέλεις να πεις ότι έχω βγει 0 φορές με την νυν;;;;;
-
Ώρα να κάνω την συζήτηση λίγο πιο περίπλοκη.....
Υπάρχουν αυτοί που ισχυρίζονται οτι τα όνειρα συνδέονται έμμεσα με κατάσταση 'αστρικής προβολής'. Διάβαζα πριν μερικούς μήνες γι'αυτα και μου είχε κινήσει την περιέργια ώστε να ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Είχε ενδιαφέρον και αυτή η άποψη η οποία είναι ουσιαστικά αντίθετη τελείως απο την επιστημονική μεριά του θέματος, και τελείως φευγάτη. Έχει διαβάσει κανείς άλλος γι'αυτο;
Έχω διαβάσει λίγο και απο τις δύο απόψεις του θέματος και το μόνο που έχω να πώ είναι πως οτι και να είναι τα όνειρα έχουν 'πλάκα'. Είδικά όταν συνειδητοποιείς οτι είσαι μέσα στο ονειρό σου, κάτι το οποίο παθαίνω σχετικά συχνά, και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις .
-
MichalisCorsa
το link δεν το ειδες που εβαλα;
http://en.wikipedia.org/wiki/Astral_projection
o μονος τροπος να πετυχεις αστρικη προβολη ειναι με το lsd κατα την αποψη μου
-
Μα τα LSD στην προκειμένη περίπτωση θα αυξήσει την υπερστροφή... Χμμ... Μήπως έχω μπλεχτεί γιατρέ μου;
Το άλλο κλασσικό στον ύπνο: καθώς σε πέρνει ο ύπνος να νιώθεις 1-2 μικρούς 'σπασμούς' (σαν τικ ενα πράγμα) στα χέρια ή στα πόδια...
Λέει στο Wikipedia πως ειναι σαν αντίδραση του εγκεφάλου που την ώρα που σε πιάνει ο ύπνος νιώθεις πως ΄βυθίζεσαι' ή πέφτεις και κάνει τις αντιδράσεις αυτές σαν έλεγχο της ισορροπίας...
-
και εγώ εχω καταφέρει να ελένξω να ονειρά μου δύο φορές, (δυστιχώς δεν ειχε γκόμενες κανένα απο αυτα!) δεν θυμάμαι πως το έκανα, πάντος όταν το κατάφερα είχα την αίσθηση οτι κάποιος μου το επέτρεπε.
Ενα παράξενο όνειρο που είχα, ήμουν λέει σε τροχειά γύρω απο την γή, σε ενα αεροσκάφος που είχε και άλλους μεσα, ξαφνικά κάτι έγινε και πέφτουμε προς την γή με μεγάλη ταχύτητα, όταν συγκρουστήκαμε με το έδαφος, εγώ ήμουν ήδη έξω και εβλεπα το αεροσκάφος να συγκρούετε και να εκρύγνετε σε ενα μεγαλοπρεπέστατο 'μανιτάρι'.
το θέμα είναι όμως οτι όσο ήμουν σε τροχειά, έβλεπα την γή, ζωντανά και τρισδιάστατα! μου έκανε εντύπωση, γιατί συνήθως στα όνειρα βλέπες κάτι που έχεις δεί μπροστά σου οταν εισαι ξύπνιος, και εχει ηδη αποθηκευτει σαν τρισδιάστατη εικόνα στον εγκεφαλό σου, αλλα αυτο; φυσικά δεν έχω ξαναπάει στο διάστημα, ειδα την γή σε όλο το μεγαλείο της, τεράστια, και 3Δ!
θα γινω καλα γιατρε;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μα τα LSD στην προκειμένη περίπτωση θα αυξήσει την υπερστροφή... Χμμ... Μήπως έχω μπλεχτεί γιατρέ μου;Το άλλο κλασσικό στον ύπνο: καθώς σε πέρνει ο ύπνος να νιώθεις 1-2 μικρούς 'σπασμούς' (σαν τικ ενα πράγμα) στα χέρια ή στα πόδια...
Λέει στο Wikipedia πως ειναι σαν αντίδραση του εγκεφάλου που την ώρα που σε πιάνει ο ύπνος νιώθεις πως ΄βυθίζεσαι' ή πέφτεις και κάνει τις αντιδράσεις αυτές σαν έλεγχο της ισορροπίας...
μα ουτε με το lsd θα το πετυχεις γιατι ειναι παραμυθι
απλα με το lsd θα εισαι σιγουρος οτι το πετυχες -
Ω ρε μάγκες...
Τώρα θυμήθηκα τι ονειρεύτηκα χθες. Ηταν λέει ένα παλουκάρι (που το γνωρίζω κανονικά και γνωρίζω τι τρόμπας είναι απίστευτος...) και δίνει έναν κλώτσο σε μια μπάλα, διαγράφει τρελή πορεία και τελικά σε ποιανού το καπώ φαντάζεστε ότι έσκασε...........?
Βεβαια με πολύ ήρεμους τόνους του έλεγα 'είσαι μ@λ@κας, εισαι πολύ μεγάλος μ@λ@κας'
-
Λοιπόν...σκέφθηκα να ανοίξω ένα θέμα για τα όνειρα που βλέπουμε...απλά γιατί έχει ενδιαφέρον να διαβάζουμε περίεργα ( ) και αστεία περιστατικά. Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζουμε για τα πιο 'ωραία' όνειρα.
Πριν λίγο καιρό είχα αναφερθεί σε ένα όνειρο όπου με είχε ανησυχήσει αρκετά γιατί είχα ξαναρχίσει το τσιγάρο έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια που το έκοψα! Δυστυχώς, δεν θυμάμαι ακριβώς πώς έγινε...
Ξεκινάμε με το τελευταίο όνειρο...
Προχθές, είδα ένα όνειρο που μου προξένησε ανασφάλεια και ανησυχία σχετικά με το αυτοκίνητο που είχα(στο όνειρο το είχα) ! Δεν θέλω να ξεκινήσω πόλεμο, αλλά, απλώς να πω ότι ήταν Golf GT ή GTI που είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό και ήταν καιρός για πρώτο σέρβις (από όσο θυμαμαι). Είχα διανυκτερεύσει σε άγνωστη πόλη-περιοχή...άγνωστο πώς... και...θα έκανα αναγκαστικά σέρβις στο τοπικό συνεργείο. Να ξαναπω ότι δεν κατέχω VW Golf.Σέρβις απλό: αλλαγή λαδιών και φίλτρων, σε ένα άγνωστο συνεργείο (δεν είχα ξαναπάει σε VW συνεργείο). ΄Αφησα λοιπόν το αυτοκίνητο στο συνεργείο και θα περνούσα λίγο μετά να πληρώσω και να το πάρω. Μέσα στο συνεργείο ήταν 5-6 μηχανικοί που, για άγνωστο λόγο, με κοιτούσαν...τσαμπουκαλεμένα-εχθρικά. Είχα μια περίεργη αίσθηση ότι η τιμή θα ήταν τσουχτερή και φρόντισα να περάσω από την τράπεζα πρώτα, καλού-κακού.
Όταν έφτασα στο συνεργείο, ο μάστορας μου είπε: 4 λίτρα λάδι και φίλτρα, 1200 Ευρώ!!! Παρότι οι 5-6 μηχανικοί με κοιτούσαν σαν να ήταν έτοιμοι να με δείρουν αν έκανα φασαρία για την τιμή...ένιωσα να φτάνει ο κόμπος στο χτένι και είπα δυνατά: 'Ε ΟΧΙ και 1200 Ευρώ για λάδια ρε παιδιά!!!' Ο μάστορας σαν να κατάλαβε ότι...το παράκανε με την τιμή, και μου είπε: άντε, θα στο αφήσω στα 700 Ευρώ, αλλά μέχρι εκεί!!! (σαν προειδοποίηση ότι δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα αν δεν πλήρωνα).
Σκέφτηκα ότι ήμουν σε άγνωστο μέρος, δεν μπορούσα να μου κρατήσουν το αμάξι αν δεν πλήρωνα, μπορεί να έχανα την εγγύση και από πάνω, να μου ρίχνονταν άπαντες στο συνεργείο (έξι μαζί, δεν ημουν σίγουρος ότι θα τους κατάφερνα).
Τελικά πλήρωσα, ξέροντας ότι μου έπιασαν τον κ%λο, και σκέφτηκα :'είχαν δίκιο όσοι έλεγαν για ακριβά σέρβις των VW, βρε αδερφέ!!!'Η όλη ιστορία σχετικά με την...εξωφρενική τιμή υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με τα όσα έχω ακούσει-διαβάσει κατά καιρούς για τις τιμές της αντιπροσωπείας VW. Δεν ξέρω πώς, αλλά το υποσυνείδητο τα συνδύασε όλα μαζί και μου έκανε...χοντρή πλάκα στον ύπνο μου...
Υ.Γ.: να υπενθυμίσω ότι η ιστορία αυτή είναι τελείως τυχαία και ΔΕΝ θέλω να θίξω την VW στον ελάχιστο βαθμό και αναφέρεται σε ένα απλό όνειρο.
Ευχαριστώ
-
Θα μπορούσες να το ονομάσει το θέμα και ως: O εφιάλτης στον δρόμο για την αντιπροσωπεία VW
-
το πιο ωραιο ονειρο που βλεπω (και το βλεπω τουλαχιστον 1 φορα το μηνα) ειναι οτι πεταω σαν τον Peter Pan
δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα αλλο!!
ειδικα η στιγμη που παιρνεις φορα και πηδας απο το μπαλκονι και εχεις 'κλειστη' την ιδιοτητα για καποιο διαστημα και πεφτεις στο κενο και την 'ενεργοποιεις' μετα απο λιγο ειναι ολα τα λεφταεχω φτασει σε σημειο να βλεπω και 'καφρικα' ονειρα στα οποια να πεταω! δεν θα ξεχασω ενα που εκανα καμακι σε μια κοπελα που περπατουσε στο δρομο πετωντας διπλα της στο υψος των ματιων της με μια σταση , πως ειναι οταν αραζεις στον καναπε πλαγια και βαζεις το ενα σου χερι στο μπρατσο για να στηριξεις το κεφαλι? ΕΤΣΙ
-
βλεπω την ξαδερφη μου
γυμνη -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ έχω παράπονο ότι δεν βλέπω όνειρα ή αν βλέπω δεν γράφονται στον σκληρό και δεν τα θυμάμαι.....τι ονειρα να δεις και συ μωρε? σταματησες να βλεπεις απο τοτε που πηρες την φεραρι και εκανες το ονειρο πραγματικοτητα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βλεπω την ξαδερφη μου
γυμνηΔεν μπορώνα βρώ εκείνο το ωραίο emoticon που λέει:
ΤHIS POST IS WORTHLESS WITHOUT PICS !!!!!!
-
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Σύμφωνα με τους επιστήμονας στη φάση REM του ύπνου μας ονειρευόμαστε.Και διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, παρόλο που σε μας φαίνεται σαν ολόκληρη θεατρική παράσταση.
Εγώ χθες ονειρεύτηκα τη μοναδική γυναίκα που θα έδινα τα πάντα (τα πάντα τα πάντα τα πάντα) γι'αυτήν. Και ήταν τόσο αληθινό που έπρεπε να περάσουν ώρες αφότου ξύπνησα μέχρι να καταλάβω ότι ήταν μια μπαρούφα...
Άλλες φορές ονειρεύομαι να με κυνηγούν κι άλλες να είμαι ο κυνηγημένος. Το χειρότερο που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια ήταν όταν μέσα στο όνειρο μου έβλεπα κι άλλο όνειρο και έπρεπε να ξυπνήσω ουσιαστικά 2 φορές... Φρίκη φρίκη...
Τι ονειρεύτηκες χθες εσύ το λοιπόν;διάβασα σήμερα στα news για θέματα υπνού-εφιαλτών-αυπνίες-υπνικές άπνιες, βασικά λέει ότι στην εφηβική ηλικία όπως και στην ενήλικη ζωή(18+), αν έχεις συχνούς εφιάλτες ενδέχεται να έχεις διαταραχές στην ψυχική σφαίρα να το πω light. αν έχεις συχνά τέτοια θέματα πήγαινε σε psychiatric, έγω είχα συχνούς εφιάλτες στην εφηβία και δεν κοιμόμουνα καλά και τα πήγαινα σκατά στο σχολείο
-
Έτσι εξηγούνται όλα
REM