-
Α και μια ενημέρωση στις 5 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή θα βγάλω τη τσικουδιά στο χωριό. Όποιος θέλει ν α έρθει για βόλτα ας με ενημερώσει έγκαιρα. Θα γίνει το σχετικό νταβαντούρι και θέλει οργάνωση. Η παρέα μέχρι σήμερα έχει ντόπιους και Αθηναίους. Περιμένω συμμετοχές έγκαιρα. Α και να διαλέξετε από πριν ποιος δεν θα πιει για να σας επιστρέψει πίσω!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Την Πεμπτη το πρωι βγαινω Ηρακλειο.Μας εχουν καλεσει σε ενα γαμο την Παρασκευη.Ελπιζω μεχρι την Κυριακη το βραδυ που θα φυγω να καταφερω να σε παρω τηλ EMMANOYHL ή και με οποιον αλλο θελει ,μπας και βρεθουμε.
Βασίλη έχεις Pm φίλε μου. Σίγουρα θα τα πούμε από κοντά, ούτε λόγος. Πες μας πότε μπορείς να κανονίσουμε συνάντηση με όσους μπορούν να έρθουν.
Θα κανονισουμε απο το τηλεφωνο Μανωλη.
-
Ενημερώστε...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ενημερώστε...Πάβιλο στείλε κάνα μήνυμα και προς τα εδώ
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
Ενημερώστε...
Πάβιλο στείλε κάνα μήνυμα και προς τα εδώ
Έεεεεεεεεεγινε
-
Φίλοι μου προς το παρών δεν έχω κάτι συγκεκριμένο για να σας πω μια και δεν έχω επικοινωνήσει με τον Βασίλη από εχθές. Τον έχω πάρει δυο φορές τηλέφωνο αλλά δεν μου απάντησε. Υποθέτω ότι τρέχει να προλάβει τις υποχρεώσεις του. Όταν έχω νεότερα θα τα πούμε. Αν δεν έχω πρόσβαση σε PC για να δημοσιεύσω τα νέα θα τηλεφωνήσω στον Παύλο να αναλάβει την διάδοση του μηνύματος.
-
Σάββατο απόγευμα μόνο να μη κανονίσουμε...
-
Παύλο δυστυχώς ο Βασίλης σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο μου είπε για Σάββατο απόγευμα! Να επικοινωνήσω ξανά να του πω για μεσημέρι; Θα μπορείς τότε; Οι υπόλοιποι τι λέτε; Πότε σας βολεύει καλύτερα;
-
Αφού έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα καταφέραμε να συνεννοηθούμε!!!!!!
Αύριο τελικά στις 20:00 στην είσοδο του λιμανιού επάνω στην παραλιακή οδό η συνάντηση. Από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας.Για να ξέρουμε ποιους περιμένουμε εκτός από την αφεντομουτσουνάρα μου τον Παύλο, τον Μιχάλη και τον Βασίλη φυσικά όποιος είναι να έρθει καλό είναι να κάνει ένα τηλέφωνο να το ξέρουμε.
-
Όλα κομπλέ λοιπόν...
-
Όλα κομπλέ λοιπόν...Όλα κομπλέ φίλε μου! Α και το καφεδάκι στο Ρέθυμνο στα γρήγορα ε μην ξεχνιόμαστε.
Τι θα λέγατε να την κάναμε προς Ροδιά για κρασάκι, μεζεδάκι και καλή θέα;
-
Βολεύει. Θα έρθω και πιο γρήγορα.
-
Πότε θα ανηφορίσουν τα κοπέλια το αιγαίο;
Ε, Παύλεεε;;;;
Μεεεεεέκοοο;;; -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πότε θα ανηφορίσουν τα κοπέλια το αιγαίο;Ε, Παύλεεε;;;;
Μεεεεεέκοοο;;;Αν ενδιαφέρεσαι και για μένα κατά τον Μάρτιο σίγουρα. Μέχρι τότε θα έχει κανονιστεί και η ακριβής ημερομηνία. Για ποιο σύντομα πολύ δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
-
Ε, Παύλεεε;;;;
Μεεεεεέκοοο;;;Αν ενδιαφέρεσαι και για μένα κατά τον Μάρτιο σίγουρα. Μέχρι τότε θα έχει κανονιστεί και η ακριβής ημερομηνία. Για ποιο σύντομα πολύ δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Eννοείται Εμμανουήλ!
Πάρε και τα υπόλοιπα κοπέλια μαζί σου!Ειδοποία όταν φτάσεις, είτε τότενες την Άνοιξη, είτε νωρίτερα!
Πρέπει επιτέλους να οργανωθεί μία μασαμπούκα πανελλήνιας εμβέλειας...
-
Πότε θα ανηφορίσουν τα κοπέλια το αιγαίο;Ε, Παύλεεε;;;;
Μεεεεεέκοοο;;;17 με 20 του Νοέμβρη
Εχθές έκλεισα τα εισητήρια! -
Ε, Παύλεεε;;;;
Μεεεεεέκοοο;;;17 με 20 του Νοέμβρη
Εχθές έκλεισα τα εισητήρια!Oπ! Θα είμαι και εγώ Αθήνα εκείνες τις ημέρες!! Να κανονίσουμε κάτι...!!
-
Mιχαλιό καλορίζικο το ξήσκεπο!
-
Mιχαλιό καλορίζικο το ξήσκεπο!Ευχαριστώ Άγγελε! Άντε να τα πούμε και από κοντά όταν ανέβει και Παύλος!
-
Αφού έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα καταφέραμε να συνεννοηθούμε!!!!!!
Αύριο τελικά στις 20:00 στην είσοδο του λιμανιού επάνω στην παραλιακή οδό η συνάντηση. Από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας.Για να ξέρουμε ποιους περιμένουμε εκτός από την αφεντομουτσουνάρα μου τον Παύλο, τον Μιχάλη και τον Βασίλη φυσικά όποιος είναι να έρθει καλό είναι να κάνει ένα τηλέφωνο να το ξέρουμε.
Αφου σας καταταλαιπωρησα μεχρι να καταφερω να βρω ελευθερο χρονο τελικα βρεθηκαμε!Καταπληκτικα παιδια ολοι σας,ανοιχτοκαρδοι και εξαιρετικα φιλοξενοι.Σας ευχαριστω για το πολυ ομορφο σαββατοβραδο.Ελπιζω να μπορεσω να σας το ανταποδωσω αν ερθετε στα μερη μου ή οταν ξανακατεβω εγω κατω.
Σας ευχαριστω.
Βασιλης
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο