-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θέλουμε ειδική παραγγελία με κεντημένο το σηματάκι του 4ΤF...να μπει και στο e-shop των 4Τ.Αυτός που θα καταφέρει να χωρέσει το σηματάκι στην 'Χάλκη' θα παρασημοφορηθεί!!!!
Παντως χωρις πλακα, είναι παρα πολύ ωραίο μοντέλο! Αν χώραγα εκει μέσα ανετα θα το έπαιρνα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παντως χωρις πλακα, είναι παρα πολύ ωραίο μοντέλο! Αν χώραγα εκει μέσα ανετα θα το έπαιρνα!δε μου λές βρε φιλενάδα, θα το φόραγες και στην παραλία δηλαδή???
-
Γεια χαρα σε όλες κι όλους του 4ΤF.
Χαίρομαι Μαίρη που εμείς οι ελληνίδες είμαστε πιο ανοιχτόμυαλες και λιγότερο πουριτανές από τους έλληνες.
Ελπίζω να μην παρεξηγήσουν κάποιοι το σχόλιό μου...
Α...ξέχασα να συστηθώ: Alphamoda, κατά κόσμον Ειρήνη.
Να παιρνάτε όλοι καλά, το forum σας είναι πολύ καλό -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δε μου λές βρε φιλενάδα, θα το φόραγες και στην παραλία δηλαδή???Φυσικά!!! Στην Μύκονο πίνοντας σφηνάκια διαφορων χρωμάτων
Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μία παραλία με αυτούς που φοράνε τετοια μαγιω? π.χ. οι γυμνιστές πώς έχουν? ε??? ε??? τι λετε??
-
καλά βρε παιδιά για το ανθρώπινο σώμα μιλάμε, όχι για κανένα επτασφράγιστο μυστικό
Όχι και ξεχωριστή παραλία... LOL -
Δε χρειαζόμαστε ειδικές παραλίες για στρινγκ και τάνγκα! Στην Ελλάδα είμαστε, όχι στο ΑμέριΚΚΚα, που αυτά θεωρούνται 'τζιζ'!!!
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
Να παιρνάτε όλοι καλά, το forum σας είναι πολύ καλόωωωωπ!!! Τι έγινε βρε παιδιά? Μας πιάσανε?
Καλωσήρθες λοιπον! Ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά!
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
Να παιρνάτε όλοι καλά, το forum σας είναι πολύ καλόΚύριοι .......... τρεχάτε να σωθείτε !!!!!!!!!
Το κακό τρίτωσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμφανίσθηκε και άλλη γυναίκα
Ρε Νικολάκηηηηηηηηηηηηηη που είναι το τηλέφωνο !!!!!!!!!!!!!Πλάκα κάνω Ειρήνη (σχεδόν )
-
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε,
μακάρι να έχω χρόνο να τα λέμε στο forum και στο #Alphamoda στο IRC γιατί έχουμε χαθεί. -
Κι όχι όποια κι όποια γυναίκα Δημητράκη, αλλά η σχεδιάστρια της Alphamoda
-
Άιντε, ώρα ν'αρχίσει η γυναικοσυρροή... Πάει, θα αλωθεί κι αυτό το φρούριο! Μεταξύ μας, εγώ άλλο που δε θέλω. Η ιδέα μου για τον παράδεισο είναι να είμαι σε μια χώρα τίγκα στα στροφιλίκια, στις ωραίες παραλίες, τις κοψιδερί/ολαστακαρβουνερί και στις (τουλάχιστον εμφανίσιμες) γυναίκες...
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Το κακό τρίτωσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμφανίσθηκε και άλλη γυναίκα Ρε Νικολάκηηηηηηηηηηηηηη που είναι το τηλέφωνο !!!!!!!!!!!!!Eίχε τριτώσει από καιρό!!!! Η τέταρτη είναι!!!
-
Αλήθεια, το μαύρο γατί πού εξαφανίστηκε;
-
Tα 2/3 έχουν το όνομα Ειρήνη?
Αν υποψιαστώ.....
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
Κι όχι όποια κι όποια γυναίκα Δημητράκη, αλλά η σχεδιάστρια της AlphamodaΜε είπε Δημητράκη .... με είπε Δημητράκη !!!!
Τα βλεπετε κυρίες Μαίρη και Ρένα !!!!!! Η γυναίκα έχει τρόπους, κομψότητα, στύλ και φυσικά γούστο !!!! Όχι σαν μερικές μερικές που ακόμα δεν μας είδανε στο διαδίκτυο με παιδάκια στο στόμα μας βγάλανε !!!!!!ΥΓ. Η Alphamoda τι είναι ????? (άσχετος γαρ επι του θέματος)
-
Όι ακαρντάση Κώστα... Η amoda είναι από Χαλκίδα.
-
Όποιος στείλει σηματάκια 4ΤF θα ραφτούν δωρεάν στο μαγιώ που θα παραγγείλει
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Με είπε Δημητράκη .... με είπε Δημητράκη !!!!Eίναι επειδή δεν σε είδε ακόμη να τρως!
Ασε που είδε το rally και θέλει να την πας βόλτα με το αμάξι (χε χε αντε παλι στην αρχή του θέματος)Μετά θα το κόψει!!!
-
Άμα δεί την πλούσια κόμη μου (αμα ακούσω γέλια χαθήκατε) και τον κοιλιακό μου ......... δεν θα την νοιάζει το αμάξι και η βόλτα.
Όσο για το alphamoda ....... μου το ψυθίρισε ένα πουλάκι και είδα τι είναι ...... εποχή λιτότητας και στα μαγιό !!!
-
Ένας παιδικός μου φίλος μπήκε στο TFRC με το ψευδώνυμο PacMan, αν και αρχικά σκεφτόταν το 'Μπετονιέρας'.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II