-
Το παπάκι τους φοβίζει μεν, αλλά όταν ακούσουν - με το ανάλογο υφάκι- πολύ καλό εργαλείο μπαμπά -μα παιδί μου εσύ ούτε να ακούσεις για μηχανες δεν ήθελες- ναι μωρέ δίκιο έχεις, δεν ήξερα, μιλάμε για απίστευτο κομάτι 2:30 ώρες μέχρι τα Γιάννενα στο ρελαντί σου λέω! Εκεί έρχεται το εγκεφαλικό, ειδικά όταν ακούσουν τιμές, και ειδικά σε μεταχειρησμένες, και καταλάβουν ότι μπορείς να μαζέψεις κάποια λεφτά κα ινα πάρεις μία μόνος σου.
Α, και για να μην το ξεχάσω, εκει που τους αποτελειώνεις είναι όταν φυσικά σου πούνε οχι και στη μηχανή, και απο εκεί και πέρα δεν τους μιλάς ούτε για αμάξι ούτε για μηχανή, αρχίζουν και τρελαίνονται, τι σκατά σκέφταιτε, τι ετοιμάζει?
Μιλάμε αν δεν έχουν ασπρίσει τα μαλιά τους, θα ασπρίσουν τότε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Ή παπάκι για να κυκλοφορώ στα Γιάννενα'Δεν είναι λίγο μεγάλος για τέτοια;
-
Τον κιντ με το εν λόγω παπάκι στο χέρι να περπατά και τί άλλο...
-
Θα το βγάζει βόλτα στο καροτσάκι
-
Θα πηγαίνουν και μπαρότσαρκα μαζί;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα το βγάζει βόλτα στο καροτσάκιπεταει μεσα και ενα τριγωνο & πυροσβεστηρα και ειναι αψογος.
-
Δεν αλλάζει κάποιος τον τίτλο του τόπικ;
αυτός ο χρόνος πόσο πλήρωμα έχει; ιστιοπλοϊκό είναι;
-
Καλά καλά γελάτε εσείς, ας έβαζε ένα ζωντανό παπάκι μέσα, και θα βλέπατε πως θα σκάγανε αμέσως γύρω του τα γκομενάκια!
-
Γκομενοπαγίδα, ε;
-
Έχω προσωπική εμπειρία με κουνελι. Δε φαντάζεστε τι γινόταν καθε φορά που το έβλεπαν κοπελες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H εμπιστοσυνη χτιζεται. Αναλογα κ τη μαμα βεβαια αλλα σε γενικα πλαισια αν δει3εις αυτοσυγκρατηση κ δεν εχεις χαζοατυχηματα λογω ταχυτητας κ χειροφρενων τον πρωτο καιρο, 8α ερ8ει κ η εμπιστοσυνη.
Λογικο ειναι να ανησυχουν παραπανω για εμας τους car maniacs. Ειμαστε πωρωμενοι με τα γρηγορα αυτοκινητα. Για τους γονεις γρηγορα αυτοκινητα = επικινδυνα. Νομιζουν οτι με το που πιασουμε τιμονι στα χερια μας 8α τρεχουμε κ 8α κανουμε το cinque ferrari. Δεν εχουν αδικο με αυτα που βλεπουν γυρω τους, αλλα λογω κ της πωρωσης μας, πιστευω πως ειμαστε κ περισσοτερο συνειδητοποιημενοι με το τι εχουμε να κανουμε.
Το ζουμι της υπο8εσης ειναι να μετατρεψουμε την αγαπη μας για τα αυτοκινητα (κ την ταχυτητα) σε πλεονεκτημα μας. Μην γινει αφορμη για φοβο των γονιων. Οπως κ να το κανουμε εχουμε κ λιγη παιδεια απο πισω μας.Αυτα τα ολιγα απο μενα.
Έχουν πολύ άδικο για τον απλούστατο λόγο ότι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Εκτός κι αν προτιμούν να τους πηγαίνουν ΑΛΛΟΙ. Αυτό βέβαια ακόμα χειρότερο, έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στους ΑΛΛΟΥΣ -όποιοι και να 'ναι αυτοί- παρά στο παιδί τους για το οποίο ήταν -και είναι- υπεύθυνοι για τη γενικότερη παιδεία και συμπεριφορά του.
Συμφωνω με αυτο που λες σε γενικες γραμμες lkar. Δεν συμπεριελαβα κα8ολου τη δυνατοτητα να πηγαινεις με αλλους.
Ξερεις τι μου ετυχε ομως τον χειμωνα? Καλεσα εναν φιλο μου να παμε Παρνασσο, να μεινουμε ενα βραδυ στο σπιτι του παππου μου. Τελη Ιανουαριου που ειχαν λιωσει τα χιονια μεχρι την Αραχωβα αλλα οχι κ απο το λιβαδι μεχρι το χιονοδρομικο. Αυτος ο φιλος (24 ετων) επεμενε να παμε με το Σαντα Φε των γονιων του. Ο λογος απ'οτι φανηκε αργοτερα ηταν οτι δεν τον αφηνε η μητερα του να ερ8ει μαζι μου. Ο ιδιος δεν εχει εμπειρια με τα χιονια κ δεν ειχε κ εμπειρια με το αυτοκινητο. Η8ελε να με πεισει οτι 8α ηταν το καλυτερο ομως γιατι κ η μητερα του τον εμπιστευεται περισσοτερο. Καταλαβαινετε τι προσβολη ηταν αυτο για μενα που κα8ε χειμωνα πηγαινοερχομαι στα βουνα κ κατω απο ολες τις συν8ηκες. Δεν το ανεφερα καν στους δικους μου γονεις. 8α μου ελεγαν να παρει ο κα8ενας το δικο του αν εχει προβλημα. Τεσπα..
Εχουμε παει 2-3 εκδρομουλες μαζι, κ ή 8α παμε με το δικο του αυτοκινητο ή τιποτα. Ξεχνιεται αυτος με την παρεα κ εχει βγει μια φορα αντι8ετο ρευμα κ μια απο μεσαια αριστερη ενω προσπερνουσαν.
Δεν εχουμε 3αναπαει που8ενα μαζι.Αν εισασταν οι γονεις αυτου του παιδιου δε 8α προτιμουσατε να παει στο βουνο με καποιον που εχει εμπειρια αντι με το καινουριο σας SUV? Κ η τυφλη εμπιστοσυνη στο παιδι σου παλι δεν ειναι καλη.
-
Παπάκι στα Γιάννενα;;;
αν ναι, προτείνω να μετονομαστεί ο Kid σε Kid FR (εκ του Frozen)....
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Έχω προσωπική εμπειρία με κουνελι. Δε φαντάζεστε τι γινόταν καθε φορά που το έβλεπαν κοπελεςονειρεύοταν παιδιά;
-
Η μεγαλήτερη γκομενοπαγίδα είναι ο σκύλος, ούτε πολυ μεγάλος γιατί φοβούνται, ούτε κα ιτελείως πατσαβούρι.
Το τι γινότανε όταν εβγαζα βόλτα τις μάνας μου 2 γερμανικά λυκόσκυλα (ένα - ένα φυσικά!) δεν λέγεται.
Επίσης το μωρό στο καροτσάκι είναι γκομενοπαγίδα, αλλά ποιος μουρλός θα σου δώσει ενα παιδάκι να το πας βολτα?
Μια και μιλάμε για γκομενοπαγίδες, δεν παίρνεις ένα ΜΧ- 5?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επίσης το μωρό στο καροτσάκι είναι γκομενοπαγίδα, αλλά ποιος μουρλός θα σου δώσει ενα παιδάκι να το πας βολτα?
The best. Ο καλυτερος τροπος για να πλησιασεις θυληκό.. Εβγαζα περσι το καλοκαιρι το ανηψουδι μου, δεν ειχε καροτσακι αλλα μολις που περπατουσε. Το πηγα κανα 2 φορες στα φλοκα στο μαρουσι για μπισκοτακια και γνωρισα ολες τις σερβιτορες με τη μια...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχω προσωπική εμπειρία με κουνελι. Δε φαντάζεστε τι γινόταν καθε φορά που το έβλεπαν κοπελες
ονειρεύοταν παιδιά;
-
Τελικά αποφάσισε πιο θα πάρει; (Γιατί είχα μέρες να μπω και δε διαβάζονται τόσες σελίδες μαζεμένες)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικά αποφάσισε πιο θα πάρει; (Γιατί είχα μέρες να μπω και δε διαβάζονται τόσες σελίδες μαζεμένες)προς το παρον θα μεινει με το εργοστασιακο καροτσι απο το supermaket.
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
ασχετο.Angel!!!! την καρτα στην υπογραφη σου την εχω ακομα απ το δημοτικο!δεν επαιζα ποτε απλα μαζευα για πλακα τοτε,και μου χει μεινει αυτη κ καποιες αλλες,επειδη μ αρεσε το σχεδιο.καλη ειναι?σπανια? πρεπει να ναι παλια..εγω την ειχα ανταλλαξει!η αγαπημενη μου ηταν μια black lotus,δεν την εχω βεβαια,απλως κ μονο επειδη ειχε το ονομα lotus μεσα!
off topic- H black lotus είναι σπάνια κάρτα του παιχνιδιού. Η Selenia δεν ξέρω αν είναι σπάνια αλλά μου αρέσει.
Πάντως αν έχεις κάρτες που θες να ξεφορτωθείς εδώ είμαι εγώ.... - οff topicKid κάνε το κόλπο με τη μηχανή. Σε εμένα έπιασε.
-
Το κόλπο με τη μηχανή κ σε μένα έπιασε
Αλλά εγώ όντως την ήθελα εξίσου,αν όχι περισσότερο από αυτοκίνητο τότε
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!