-
Καλημέρα σε όλους.
΄Πρόσφατα αγόρασα ένα ΗRV και θέλω να του βάλω καινούργια λάστιχα. Αυτά που έχει πάνω του είναι Ηανκοοκ εντέλώς απρόβλεπτα... Κυρίως φια χρήση ασφάλτου.
Περιμένω προτάσεις. -
Καλημέρα σε όλους.
΄Πρόσφατα αγόρασα ένα ΗRV και θέλω να του βάλω καινούργια λάστιχα. Αυτά που έχει πάνω του είναι Ηανκοοκ εντέλώς απρόβλεπτα... Κυρίως φια χρήση ασφάλτου.
Περιμένω προτάσεις. -
Καλημέρα σε όλους.
Περιμένω προτάσεις. -
Το HRV είναι πολύ καλό στο δρόμο με ασφάλτινο χαρακτήρα οπότε λέω να του βάλεις τίποτα semi-slick να κρατάει σαν βδέλλα.....
(οι απαντήσεις φυσικά θα είναι ανάλογες με την ερώτηση....) -
Στο HRV φοβάμαι θα δυσκολευτείς για λάστιχα.... κυρίως στα προς εκτός δρόμου καθώς νομίζω ότι έχουν μια περίεργη διάσταση για την οποία πολλές εταιρείες δεν φέρνουν στην Ελλαδα.
Έτσι τουλάχιστον θυμάμαι από ένα φίλο που ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να βρεί κάτι για χώμα και τελικά έκανε παραχωρήσεις....... -
Η διάσταση είναι 195/70/15
Έχουμε και λέμε: Bridgestone 330 και 390, Yokohama A-drive, Kleber Dynaxer HP2 και Michelin Synchrone 4x4. Continental, Uniroyal, Goodyear και Pirelli δεν βγάζουν σε αυτή τη διάσταση.
Θεωρητικά τα Michelin είναι λίγο καλύτερα απο τα υπόλοιπα εκτός δρόμου. Προσωπικά θα έβαζα τα Kleber.
-
Σας ευχαριστώ.
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ