-
Τυπικα τελευταιος αγωνας για φετος η Βραζιλια, ομως εχουμε ακομα εκρεμμοτητες με Ουγγαρια και Βελγιο.
-
Τυπικα τελευταιος αγωνας για φετος η Βραζιλια, ομως εχουμε ακομα εκρεμμοτητες με Ουγγαρια και Βελγιο.
-
-
και τουρκια?????
περιπου στο 1.8 τα πραγματα......περιεργη πιστα -
Ο χρήστης patro έγραψε:
και τουρκια?????
περιπου στο 1.8 τα πραγματα......περιεργη πισταΤουρκια προσωπικα δεν την εχω κατεβασει και ουτε προκειται να την κατεβασω, εφ'οσον δεν ειναι στην επισημη εκδοση...
Γι'αυτο πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να τρεξουμε στην θεση της το Βελγιο. -
Τουρκια που την εχω κατεβασει εγω δεν την εχει καθολου καλα οποτε καλυτερα Βελγιο
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
Τουρκια που την εχω κατεβασει εγω δεν την εχει καθολου καλα οποτε καλυτερα ΒελγιοΤο καταλαβα οτι θα την ειχε χαλια, γι'αυτο και δεν μπαινω στον κοπο να την κατεβασω, μην παθω παλι οτι επαθα και στην Κινα...
-
και τις 2 , απλα πραγματα
-
Εγω τοσα χρονια σε οσα παιχνιδια εχω παιξει Βραζιλια με αντιπαλο το pc σκ@τ@ παω. Ισως φταιει το ΑΙ
Παντως η χαραξη μου ειναι αδιαφορη εως αντιπαθητικη, θυμιζει πιστα καρτ σε μεγενθυνση...
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εγω τοσα χρονια σε οσα παιχνιδια εχω παιξει Βραζιλια με αντιπαλο το pc σκ@τ@ παω. Ισως φταιει το ΑΙΠαντως η χαραξη μου ειναι αδιαφορη εως αντιπαθητικη, θυμιζει πιστα καρτ σε μεγενθυνση...
Στο full δεν τα παιζεις ολα?
Εκει συνηθως ο Raikkonen κανει περιπου 1.07.0 με 1.07.4Οσον αφορα την πιστα δεν μπορω να την πω αντιπαθητικη, καθε αλλο, αρκετα καλη με ορισμενες καλες και κυριως τεχνικες στροφες οι οποιες δινουν πολυ καλο ρυθμο για ενα σταθερο γυρολογιο.
-
Tι εγινε ρε παιδια, ουτε μια δοκιμη online?
Mπορει κανεις να κανει? -
o agwnas tha ginei simera?
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
o agwnas tha ginei simera?Ναι κανονικα.
-
Server on!!!
-
επιτελους νικη!!!!!!!!
δε το περιμενα με τιποτα οτι θα ημουν τοσο γρηγορος σε αυτη τη κωλοπιστα,περιμενα να ειμαι αρκετα πισω.
ο αγωνας ηταν ο πιο ευκολος απο ολους και καταφερα να κερδισω σχετικα ανετα.
μαλιστα εβγαλα τα γυαλια πριν τον αγωνα και ξεχασα να τα ξαναβαλω και επειδη η οθονη ειναι μακρια τα βρηκα λιγο σκουρα και δεν εκανα κορυφαιους χρονους.ημουν και τυχερος που ειχε προβλημα ο φανης.παμε ουγγαρια!!!!! με αναπτερομενο ηθικο και επιστροφη επιτελους στο πισι μου
-
Δοκιμαστικα (στο περιπου γιατι δεν τα εσωσα)
patro 1.07.0..
pini 1.07.32.
fanis 1.07.62.
turbakiass DNQΑγωνας
patro 20.33.750 - fl 1.07.443
pini +08.075
turbakiass +14.889
fanis DNFΟ αγωνας ηταν ιδιος με αυτους σε Κινα και Ιαπωνια, με τη διαφορα οτι ο patro αυτη τη φορα εμεινε εντος πιστας. Στον αγωνα ηξερα οτι η μονη μου ελπιδα να κερδισω ηταν να βγω μπροστα απ'τον patro στην αρχη και να του κλεισω το οπτικο πεδιο που το προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα. Ετσι ξεφευγε σταθερα 4 δεκατα το γυρο, οπως κι εγω απ'το fani. Τελικα κοντα στο τελος ενω η διαφορα απο 1ο και 3ο ηταν 4 δευτερολεπτα ο fanis εξαφανιστηκε και ετσι χωρις πιεση πια περιμενα απλως να τερματισω αυτη την κ@λ@πιστα και να παρω τη 2η θεση. Τελικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την εμφανιση και το αποτελεσμα, αφου επανελαβα τα stints που ειχα πετυχει στη βδομαδα (εκτος απο 3-4 μικρολαθακια λογω απροσεξιας) και κερδισα και παλι σε αποδοση το fani που ηταν ο βασικος μου αντιπαλος. Τον patro με βαση το ρυθμο του στην Ιαπωνια και στα επισημα ετσι κι αλλιως δεν περιμενα να τον κερδισω, ενω φοβομουν και τον turbakia που με τεραστια τελικη και εκανε κι αυτος κατι 1.07 χαμηλα.
Μπραβο στον patro που τελικα εσπασε το σερι μου και πηρε αυτο που αξιζε στους προηγουμενους αγωνες, στο fani που παλι μου ασκησε σημαντικη πιεση, και στον turbakia που εμφανιστηκε τρομερα βελτιωμενος, σαν την Aguri προχθες!
-
Οντως ηταν ενας πολυ καλος αγωνας αν και θα μπορουσα να παω ακομα καλυτερα αν δεν εκανα μερικα λαθακια στον αγωνα,ιδιαιτερα στον 1ο γυρο!Μπραβο στο patro για τιν νικη του και στον pinni για την καλη εμφανιση!Προσοπαθησα στον αγωνα να βρισκομαι οσο πιο κοντα μπορουσα στον αντιπαλο μηπως επωφελυθω απο κανενα λαθος αλλα αυτο τελικα δεν ερχοταν ποτε!fani παρε τιμονι επειγωντος!!!
αντε παμε ουγγαρια αν και δεν με βλεπω να κανω κατι σημαντικο γιατι δεν εχω κανενα ετοιμο setup! -
cordoba_turbogt αμα περιμενεις να κανει λαθος ο pini σωθηκες
ειχες μερικους πολυ καλους χρονους,για ετοιμα σεταπ κοιτα
στο emacf1.com στο φορουμ,εχει μερικα καλα αν και δε με βολευουν εμενα--προσεχε γιατι μερικα ειναι για αγωνα χωρις βοηθειες.pini στη κινα ημουν πισω, αλλος δεν εμεινε εντος πιστας
F1C- ROUND 18 - BRAZIL 23/10/06