-
Michael Schumacher ή Fernando Alonso - Fernando Alonso ή Michael Schumacher (και για ποιούς λόγους) επιθυμείτε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2006;
Εγώ επιθυμώ- επιθυμούσα τέλος πάντων, να κέρδισει τον τίτλο στους οδηγούς ο MS για τους εξής λόγους:
-
Είναι η τελευταία του χρονιά.
-
Οδηγεί πιο στρωτά και συγκροτημένα.
-
Έχει περίπου την ηλικία μου.
-
Έχει ήθος και σοβαρότητα.
-
Είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός στην Ιστορία της F1.
-
Έχει τεράστια συμβολή στην επιστροφή της Ferrari στους τίτλους μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.
-
Συνοψίζει την σύγχρονη - μετά Prost και Senna εποχή στην F1.
-
Έχει προσφέρει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους του πλανήτη μας.
-
Ήταν ο τελευταίος οδηγός που ήξερε ο πατέρας μου μετά τον Lauda, τον Senna ή τον Prost...
-
-
Michael Schumacher ή Fernando Alonso - Fernando Alonso ή Michael Schumacher (και για ποιούς λόγους) επιθυμείτε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2006;
Εγώ επιθυμώ- επιθυμούσα τέλος πάντων, να κέρδισει τον τίτλο στους οδηγούς ο MS για τους εξής λόγους:
-
-
-
-
-
-
Έχει τεράστια συμβολή στην επιστροφή της Ferrari στους τίτλους μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.
-
-
Έχει προσφέρει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους του πλανήτη μας.
-
Ήταν ο τελευταίος οδηγός που ήξερε ο πατέρας μου μετά τον Lauda, τον Senna ή τον Prost...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
όλα αυτά καλά είναι...αλλά που κολλάνε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος? Δεν χρειάζονται αυτά...
-
Ποιον επιθυμει λεει ο ανθρωπος
-
τα κριτίρια επιλογής κριτικάρω...και ΛΕΩ τι σχέση έχουν με τις ικανότητες κάποιου να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα...
anyway ...
-
Εγω ψηφιζω Alonso (χωρις να ειμαι οπαδος του) για τους εξης λογους:
- Οι περισσοτεροι οπαδοι του ms τον θεοποιουν λες και ειναι ο ενας και μοναδικος, και φερονται κομπλεξικα και αδικα στον Alonso (κυριος λογος). Περσι ειχαν το τροπαριο οτι και καλα πηγαινε συντηρητικα και δεν πιεζε για τη νικη. Φετος αφου τους εχει κλεισει πλεον το στομα με τις επιδοσεις του τα βαζουν με το χαρακτηρα και τους πανηγυρισμους του Αν κερδιζε ο Schumi θα μας τα εκαναν μπαλονια (ηδη μας τα κανουν αλλα τελος παντων...)
- Δεν πολυγουσταρω γενικα τους Γερμανους, και συγκεκριμενα το απομακρο με δοση αλαζονειας υφος του σαγονια και των Γερμανων fan του. Προτιμω τον ανοιχτο, παθιασμενο και ταυτοχρονα μετριοπαθη Ισπανο και τους Αστουριανους που μαζι με τους Ιταλους ειναι αναμφιβολα οι καλυτεροι οπαδοι στον κοσμο Του χρονου λογω οδηγων θα γουσταρω περισσοτερο Ferrari
- Η Ferrari εφαγε σπρωξιμο φετος για να φτασει εκει που ειναι
- Εχω μιλησει στο Nando και εχω φωτογραφια μαζι του
ΥΓ Παντως η ψηφος δεν ειναι 'δαγκωτο', οποιος και να το παρει μπραβο του, δε με πολυνοιαζει και δε θα σκασω.
-
Alonso γιατι εχει κανει πολυ λιγοτερα λαθη στη διαρκεια της χρονιας
-
προτιμω alonso γιατι
έχει κανει λιγοτερα λαθη
η ρενο εχει κανει λιγοτερα λαθη απο τη φερραρι
για τη ποινη στη μονζα
για να παρει και κανας αλλος το πρωταθλημα -
Ελα αλλοι 2 και ισοφαριζουμε
-
Fernando Alonso γιατί μου αρέσει σαν οδηγός
και υποστηρίζω και την RENAULT.
Και δεν μου αρεσει ο Μιχαλάκης. -
Υπερ του Αλονζο:
Για την ποινη στη Μοντσα
Εκανε λιγοτερα λαθη
Πηρε το max απο το αυτοκινητο, ακομα κι οταν οι κοκκινοι ηταν καλυτεροιΚατα του Μιχαλη:
Για την ενεργεια του Μισελ στο Μονακο
Για να γλιτωσουμε την αποθεωση του Μιχαλακη, αν τελικα το παρει
Γιατι 7 ειναι αρκετα
Γιατι, αν και δεν συμπαθω ουτε τον Αλονζο, τον αλλον δεν τον παω μιαΣυνεπως => Γκαστονε
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
4. Έχει ήθοςΟτι εχει, εχει. Το σωστο να λεγεται.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
- Έχει ήθος
Οτι εχει, εχει. Το σωστο να λεγεται.
Nαι συμφωνεί και ο Damon Hill άλλωστε...
-
Michael Schumacher γιατι υποστηριζω ferrari και τον γερμανο.
Αν και ειναι καλος οδηγος ο Ισπανος μου την δινει ο χαρακτηρας του. -
Προτιμω να παρει το πρωταθλημα αυτος που θα παρει τους περισσοτερους βαθμους. Το αντιθετο θα ηταν μαλακια
-
Spinos7
ενώ φαντάζομαι λατρεύεις το αδαμαντένιο χαρακτήρα του MS. Γρήγορα ξεχνάτε...τι έχει κάνει πλην των ρεκόρ. Επιλεκτική μνήμη.
-
Δεν τα εχω ξεχασει τις εκανε και ο ΜS τις μαλακιες του αλλα εδω και 10 χρονια περιπου εχει αλλαξει παρα πολυ ο σουμαχερ. Οσο για τον αλονσο εχει κατι που με νευριαζει πως να το πω δεν τον παω.
-
Alonso φυσικα!!!!!
Το οτι ειναι λιιιιιιγο εγωιστακος δεν ειναι τοσο τρομερο. Ειναι και πολυ μικρος σε ηλικια μην το ξεχναμε. Θα στρωσει... -
Nα πω κατι κι εγω, για τα μεχρι τωρα αποτελεσματα, αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρος....(Αλονσο ψηφισα):
Μας την σπαει που ειναι Ισπανος! Δηλαδη σε μια ατυπη (και ηλιθια φυσικα!) ιεραρχια ανεπτυγμενων και μη λαων, περιπου σαν κι εμας!
Επισης, μας την σπαει που ειναι νεος. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ποιον επιθυμει λεει ο ανθρωποςΔεν λέει ποιον επιθυμεί, λέει το γιατί πρέπει να το πάρει
ο SCHUMI. Νομίζω, έχει διαφορά.
Ποιός θέλετε να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2006?