-
Παμε στην καλυτερη πιστα...!
p.s Bγαλτε απο απο το υπομνημα Κινα και Ιταλια.
-
-
-
Server on
-
Server on
-
gia peite kana qual lap na doume pou paizoume.
-
1.29-1.30
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
1:26.234Οντως, για cheaters ειναι πολυ καλος χρονος αυτος...
-
Πρώτες παρατηρήσεις:
Το παιχνίδι πλέον δείχνει πολύ πιο 'βαθύ' από το 2002 που τρέχαμε παλιά και θέλει κάμποση ώρα παραπάνω.
Υπάρχει κανένα tutorial να με βοηθήσει στο setup, διότι υπάρχουν αρκετές καινούριες ρυθμίσεις;
Τα failures είναι normal ή time scaled? Δηλαδή μπορώ να βάλω μικρά ψυγεία και τέρμα το rev limit ή θα κάνω το αμάξι μπάρμπεκιου;
Το τελευταίο σικέιν 'κόβεται' πανεύκολα. Τι θα λέγατε να βάζαμε το anti-cut addon?
-
1.30.2 με McLaren και 1.30.4 με Renault. Δεν θα τρέξω στον αγώνα, αλλά μιας και τρέχω μόνος και η πίστα είναι ωραία είπα να δοκιμάσω χρόνους
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
1:26.234
Οντως, για cheaters ειναι πολυ καλος χρονος αυτος...
koita ta results stin germania kai meta ela pes mou gia cheaters.
esy otan vreis ta dyskola apoxoreis apo to protathlima... kai otan meinane 1-2 atoma arxises na xanatrexeis...
tyxaioΑσε ρε που θα μιλησεις εσυ για μενα...
Και μονο που μιλησες για την Γερμανια, καρφωθηκες απο μονος σου...τελος. -
Σε 5 λεπτα κανει server o pini.
-
1.29.668 με McLaren παντα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
1.29.668 με McLaren παντα1.29.167 με ΜcLaren παντα
-
1.30 me to zori me mclaren panta
sta bumb kai sta rebumb ti ruthiseis vazete kai pou voithane? -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πρώτες παρατηρήσεις:Το παιχνίδι πλέον δείχνει πολύ πιο 'βαθύ' από το 2002 που τρέχαμε παλιά και θέλει κάμποση ώρα παραπάνω.
Υπάρχει κανένα tutorial να με βοηθήσει στο setup, διότι υπάρχουν αρκετές καινούριες ρυθμίσεις;
Τα failures είναι normal ή time scaled? Δηλαδή μπορώ να βάλω μικρά ψυγεία και τέρμα το rev limit ή θα κάνω το αμάξι μπάρμπεκιου;
Το τελευταίο σικέιν 'κόβεται' πανεύκολα. Τι θα λέγατε να βάζαμε το anti-cut addon?
θα κάνεις το αμάξι μπάρμπεκιου.
οι ρυθμισεις οι βασικές νομίζω αρκούν.το τελευταιο σικεην πρεπει να κάνεις μεγαλη καγκουριά για να το κόψεις οπότε στο replay θα φανεί αν έγινε επίτηδες.
εγώ δεν έχω προβλημα να βαλουμε το anti-cut.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
1.29.668 με McLaren παντα
1.29.167 με ΜcLaren παντα
1.28.498 στα ονειρά μου πάντα
1.29.568 και το πολύ να κατέβω 2 δέκατα. Παρακάτω δεν πάω.
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
1.30 me to zori me mclaren panta
sta bumb kai sta rebumb ti ruthiseis vazete kai pou voithane?εγω τα χρησιμοποιω για να ρυθμισω πως το αμαξι θα συμπεριφερθει οταν θα ακουμπησει σε κερμπ,αλλα στη σουζουκα καλυτερα να μεινεις μακρια απτα περισσοτερα κερμπ.
-
nai ontws kai egw molis ta akoumpaw ligo feugei to amaxi me treli yperstrofi
-
Θα κανει κανενας server?
F1C ROUND 17- RH 2005 - 9/10/06