-
Οπως τ' ακους Ηλια.....
Μιλαμε για διυπουργικη συνεργασια στη Απο τη μια η δικια μας που θελει και μεταρρυθμισεις τρομαρα της (τα εγγραφα παντως υπογραφονται με... μεταρρυθμισμενη τριμηνη καθυστερηση ) κι απο την αλλη ο ατσαλακωτος ελληνων πολιτων.
Οχι οτι εδω δεν επαιξε και υστεροβουλια, βεβαια. Η ανικανοτητα, ως γνωστον, ειναι καλη δικαιολογια -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γιατι καποιοι στο Υπουργειο αποφασισαν ν' ανοιξουν κυριακατικα το ΔΙΚΑΤΣΑ (ή οπως λεγεται τεσπα) για να αναγνωρισει πτυχια σε διαφορους εκ Μολδοβλαχιας κλπ. ωστε να προλαβουν να μπουνε μπροστα απο τους εγχωριους στη λιστα αναμονης
Και γιατι προτεραιοτητα στην αναμονη δεν εχει αυτος με τα περισσοτερα προσοντα αλλα οποιος προλαβει να κανει πρωτος αιτησηΤι λες τώρα;;;;;
Και κάποια ελληνικά πανεπιστήμια κάναν ορκομωσία το Σάββατο, για να τους προλάβουν!
Μιλάμε για γελοίες, εξεφτελυστικές καταστάσεις...
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά για τις νέες αδιάβλητες και αντικειμενικές εξετάσεις του ΔΟΑΤΑΠ λειτουργούν ήδη φροντιστήρια που βοηθούν τους υποψήφιους να απομνημονεύσουν τα multiple choice! Προσοχή, όχι να μάθουν την ύλη, να μαθουν τις απαντήσεις!
ΜΠΟΧΑ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ!!!!!
-
Και κάποιοι ορκίζονται ότι θα πατάξουνε τη διαφθορά.
Πώς θα λειτουργήσει μετα το μπουρδέλο,άμα φύγουν οι πουτάνες απο μέσα ρε!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατι καποιοι στο Υπουργειο αποφασισαν ν' ανοιξουν κυριακατικα το ΔΙΚΑΤΣΑ (ή οπως λεγεται τεσπα) για να αναγνωρισει πτυχια σε διαφορους εκ Μολδοβλαχιας κλπ. ωστε να προλαβουν να μπουνε μπροστα απο τους εγχωριους στη λιστα αναμονης
Και γιατι προτεραιοτητα στην αναμονη δεν εχει αυτος με τα περισσοτερα προσοντα αλλα οποιος προλαβει να κανει πρωτος αιτησηΤι λες τώρα;;;;;
Και κάποια ελληνικά πανεπιστήμια κάναν ορκομωσία το Σάββατο, για να τους προλάβουν!
Μιλάμε για γελοίες, εξεφτελυστικές καταστάσεις...
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά για τις νέες αδιάβλητες και αντικειμενικές εξετάσεις του ΔΟΑΤΑΠ λειτουργούν ήδη φροντιστήρια που βοηθούν τους υποψήφιους να απομνημονεύσουν τα multiple choice! Προσοχή, όχι να μάθουν την ύλη, να μαθουν τις απαντήσεις!
ΜΠΟΧΑ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ!!!!!
Και τσαμπα διαβαζε η little sis κι ο charmak o 66 να μπουνε, να βγουνε, να επιλεγουνε. Μεταρρυθμιζουμε, όχι αστεια...
-
Να συμπληρώσω επίσης πως το ΔΟΑΤΑΠ λειτουργεί έτσι (multiple σε 2 μαθήματα από κλειστή δεξαμενή ) κατ' εξαίρεσιν ΜΟΝΟ για την ιατρική, με υπουργική απόφαση.
Αυτό είναι που λεμε σοβαρή εκπαιδευτική πολιτική;
Α, και το όλο σύστημα με την υποβολή των δικαιολογητικών υπάγεται πλέον στο ΥΠΕΠΘ και όχι στο υπουργείο Υγείας...
Και προτείναν (δεν πέρασε λόγω καταλήψεων) εξετάσεις για την είσοδο στην ειδικότητα. Διάβαζε ΚΙ ΑΛΛΟ, μαλάκαααα, γιατί κάνουμε το πτυχίο σου κ@λόχαρτο...
-
Αφού τους έχει πιάσει όλους η καφρίλα να γίνουν γιατροί!!!!!
-Τι θα γίνει ο γιός σου Κυρα Μαρίκα????
-Γιατρός φυσικά!!!!!!
Πάρε μια ανεργία από εδώ ως εκεί στο μέλλον να συνέλθεις!!!!!!Έχεις τους εν Ελλάδι γιατρούς που πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι του κόσμου επειδή τελείωσαν στην Πάτρα ή τα Γιάννενα σκάνε και οι Οστρογότθοι που με τα μύρρια όσα τελικά τα αναγνωρίζουν και θα βουλιάξουμε στους γιατρούς!!!!!!
Γιατί δεν λένε ότι με 50 χιλιαρικάκια (Euro) καθαρίζες στο ΔΙΚΑΤΣΑ.... γιατί δεν λένε πως μπαίνουν από το παράθυρο για ειδικότητες....
Και εδώ γέλιο, γέλιο , γέλιο..... είναι πολύ το γέλιο!!!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί δεν λένε ότι με 50 χιλιαρικάκια (Euro) καθαρίζες στο ΔΙΚΑΤΣΑ.... γιατί δεν λένε πως μπαίνουν από το παράθυρο για ειδικότητες....
Και εδώ γέλιο, γέλιο , γέλιο..... είναι πολύ το γέλιο!!!!!!!Όπως έγινε προκύρηξη για 'ξανθιά που το όνομά της αρχίζει από Ν, μητέρα διδύμων και σύζυγο πρωθυπουργού' + καμιά 20αριά άλλων στο Λαΐκό (νομίζω) ενώ υπήρχε δεν ξέρω και γω πόση αναμονή για ειδικότητα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και εδώ γέλιο, γέλιο , γέλιο..... είναι πολύ το γέλιο!!!!!!!Όπως έγινε προκύρηξη για 'ξανθιά που το όνομά της αρχίζει από Ν, μητέρα διδύμων και σύζυγο πρωθυπουργού' + καμιά 20αριά άλλων στο Λαΐκό (νομίζω) ενώ υπήρχε δεν ξέρω και γω πόση αναμονή για ειδικότητα;
Αν βαστάς μπες για χειρουργείο ως ασθενής να πας από doctora απόφοιτο ΤΕΙ νηπιαγωγικής!!!!!!!
Τι να πει κανείς, που αρκετοί λαμόγιοι έχουν κάνει τους κακόμοιρους τους ασθενείς σακιά με τα φάρμακα που τους γράφουν.... για να πάρουν κανα air condition, κανα ταξιδάκι ή καμμια βίζιτα από τις φααρμακευτικές εταιρείες!!!!!
Ξέρετε μήπως πόσοι κάνουν χωρίς λόγο διαγνωστικές εξετάσεις επειδή οι γιατροί τσιμπάνε μίζες από τα διαγνωστικά???
Δεν πάμε καλά!!!!! -
Ρε παιδιά, συγνώμη: Από πότε ξεκίνησαν όλα αυτά; Υπάρχουν αντιδράσεις από τους άμεσα θιγόμενους; Εννοώ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, όχι αντιδράσεις.
Και, τελικά, εγώ (και, φαντάζομαι, πολλοί άλλοι) γιατί δεν τα ξέρω όλα αυτά; -
Τί αντιδράσεις να υπάρξουν; Τόσους μήνες ήταν κλειστά τα πανεπιστήμια γιατί είπαν ότι θα ελέγχονται οι καθηγητάδες και ότι θα υπάρχουν και ιδιωτικές σχολές ΑΕΙ. Δεν ενδιαφέρεται κανείς για το επίπεδο των σπουδών, μόνο για τα μπικικίνια και τις συντεχνίες. Αν κάποιος άκουσε νύξη στις οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις για το ΔΟΑΤΑΠ, ας μας το πει.
-
Ρε παιδιά, συγνώμη: Από πότε ξεκίνησαν όλα αυτά; Υπάρχουν αντιδράσεις από τους άμεσα θιγόμενους; Εννοώ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, όχι αντιδράσεις.
Και, τελικά, εγώ (και, φαντάζομαι, πολλοί άλλοι) γιατί δεν τα ξέρω όλα αυτά;γιατι αυτα (και πολλα αλλα) γινονται ειδηση στα καναλια μονο οταν πεσει ξυλο ή μπινελικια....
οταν εχει αρτον και θεαματα -
Και, τελικά, εγώ (και, φαντάζομαι, πολλοί άλλοι) γιατί δεν τα ξέρω όλα αυτά;
ililias είσαι πραγματικά τυχερός, σε ζηλεύω, θα ζήσεις πολύ περισσότερο και πιο χαρούμενος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί αντιδράσεις να υπάρξουν; Τόσους μήνες ήταν κλειστά τα πανεπιστήμια γιατί είπαν ότι θα ελέγχονται οι καθηγητάδες και ότι θα υπάρχουν και ιδιωτικές σχολές ΑΕΙ. Δεν ενδιαφέρεται κανείς για το επίπεδο των σπουδών, μόνο για τα μπικικίνια και τις συντεχνίες. Αν κάποιος άκουσε νύξη στις οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις για το ΔΟΑΤΑΠ, ας μας το πει.Ετσι!
-
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει subs από S02 EP07 Prison Break?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει subs από S02 EP07 Prison Break?ε ρε στρατηγακης που σου χρειαζεται..
-
μπες msn....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει subs από S02 EP07 Prison Break?
ε ρε στρατηγακης που σου χρειαζεται..
Βαριέμαι να μεταφράζω ρε
-
http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=269
(εγγράψου πρώτα για να το κατεβάσεις)Αν βιάζεσαι, μπορείς να τα βλέπεις με αγγλικούς υπότιτλους - έτσι κάνεις πολύ καλή εξάσκηση στα αγγλικά σου χωρίς Στρατηγάκη.
http://home.of.donsystem.hu/
Οι αγγλικοί ονομάζονται angol. -
Δεν μου δούλευε πριν το GreekTVsubs.gr γι αυτό τους ζήτησα από το forum.
Το site για τους αγγλικούς δεν το ήξερα!Ευχαριστώ
-
Και, τελικά, εγώ (και, φαντάζομαι, πολλοί άλλοι) γιατί δεν τα ξέρω όλα αυτά;Έγιναν καταληψεις πριν 2 χρόνια!
Στις φετινές είχαμε επιπλέον αιτήματα που αφορούσαν τέτοια θέματα. Πολύ συχνά γίνονται διαβήματα στο Υπουργείο.
Θυμάστε τι λέγατε στις καταλήψεις;
Αλλά ποιός τα έμαθε; Μεταξύ μας και με το ζόρι (να μη χάσουμε κάνα μάθημα ή να μη στεναχωρήσουμε τους καθηγητές μας )
Τηλεόραση