-
Θα το πάρω Σπύρο.με χαλάει λίγο το χαρτόδετο ρε γμτ.Οταν τα βλέπω κάποτε να γίνονται ένα μάτσο απο σελίδες μου γυρίζουν τα μυαλά
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν σου πω ότι δεν ξέρω να τα ξεχωρίσω Ανδρέα Μπορεί να ήταν και ζαρκάδι....
Ε,εντάξει,μοιάζουνε πάρα πολύ αναμεταξύ τους.Στο μέγεθος διαφέρουνε βέβαια πάρα πολύ.Δέν πειράζει.Οποιο απο τα δύο και άν πέτυχες,είναι τα ομορφότερα ζώα τών βουνών παγκοσμίως
Πραγματικά πανέμορφο ήταν, και όπως σταμάτησα στάθηκε κι αυτό και κοίταξε για λίγο προς το μέρος μου....
Και την τελευταία φορά που ανέβηκα στην κορυφή της πάρνηθας είδα ένα πάλι από κοντα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα το πάρω Σπύρο.με χαλάει λίγο το χαρτόδετο ρε γμτ.Οταν τα βλέπω κάποτε να γίνονται ένα μάτσο απο σελίδες μου γυρίζουν τα μυαλάΟ θείος Krus έχει ΚΑΙ γι' αυτό τη λύση: http://www.skrebba.de/shop/pd2119652559 ... tegoryId=2
Έχω μια τέτοια Σκρέμπα, δε μου έχει διαλυθεί ποτέ βιβλίο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μσνΔεν παίζει σήμερα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα το πάρω Σπύρο.με χαλάει λίγο το χαρτόδετο ρε γμτ.Οταν τα βλέπω κάποτε να γίνονται ένα μάτσο απο σελίδες μου γυρίζουν τα μυαλά
Ο θείος Krus έχει ΚΑΙ γι' αυτό τη λύση: http://www.skrebba.de/shop/pd2119652559 ... tegoryId=2
Τί είναι αυτο ρε Σπύρο;Που το βρήκες;Πές μου,γιατί έχω αρκετά ετοιμοθάνατα
ΕΝΤΙΤ: λέει ότι λειτουργεί μέχρι 160 σελίδες ή κάνω λάθος;Αν ναι,τότε σχεδόν μου είναι άχρηστο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
μσν
Δεν παίζει σήμερα
Καλά, πάμε στο αντίστοιχο τόπικ, και θα τα γράψω εκεί.
-
Μια χαρά παίζει ρε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μια χαρά παίζει ρε.Σε εμένα τίποτα δεν παίζει καλά σήμερα.... ούτε msn, ούτε internet.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο θείος Krus έχει ΚΑΙ γι' αυτό τη λύση: http://www.skrebba.de/shop/pd2119652559 ... tegoryId=2
Τί είναι αυτο ρε Σπύρο;Που το βρήκες;Πές μου,γιατί έχω αρκετά ετοιμοθάνατα
ΕΝΤΙΤ: λέει ότι λειτουργεί μέχρι 160 σελίδες ή κάνω λάθος;Αν ναι,τότε σχεδόν μου είναι άχρηστο
Αυτό είναι μια Σκρέμπα
Την είχα πάρει παλιά από ένα σούπερ εξειδικευμένο καταπληκτικό βιβλιοπωλείο στον Πειραιά, δυστυχώς δεν υπάρχει πια
Στο λινκ που σου έδωσα μπορείς να την παραγγείλεις πάντως.Τι παίζει με τις σελίδες: χωρίς να ξέρω γερμανικά, κρίνοντας από την δική μου (είναι παλιότερο μοντέλο), τα χαρακτηριστικά
füllung 100 klammern 23/6 - 23/20s
σημαίνουν ότι παίρνει συρραπτικά από 23/6 ως 23/20, πάει να πει 23 χιλιοστά σε φάρδος και από 6 ως 20 σε βάθος.
Τι γίνεται στην πράξη: η δική μου, παίρνει έως 23/26, δηλαδή ως 26 χιλιοστά βάθος. Εγγυημένα, είναι αρκετά για βιβλία ως 250 σελίδες. Πρόσεξε τώρα: ΑΝ το βιβλίο είναι πιο χοντρό, του τραβάς 4-5 συρραφές, μια από την καλή και μια από την ανάποδη. Να φανταστείς ότι έτσι έχω ράψει τα βιβλία της δέσμης που έδωσα πανελλήνιες και ακόμα είναι μια χαρά. Της Φυσικής, ήταν 514 σελίδες μαζί με τα περιεχόμενα στο τέλος
Ε, με 20άρι συρραπτικό και με τον τρόπο που σου λέω, μέχρι 400 σελίδες τις έχεις στο τσεπάκι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
klammernΣου έχει γίνει ψύχωση η κατάληξη -ern σε ό,τι κι αν κάνεις ή μου φαίνεται?
Σε βλέπω να κολλάς αυτοκολλητάκια με τα γράμματα RN δεξιά από το 190Ε.
-
Γράφει >bis zu 160 blatt/ 16 mm
που μάλλον σημαίνει: μέχρι 160 σελίδες ανα 16 χιλιοστα
260 σελίδες για τα 26 χιλιοστα δηλαδη
έτσι κι'έτσι
Πώς να παραγκείλω δεν βρίσκω πάντως
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γράφει >bis zu 160 blatt/ 16 mmπου μάλλον σημαίνει: μέχρι 160 σελίδες ανα 16 χιλιοστα
260 σελίδες για τα 26 χιλιοστα δηλαδη
έτσι κι'έτσι
Πώς να παραγκείλω δεν βρίσκω πάντως
Άρα, αν του τραβάς μια απ' την καλή και μια από την ανάποδη, 500 σελίδες στο τσεπάκι
Περί παραγγελίας:
πάτα αυτό
και μετά αυτό
Προφανώς μετά θα ζητάει πιστωτική κάρτα βέβαια.
-
Καληνυχτααα!!
-
Το αυτό.
-
Καληνύχτα στα περήφανα ΚΑΠΗ μας....
-
To αυτό.
-
videos, tvs, 64s playstations..
liza -i'll raise her
and this is a day in the life of a geezah