-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- Δεν έχει μόνο Bora
I know
- Τον έχουν γράψει με περισσότερα
I know
απλα, προπονουμαι στην εγκαθετοτητα...
-
Ειδα σημερα οδηγο κ συνοδηγο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (transit συγκεκριμενα), στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, να φορανε και οι 2 ζωνη
ΥΓ Φυσικα ηταν αλλοδαποι, made in China μαλλον.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
- Δεν έχει μόνο Bora
I know
- Τον έχουν γράψει με περισσότερα
I know
απλα, προπονουμαι στην εγκαθετοτητα...
να γραφτείς στο ΙΕΚ, συναντάς τον manosk στη γραμματεία
-
Γυρνώντας απο Γρεβενα σήμερα,κανα-δυό χιλιόμετρα μετα τήν εκκίνηση τής επιστροφής,μετά απο αριστερή γρήγορη αλλά και τυφλή,φρενάρω βίαια για να αποφύγω το κοπάδι με τα γίδια που έρχεται απο τήν άλλη
Σταμάτησα έγκαιρα (ο βοσκός τα χρειάστηκε πιστεύοντας ότι δέν θα προλάβω),το κοπάδι πέρασε με ασφάλεια,και συνεχίζοντας τόν δρόμο μου,διαπιστώνω (απο τα κόπρανα) ότι το κοπάδι έρχεται δρόμο-δρόμο για τουλάχιστον τρία-τέσσερα χιλιόμετρα -
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
**Ειδα σημερα οδηγο κ συνοδηγο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (transit συγκεκριμενα), στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, να φορανε και οι 2 χωνη
**
ΥΓ Φυσικα ηταν αλλοδαποι, made in China μαλλον.Τότε μάλλον δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ στο δρόμο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γυρνώντας απο Γρεβενα σήμερα,κανα-δυό χιλιόμετρα μετα τήν εκκίνηση τής επιστροφής,μετά απο αριστερή γρήγορη αλλά και τυφλή,φρενάρω βίαια για να αποφύγω το κοπάδι με τα γίδια που έρχεται απο τήν άλλη
Σταμάτησα έγκαιρα (ο βοσκός τα χρειάστηκε πιστεύοντας ότι δέν θα προλάβω),το κοπάδι πέρασε με ασφάλεια,και συνεχίζοντας τόν δρόμο μου,διαπιστώνω (απο τα κόπρανα) ότι το κοπάδι έρχεται δρόμο-δρόμο για τουλάχιστον τρία-τέσσερα χιλιόμετραΟι τσοπάνηδες που νομίζουν ότι ο δρόμος που πάει στο χωριό τους είναι διάβαση για τα κατσίκια τους!
Δεν μπορούν να μη τα περνάνε αμέσως μετά από στροφή;;;
Πρόσφατα κόντεψα να κάνω σουβλάκια μισό κοπάδι...
Όχι, εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω πιο σιγά...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
**Ειδα σημερα οδηγο κ συνοδηγο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (transit συγκεκριμενα), στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, να φορανε και οι 2 χωνη
**
ΥΓ Φυσικα ηταν αλλοδαποι, made in China μαλλον.Τότε μάλλον δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ στο δρόμο.
Α, φορας και εσυ 'χωνη'? Πες μας και τι ειναι η 'χωνη' (το διορθωσα στο πρωτο)
-
-
Which reminds me, εχετε κανει ποτε ελιγμο αποφυγης ελαφιου, παραλληλα με παρατεταμενο drift σε κατηφορικη αριστερη με lada? Δεν ενδεικνυται...
-
..ενω παράλληλα στρίβετε τσιγάρο?...
-
οχι ενταξει, μην το ξεσκισουμε. Αλλα και το ελαφι εκπαιδευμενο, ηξερε που θα παει το lada απο το φλικαρισμα και την εκανε προς την σωστη μερια.
-
πλάκα κάνω ρε συ!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σταμάτησα έγκαιρα (ο βοσκός τα χρειάστηκε πιστεύοντας ότι δέν θα προλάβω),το κοπάδι πέρασε με ασφάλεια,και συνεχίζοντας τόν δρόμο μου,διαπιστώνω (απο τα κόπρανα) ότι το κοπάδι έρχεται δρόμο-δρόμο για τουλάχιστον τρία-τέσσερα χιλιόμετραΕίναι αυτό που λέμε σκατό-δρομος,ε;
-
Ξέρεις πόσο γλυστράνε αυτά τα πράγματα ε;
-
Όχι και δε θέλω να μάθω (Ειδικά αν είμαι πεζός )
-
και το τηλέφωνο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με διπλό αερόσακο οδηγούΛίγο ακόμα και δεν θα βλέπει μπροστά της
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]