-
Δεν καταλαβες, εγω μεσα σε **τοση **κινηση ΣΠΑΝΙΑ (δεν λεω 'ποτε') κυνηγιεμαι, αλλα ηθελα να τον ακολουθησω να δω τι θα κανει και πως θα πηγαινει.
-
Kacey φτου σου και ξανά-φτου σου... όχι γιατί κηνυγιόσουνα, αλλά επειδή
δεν τον πέρασες
Πάντως είναι μεγάλη καγκουριά να έχει και τα αυτοκόλλητα του περιοδικού
πάνω και να κάνει 'ταρζανιές' -
Τι δεν εκανα? . Βεβαια στην εξοδο για πειραιως μαλλον βγηκε, αλλα τουλαχιστον τον ειχα πισω μου οταν αποφασισα να περασω.
-
μπραβο
-
θα ηθελα πολυ να δω μια σοβαρη ενυπογραφη τοποθετηση.....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι δεν εκανα? . Βεβαια στην εξοδο για πειραιως μαλλον βγηκε, αλλα τουλαχιστον τον ειχα πισω μου οταν αποφασισα να περασω.Να περασεις;;Τι;
-
μακαρι να μην περασει ετσι αυτο και να διαβασουμε απαντηση τυπωμενη στο περιοδικο και οχι μονο στο φορουμ...δασκαλε που διδασκες....
-
Γιόμισε ο τόπος κουζουλούς, στα χέρια με κουλούρες,
μα δε καταλαβαίνουνε ότι παίζουν με κουμπούρες.Τα κυπαρίσσια είναι εκεί, ψηλά και περιμένουν,
στο δρόμο ποιος θα καρφωθεί καρτερικά προσμένουν.Κάποτε ήμουν τσέλιγκας, και άρμεγα στις στάνες,
μα τώρα με το Celica ντριφτάρω στις αλάνες.Παει καιρός που χτύπαγα στο δρόμο 200άρες,
Ο βλάκας δεν το έβλεπα πως έκανα παπάρες.Όλους στο δρόμο πέρναγα στα ίσα ή με πλάνες,
δεν με αφήναν να σκεφτώ, οι μπούκλες κι οι αφάνες. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τωρα, που να το βαλω και πως να το γραψω, ας μπει εδω.
'ΟΙ 4Τ δεν κανουν κοντρες, αλητες κοντρακηδες δολοφονοι' (σκατομαγκες που τρωνε μαυρα χρηματα στις βελτιωσεις μας ελεγε ο Καβαθας σε εκεινο το περιφημο editorial?) και κατι αλλα τετοια ωραια?
Πειτε το κ. Καβαθα στον (αν ειδα καλα λιγο χοντρουλη και λιγο καραφλουλη) δημοσιογραφο σας, που 'στα πλαισια της δοκιμης' της ασημι SLK 55 AMG με αυτοκολλητα του περιοδικου, κυνηγιοταν μαζι μου (ξερεις, εμενα τον αλητη κοντρακια...) απο την Μεταμορφωση μεχρι την Πειραιως στον Κηφισο, ξετρυπωντας την κινηση με 160-180+.
επισης, sorry μεγαλε που σε εκλεισα, καταλαθος το εκανα, αλλα οταν πηγαινω με +60 απο την κινηση και εσυ πας να με περασεις σαν σταματημενος αλλαζοντας 3 λωριδες (απο την αριστερη και πισω μου, στην δεξια μου) χωρις φλας, δεν μπορω να ξερω που θα πας. Εγω τουλαχιστον εβγαζα φλας οταν αλλαζα λωριδες...
2 xronia meta h8ela na hksera poy to ksetrypwses re Kacey ayto to topic...
Alla eimai kai periergos na dw ti mporoyn na poyn oi ypey8ynoi....
H apanthsh poy perimenw einai oti kai esy paranomos eisai akoy ekei 160 180 sthn kinhsh klp klp kai pali 8a pesoyn na mas fane....
Koita mono gelio kai prospa8hse na mhn spaseis ta neyra soy se oles aytes tis mparoyfes poy 8a soy apanthsoyn epeidh eimaste ta kokkina pania toy forum....να δω ρε χανιμπαλ ποτε θα βαλεις ελληνικα στον κομπιουτορα!!!
-
ακομα περιμενω....
-
DAP
μεχρι εκεινη την στιγμη απλως παρακολουθουσα, ε μετα αποφασισα να τον περασω και να φυγω. Αυτο, τιποτα παραπανω
spyros.s
Δεν χρειαζεται να απαντησει καποιος κατι. Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου, ουτε περιμενω να πει καποιος τιποτα. Αυτο που ηθελα εγω ειναι να σταματησει η υποκρισια περι αλητειας των κοντρακηδων και απλα να δεχτουμε/παραδεχτουνε οτι οποιοσδηποτε ασχολειται με αυτοκινητα, το κανει επειδη γουσταρει αρα θα ευχαριστιοταν ενα τετοιο αυτοκινητο στο επακρο, για τον λιγο καιρο που το εχει στα χερια του -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
H apanthsh poy perimenw einai oti kai esy paranomos eisai akoy ekei 160 180 sthn kinhsh klp klp kai pali 8a pesoyn na mas fane....
Koita mono gelio kai prospa8hse na mhn spaseis ta neyra soy se oles aytes tis mparoyfes poy 8a soy apanthsoyn epeidh eimaste ta kokkina pania toy forum....Η παραπάνω απάντηση αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα του ορισμού:
**Flamebait **is a message posted to a public Internet discussion group, such as a forum, newsgroup or mailing list, with the intent of provoking an angry response (a 'flame').(από το wikipedia.org)
-
cpp, σωστόόόός!
kacey, κι εγώ ασχολούμαι με τα αυτοκίνητα, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που 'θα ευχαριστιοταν ενα τετοιο αυτοκινητο στο επακρο, για τον λιγο καιρο που το εχει στα χερια του'. Δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά έτσι είναι.
Όσο μπορώ να κρίνω τον ΚΚ από τα γραφόμενά του, εκείνος ανήκει στην κατηγορία αυτή, αλλά προσπαθεί να δικαιολογηθεί με εκλογικεύσεις τύπου 'αν είσαι Πραγματικός Οδηγός' κτλ, οι οποίες για μένα δεν ισχύουν! Και συμφωνώ μαζί σου ότι όποιος πάει έτσι δεν δικαιούται να κρίνει τους άλλους που επίσης πάνε έτσι! Πόσο μάλλον αν ο ίδιος πηγαίνει χειρότερα από αυτούς που κρίνει, σε δημόσιο δρόμο...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατ'εμέ έχεις δίκιο να τον κράζεις. Όμως ακόμα κι αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα πήγαιναν έτσι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες! Ποιός είναι υποκριτής και ποιός όχι φαίνεται συγκρίνοντας τα λεγόμενά του με τις πράξεις του και όχι μόνο αξιολογώντας τα λεγόμενα.
Petros, +1
-
Συμφωνω στα τελευταια posts και με τον kacey και με τον Πετρο
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Όσο μπορώ να κρίνω τον ΚΚ από τα γραφόμενά του, εκείνος ανήκει στην κατηγορία αυτή, αλλά προσπαθεί να δικαιολογηθεί με εκλογικεύσεις τύπου 'αν είσαι Πραγματικός Οδηγός' κτλ, οι οποίες για μένα δεν ισχύουν! Και συμφωνώ μαζί σου ότι όποιος πάει έτσι δεν δικαιούται να κρίνει τους άλλους που επίσης πάνε έτσι! Πόσο μάλλον αν ο ίδιος πηγαίνει χειρότερα από αυτούς που κρίνει, σε δημόσιο δρόμο...Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατ'εμέ έχεις δίκιο να τον κράζεις. Όμως ακόμα κι αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα πήγαιναν έτσι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες! Ποιός είναι υποκριτής και ποιός όχι φαίνεται συγκρίνοντας τα λεγόμενά του με τις πράξεις του και όχι μόνο αξιολογώντας τα λεγόμενα.
Petros, +1
+1 σε ολα (και στον petros)
Μονο μια μικρη ενσταση: Ο ΚΚ (επειδη μιλησες για αυτον) ΔΕΝ μπορει να ελεγχει τι κανει το προσωπικο του περιοδικου ολο το 24ωρο. Φυσικα, τωρα που το περιστατικο δημοσιοποιηθηκε, θα με ενδιεφερε η αντιδραση των 4Τ.
Θεωρω μεγιστη κωλοτουμπα να κρινω την ΙΔΙΑ πραξη διαφορετικα (επιεικως) οταν διαπραττεται απο προσωπο που 'συμπαθω' και διαφορετικα (επικριτικα) οταν διαπραττεται απο προσωπο που 'αντιπαθω'. Ποσο μαλλον οταν υπεισερχεται και ο παραγων 'υποκρισια'.
Η μη-υποκριτικη σου σταση φυσικα, kacey, δεν κανει την ιδια την πραξη λιγοτερο κατακριτεα για μενα.
Για το προβοκαρισμα του hannibal και τα του mad-max: & -
Εχουμε λοιπον μια καταγγελια απο ενα συνφορουμα οτι υπαλληλος των Τ.Ε. εκανε τρελλες ταρζανιες στον Κηφισσο.
Γι'αυτο εγκαλειται ο Κ.Κ διοτι δεν μεριμνησε ωστε ολοι οι υπαλληλοι του να πραττουν συμφωνα με τα απο καιρου εις καιρον γραφομενα του.
Προτεινω λοιπον στις μελλοντικες προσληψεις προσωπικου στις Τ.Ε. να υπαρχει και η εξεταση εις την Καβαθιαδα με τον ανωτερον συντελεστην.Φιλε kacey αληθινα πιστευεις οτι φταιει ο Κ.Κ για τις μαλακιες του 'στρουμπουλου' με την Μercedes;
-
ναι! οταν το αφεντικο δεν μπορει να χαλιναγωγησει τους υπαλληλους του τοτε δεν κανει καλα την δουλεια του...(φταιει και η ηλικια....)
απο την αλλη δεν εχει καμια δικαιολογια απο την στιγμη που υπαρχει η πιστα των μεγάρων
Αν ηταν πιο έξυπνος θα μπορουσε να βαλει το σχετικό αυτοκόλητο οπως έχουν τα Δ.Χ. οχήματα εξωτερικο...(Ηοw's my driving 0800......)
Τοτε ίσως να τον δικαιολογούσα...τώρα οχι...
Δεν ειναι η πρωτη φορά που γινεται τετοιου ειδους αναφορά
παρολαυτα τιποτα δεν δείχνει να έχει αλλάξει....Αν δεν μπορείς να κανεις καλα τους υπαλληλους σου (ή τον γιό σου...αυτο παει σε γνωστο παρουσιαστη του χώρου) πως να παει καλα η επιχειρησή σου
μου φαινεται ιδιαίτερα περίεργο οτι ολοκληρη μερα και ακομα δεν εχει παρει καποιος 8εση...μηπως πανε να το συγκαλύψουν οπως και με αλλα θεμματα κατα το παρελθον...και για να προλάβω καποιος θεωρω αυνατον να μην τους το εχει ήδη σφυρίξει καποιος εξαλλου μεσα στο σπιτι τους εγινε η καταγγελια και οχι σε ασχετο forum.....
-
Γιατι θεωρείς οτι πρέπει απαραίτητα να τοποθετηθεί κάποιος στο Φόρουμ?
Γιατι δεν στέλνεις μια επιστολή να 'καρφώσεις' καλά καλά τον υπάλληλο?
Αλλωστε, θεωρείς, οτι όλοι μας πηγαίνουμε στον δρόμο σαν κουλομαρίες αφου δεν κάνουμε σφήνες ή πηγαίνουμε με 160+ μέσα στην κίνηση!
Το έχεις γράψει άλλωστε!
-
Δεν καταλαβαίνω το νόημα της δημοσίευσης του Kacey,και εννοείται οτι κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν (εσκεμμένα?) ότι άλλο το φόρουμ και άλλο το περιοδικό...
DAP,όπως βλέπεις η λογική πάει βόλτα όταν έχουμε απωθημένα...
-
δεν περιμενα διαφορετικη αντιδραση απο την συγκαλυψη....
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ