-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αλήθεια, ποια παιχνίδια μπορούν να εκμεταλλευτούν το συμπλέκτη και την ΙΗ διάταξη? Ω Θέμηηηηηηηη!!!!!εκτός από το LFS πρέπει να είναι το GPL και το GTL.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άκου εκεί!
Δηλαδή θα παίζει ρόλο το πόσο ομαλά κάνεις τις αλλαγές;
Και τώρα παίζει ρόλο αυτό (αν και με αυτόματο συμπλέκτη έχει ένα σημείο αναφοράς μόνο, τις στροφές του κινητήρα)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι είναι; Θα την πουλήσεις;
Δεν την πουλάω, δεν αξίζει... είναι του 1999... δεν θα πιάσω τίποτα. Αυτή είναι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
2o edit:
Photos (ιαπωνικό το site, αλλά οι photos μας ενδιαφέρουν!)
κορεάτικο, αλλά σε μας όλα κινέζικα μοιάζουν έτσι κι αλλιώς.
.kr .Σωστός.
Η Shifter και Clutch υποστηρίζουν όλοι οι σύγχρονοι sims . LFS, GTR, GTR2, netkar pro, rfactor, RBR. Αλλά δεν χρειάζεται να τα υλοποιείς σε όλα τα αυτοκίνητα. Προσωπικά θα ψάχνω να βρω πληροφορίες για το πως οδηγούνται στην πραγματικότητα και θα κάνω τις αντίστοιχες ρυθμίσεις για το εκάστοτε αυτοκίνητο. (εδώ , καλό θα ήταν τα παιχνίδια να επέτρεπαν ξεχωριστό cofiguration του controller για κάθε αυτοκίνητο, θα ήταν πολύ χρήσιμο).
-
Ο χρήστης johnnypatras έγραψε:
[sniip]
Η Shifter και Clutch υποστηρίζουν όλοι οι σύγχρονοι sims . LFS, GTR, GTR2, netkar pro, rfactor, RBR. Αλλά δεν χρειάζεται να τα υλοποιείς σε όλα τα αυτοκίνητα. Προσωπικά θα ψάχνω να βρω πληροφορίες για το πως οδηγούνται στην πραγματικότητα και θα κάνω τις αντίστοιχες ρυθμίσεις για το εκάστοτε αυτοκίνητο. (εδώ , καλό θα ήταν τα παιχνίδια να επέτρεπαν ξεχωριστό cofiguration του controller για κάθε αυτοκίνητο, θα ήταν πολύ χρήσιμο).Το LFS το κάνει ήδη αυτό στο patch U20. Ανάλογα το αυτοκίνητο σε αφήνει ή όχι να χρησιμοποιήσεις H shifter (π.χ. στη Φ1 δεν σε αφήνει).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Άκου εκεί!
Δηλαδή θα παίζει ρόλο το πόσο ομαλά κάνεις τις αλλαγές;
Και τώρα παίζει ρόλο αυτό (αν και με αυτόματο συμπλέκτη έχει ένα σημείο αναφοράς μόνο, τις στροφές του κινητήρα)
Σε endurance races στο GTR2 π.χ. παίζει ρόλο στο πόσο θα καταπονηθεί το κιβώτιο π.χ. (όχι ότι τρέχω σε endurance races, αλλά στο μέλλον...ποιός ξέρει). Σίγουρα επηρεάζει πάντως. Και σίγουρα στο κατέβασμα έχει σημασία το πώς θα αποσυμπλεκτάρεις.
Το LFS το κάνει ήδη αυτό στο patch U20. Ανάλογα το αυτοκίνητο σε αφήνει ή όχι να χρησιμοποιήσεις H shifter (π.χ. στη Φ1 δεν σε αφήνει).
Πολύ καλό αυτό! Μπράβο τους!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αλήθεια υπάρχει σε κάποιο site που να είναι σε stock και το site να είναι αξιόπιστο? Οπου κοιτάζω είναι out of stock..Αναμενόμενο ρε συ, η G25 είναι η πιο αναμενόμενη τιμονιέρα της 5ετίαςκαι βάλε. Υπομονή
για βοηθάτε, πρέπει να κατεβάσω χρόνους στο LFS, οχι να μας παιρναει ο migf1 σαν σταματημένους!!!
-
http://cgi.ebay.com/Logitech-G25-Racing ... dZViewItem
Την G25 την πουλάει ένας στο ebay -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το LFS το κάνει ήδη αυτό στο patch U20. Ανάλογα το αυτοκίνητο σε αφήνει ή όχι να χρησιμοποιήσεις H shifter (π.χ. στη Φ1 δεν σε αφήνει).
τι είναι αυτό???
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
http://cgi.ebay.com/Logitech-G25-Racing-Wheels_W0QQitemZ110041387592QQihZ001QQcategoryZ21188QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Την G25 την πουλάει ένας στο ebayused
-
Στο νέο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικό AutoSimSport το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το http://www.autosimsport.net μεταξύ άλλων υπάρχει εκτενές hands-on review της Logitech G25, όπως επίσης και συγκριτικό μεταξύ των BMW-Sauber F1 που υπάρχουν στο rFactor και στο LFS, το οποίο το έχει γράψει ο 'δικός μας' Άρης Βασιλάκος (Aristotelis). Το AutoSimSport είναι σε μορφή .pdf οπότε το Αdobe Reader ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που να διαβάζει .pdf είναι απαραίτητο.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
τι είναι αυτό???
-
ok to έβαλα ήδη, ευχαριστώ migf1. θα κατεβάσω χρόνους τώρα??
Το τιμονάκι που ζαχαρώνω (G25) στην ελλάδα θα έρθει μετά της 15/11
-
δεν πειράζει...ρε!
θα το έχουμε κοντά στις γιορτές και δεν θα είμαστε beta testers...
άντε να ρθει να το πάρουμε!
-
Κάνω εγώ το beta testing για σας παιδιά, μην ανησυχείτε.
-
cavallino
ΕΕΕΕΕ???
λέγε λεπτομέρειες ΤΩΡΑ!
Να κάνω μία ερώτηξη:
λόγω προβλήματος με τον χώρο θα ήθελα να ρωτήσω το καλώδιο που συνδέεται είναι καθόλου μακρύ? Μιλάω για μία απόσταση 1,5 μέτρο περίπου που θέλω να την βάλω μακρυά...
Μιλάω για την G25...(δεν έχω κάπου να την στηρίξω για το PS2)
-
Λοιπόν αγαπητοί οδηγοί, οδηγάρες και οδηγίτισες ( ), σας ενημερώνω ότι μετά από πλήρη απουσία 2 εβδομάδων και άλλης μιας με προβλήματα, το φόρουμ της GVR μετακόμισε σε νέο σπίτι, στο GamePlanet.gr.
Η νέα μας διεύθυνση είναι http://gvr.gameplanet.gr και δυστυχώς θα χρειαστεί να εγγραφτείτε ξανά, όσοι είχατε εγγραφεί, μιας και το περιεχόμενο του παλιού φόρουμ υπάρχει μεν σε backup, ουδείς όμως γνωρίζει πως να το κάνει restore (διότι αλλάξαμε server). Οπότε ξεκινήσαμε ουσιαστικά από το μηδέν, αλλά με υπομονή και καλή θέληση ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε αναπαράγει τον κύριο όγκο των περιεχομένων του παλιού φόρουμ. Ήδη βρισκομαστε πάνω από το 50% των σημαντικότερων (αν και συπυκνωμένα πλέον).
Για όσους δεν γνωρίζουν, η GVR δεν αφορά μονάχα αγωνιστική δράση με το Live For Speed, αλλά φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της ελληνικής κοινότητας του προσομοιωτή και μέχρι στιγμής δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Όσοι θέλετε να συγκρίνετε τους χρόνους σας με μερικούς από τους ταχύτερους οδηγούς της GVR ρίξτε μια ματιά στην ενότητα GVR->Ανεπίσημες Χρονομετρήσεις (και ανοίξτε τις βαθμολγίες της κάθε πίστας).
Όσοι πάρετε ή έχετε ήδη την G25 για... beta testing , περάστε μια βόλτα από τις Δικτυακές Συναντήσεις για να κανονίσουμε online... beta testing
-
Βλέποντας ότι το GTL μου άρεσε, το GTR 2 θα μου αρέσει?
Έχω 3.2 γίγα επεξεργαστή, κάρτα 5600 256 ΜΒ μνήμη και 512 μνήμη ή θέλω άλλο πισί..
Και αυτή τη τιμονιέρα την καινούρια μάλλον θα τη χτυπήσω.. Έχει έρθει Ελλάδα?
-
JimClark
δεν διαβάζουμε τι γράφουν οι προηγούμενοι? ...από 15/11...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Βλέποντας ότι το GTL μου άρεσε, το GTR 2 θα μου αρέσει?Κατεβάζεις το demo και κρίνεις
Έχω 3.2 γίγα επεξεργαστή, κάρτα 5600 256 ΜΒ μνήμη και 512 μνήμη ή θέλω άλλο πισί..
Ο επξεργαστής είναι μια χαρά, η μνήμη θέλει διπλασιασμό και η κάρτα γραφικών δεν ξέρω (ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις αρκετά τις επιλογές των γραφικών).
[snip]
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]