lkar
αν σε ενδιαφερει πραγματικα, ναι ηθελα να δω ποσο μακρυα θα παει και ποσο θα το πατησει μεσα στην κινηση, προκειμενου να περασει ενα σενταν 150 ιππων, οδηγωντας ξενο αυτοκινητο που του εχουν παραχωρησει για να κανει την δουλεια του, το οποιο μαλιστα εφερε και τα αυτοκολλητα του περιοδικου. Ποσως με νοιαζει αν θα του εφευγα, αν θα εξαφανιζοταν, αν οδηγουσε AMG, Ferrari η Autobianchi. Πολλες φορες εχω πει οτι οταν παιζω με καποιον το κανω για το παιχνιδι και οχι 'για να του ριξω στα αυτια του κουλου'. Δεν ειναι αγωνας, δεν εχει επαθλα, απλα γουσταρω. Για αυτο ακριβως τον λογο ΔΕΝ τσιμπαω, ΔΕΝ κυνηγιεμαι μεσα στην κινηση, ΔΕΝ συνεχιζω το κυνηγι αμα δω τον αλλο να κανει μλκιες που μπορει να προκαλεσουν ατυχημα, ΔΕΝ βαζω αλλους σε κινδυνο. Το συγκεκριμενο ηταν η εξαιρεση του κανονα, που το εκανα ακριβως για τους λογους που εχω γραψει και πολυ ανετα προσπερνας σαν να μην τα εχω πει. Γκεκε τωρα?
Κοιτα να δεις που μεσα στο 4TF, το forum του περιοδικου και του συντακτη 'που διδασκει οδικη παιδεια' (παπαρια μεντολες, μολις ειδαν να χανουν πωλησεις αρχισαν και για βελτιωσεις να γραφουν, και κοντρες με μηχανες να κανουν, και canonball σε λιγο...), οταν βρεθηκε υπαλληλος του εν λογω περιοδικου να κανει κοντρες μεσα στην κινηση με αυτοκινητο δοκιμης με τα διακριτικα του περιοδικου, οι μισοι ασχολουνται με εμενα και μου την λενε περιμενωντας να απολογηθω ΕΓΩ. Η γελοιοτητα, η ειρωνια και η υποκρισια που ελεγα πιο πανω...Ειστε αστερια μερικοι