-
Aν έρθω θα έχετε και τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε βόλτα στην πίστα με το τετρακίνητο θεριό μου....
-
θα τα πούμε απο κοντά το Σάββατο!
-
Αν το διαστρεμμα εχει εγκαταληψει την επιστραγαλο περιοχη θα ειμαι και εγω εκει ....
χρειαζεται ζορι το φρενο στο elise , και δεν θελω να μεινω εκτος για 5 μηνες.....
-
Πώς τα κατάφερες βρε θεριό;;;;
-
mundialito ...
η μαστιγα της εποχης .....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Κοιτα.... ερχεται με διαθεσεις να ραψει καποιον teamate... ποιον θα ραψει τωρα, εσενα ή τον gatony... δεν ξερω....όχι καρντιά μου δεν κατάλαβες, εσένα θα ράψει αφού θα πάρει το δικό σου και θα γυρνάει 1.09 ξερό
ας μη γράψω πως με το δικό της εσύ θα γυρνάς +3'
πωωω chat το κάναμε και θα πέσει
-
Ολα τα πιθανα ραψιματα παιζουν. Θα δειξει η νεκροψια.....
(χεχεχε ειδα δηλωσε κι ο προεδρος ε ... ? ) -
(χεχεχε ειδα δηλωσε κι ο προεδρος ε ... ? )παιδική χαρά θα το κάνουμε το Μέγαρο
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
(χεχεχε ειδα δηλωσε κι ο προεδρος ε ... ? )παιδική χαρά θα το κάνουμε το Μέγαρο
Ο μονος που λειπει ειναι ενας τυπος με μουσακι, πρωην κατοχος Ιαπωνικου τουρμπισιου κουβαδακιου και νυν κατοχος Ιαπωνικου, μη τουρμπισιου, γκαμπριολε
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Κοιτα.... ερχεται με διαθεσεις να ραψει καποιον teamate... ποιον θα ραψει τωρα, εσενα ή τον gatony... δεν ξερω....
όχι καρντιά μου δεν κατάλαβες, εσένα θα ράψει αφού θα πάρει το δικό σου και θα γυρνάει 1.09 ξερό
ας μη γράψω πως με το δικό της εσύ θα γυρνάς +3'
πωωω chat το κάναμε και θα πέσει
Αχ τα βλέπεις Ratanplan, εγώ και cool ... και κάποιοι άλλοι έχουν ξεφύγει τελείως... ξέρουν από τώρα τα κοψίματα-ραψίματα που θα παιχτούν.
Και επειδή τα λόγια, και περιττά είναι και παραμένουν λόγια...ας κάνουμε παιχνίδι στην πίστα με μόνο αντίπαλο το χρονόμετρο! -
Εγώ λέω να προηγηθώ λίγο της 'κοπτοραπτικής' σας και να σας 'απλώσω' λίγο αγνό παρθένο P Zero Rosso, μπας και κατεβάσετε τον χρόνο σας λίγο παρακάτω ακόμα...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Εγώ λέω να προηγηθώ λίγο της 'κοπτοραπτικής' σας και να σας 'απλώσω' λίγο αγνό παρθένο P Zero Rosso, μπας και κατεβάσετε τον χρόνο σας λίγο παρακάτω ακόμα...Πάσα προσφορά αυξήσεως της πρόσφυσης δεκτή
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Εγώ λέω να προηγηθώ λίγο της 'κοπτοραπτικής' σας και να σας 'απλώσω' λίγο αγνό παρθένο P Zero Rosso, μπας και κατεβάσετε τον χρόνο σας λίγο παρακάτω ακόμα...δε βοηθαει και πολυ, γιατι φανταζομαι οτι η γωνια 'απλωσης' του -εκλεκτου κατα τα αλλα- P Zero, θα ειναι εκτος της ιδανικης μας γραμμης...
ευχαριστως ομως προσωπικα θα δεχομουν μια μεταμοσχευση 50-70 ευγενων ιππων απο το σταυλο σας στον δικο μου...
-
Καλά, καλά!
Αυτά τα περί ιδανικών γραμμών τα ακούω βερεσέ! με 57 εκατοστά συνολικό πέλμα στα πίσω ελαστικά και άλλα 51 εκατοστά εμπρός (αν πω ότι θα το 'μουριάζω' και λίγο προκειμένου να ελαστικοστρώσω την πίστα και με τα μπροστινά μου... ), δεν ξέρω πόσο 'ακάλυπτη' θα αφήσω την ντεμέκ-ιδανική γραμμή (σας)...
Εγώ θα το κάνω κι εσείς μετά κλαφτείτε ότι δεν μπορέσατε να κατεβάσετε κι άλλο το χρόνο σας!!!!
Υ.Γ.
Ποιος κάνει 1:09 στο Μέγαρο και με τί 'εργαλείο' ;;; -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Υ.Γ.
Ποιος κάνει 1:09 στο Μέγαρο και με τί 'εργαλείο' ;;;Ένας καθηγητής συνταγματικού δικαίου με μαμά 1400άρι νομίζω
-
αν το μουριαζεις και λιγο, τοτε η δικη μου υποστροφη θα συναντησει τη δικια σου, οποτε με βλεπω με -2''
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υ.Γ.
Ποιος κάνει 1:09 στο Μέγαρο και με τί 'εργαλείο' ;;;Ένας καθηγητής συνταγματικού δικαίου με μαμά 1400άρι νομίζω
Μπα... συνταξιούχος ληξίαρχος είναι με 1.100 δεκαπενταετίας
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Εγώ λέω να προηγηθώ λίγο της 'κοπτοραπτικής' σας και να σας 'απλώσω' λίγο αγνό παρθένο P Zero Rosso, μπας και κατεβάσετε τον χρόνο σας λίγο παρακάτω ακόμα...
Πάσα προσφορά αυξήσεως της πρόσφυσης δεκτή
Θα αισθανομαστε βαθυτατα υποχρεωμενοι ! Τι μπορουμε να κανουμε σε ανταλλαγμα της ευγενους καλοσυνης σας ... ?
-
To 1:09 είναι καθαρός χρόνος ή μήπως είναι +1:09' από κάποιον άλλον;;;
-
Πάσα προσφορά αυξήσεως της πρόσφυσης δεκτή
Θα αισθανομαστε βαθυτατα υποχρεωμενοι ! Τι μπορουμε να κανουμε σε ανταλλαγμα της ευγενους καλοσυνης σας ... ?
Να μου πάρετε ένα σετάκι πίσω λάστιχα μήπως;;;
Δεν θα έλεγα ΠΟΤΕ όχι σε τέτοιας μορφής ανταπόδοση!
:: ΑΚΥΡΟΝ :: 4ΤF-TD10 :: 14/10/06 :: ΑΚΥΡΟΝ ::