-
Καλημέρα κιόλας ε!
Το βραδάκι θα έχω φώτο από το νέο απόκτημα!
-
Παντως θα συμφωνησω με τον κ. Powers... Κανα δυο που ξερω απο Αλεξανδρουπολη ειναι ωραια μωρα, ασε που εχει ενα σωρο φοιτητριες....
CARυοθραύστης
Το αλλο που δεν ειπα στον σαρμ ειναι οτι μπορει να γυρισει μπουμερανγκ με τις γειτονισσες Οπως σε μια ταινια με τον Εντι Μερφι που τον ξεφωνιζε καθε φορα που πηγαινε γκομενα στο σπιτι
-
Ο επόμενος που θα πει ότι η Αλεξ/πολη είναι ωραία κερδίζει δωρεάν αεροπορικά εισητήρια και παραμονή 4 ετών στην καταπληκτική αυτή πόλη!
Για να δούμε τι θα λέει μετά!
ΝΤΑΞ;
-
Η Αλεξανδρούπολη είναι ωραία. Περιμένω τα εισιτήρια να μου τα δώσεις στις Σέρρες.
-
κακιες...
Η Αλεξανδρουπολη ειναι μια πανεμορφη πολη, ιδανικη για να μεγαλωσει κανεις τα παιδια του
(ποτε στελνεις εισιτηρια?) -
Δεν καταλάβατε!
Τα εισiτήρια πάνε πακέτο με την 4ετή διαμονή!!
Για 3 μέρες όλες οι πόλεις καλές είναι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα εισiτήρια πάνε πακέτο με την 4ετή διαμονή!!Οχι εξαετη?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα εισiτήρια πάνε πακέτο με την 4ετή διαμονή!!
Οχι εξαετη?
8ετή minimum.
-
4 για σας, φτάνουν!
6 και πολλά είναι!
8ετή στα μούτρα σου, μικρέ!
-
6 και πολλά είναι!Σας ριχνουν κατι στο φαι εσας της εξαετους?
Κι η little sis τσουρεκια μας τα κανε να φυγει κι ηταν και στην πανεμορφη πολη του Αλη-Πασα...
Εγω χαλαρα εμενα μονιμα..... -
Ήθελε να φύγει από τα Γιάννενα?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
6 και πολλά είναι!
Σας ριχνουν κατι στο φαι εσας της εξαετους?
Κι η little sis τσουρεκια μας τα κανε να φυγει κι ηταν και στην πανεμορφη πολη του Αλη-Πασα...
Εγω χαλαρα εμενα μονιμα.....Μιστερ! Μη συγκρίνουμε τα ασύγκριτα!
200.000 κάτοικοι (τόσοι δεν είναι;) + 20.000 φοιτητές
vs
60.000 κάτοικοι + 3.000 φοιτητές (και τι φοιτητές ε; )Πώς το βλέπεις;
Όπως και να το κάνουμε, 6 χρόνια είναι πολλά και ζαλιζόμαστε!
-
100K μόνιμοι +20Κ φοιτητές. (τα 2/3 είναι γυναίκες btw)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ήθελε να φύγει από τα Γιάννενα?ΝΑΙ, ηθελε να φυγει απ' τα Γιαννενα Και τωρα μας τα κανει τσουρεκια που τρεχει πανικοβλητη στην Αθηνα
Οχι Χαρης κανεις λαθος. Λιγο μεγαλυτερα ειναι τα Γιαννενα αλλα οχι και με τριπλασιο πληθυσμο, ασε που εκει κοντα ΔΕΝ εχει θαλασσα Τωρα απο φοιτητες, ναι, εχουν περισσοτερους, αλλα νταξ' και στην Αλεξ/πολη δεν ειστε 3 κι ο κουκος (οχι ο διασημος μοντ, μην παρεξηγηθω )
ΥΓ. Στο μεταξυ εγω οσες φορες πηγα Γιαννενα να τη δω ή ανεβηκα για μπασκετ, τρελαθηκα και δεν ηθελα να φυγω.... Και φετος σχεδιαζω παλι τρελες εξορμησεις κατα κει σε μια ανηψουλα μου που σπουδαζει, γιατι εχω δυο χρονια να παω και μου χουν λειψει
-
Asimov δεν πρόκειται να με πείσεις!
Αν δεν είχε ούτε θάλασσα θα πρότεινα τη μετακίνηση των συνόρων κατά 45χλμ προς τα δυτικά να βγαίναμε και απ' τον κόπο!
Το πρόβλημα είναι ότι είναι απλά μια επαρχιακή πόλη. Δεν έχει τίποτα μα τίποτα το 'εναλλακτικό'. Όχι ο τρόπος που φανταζόμουν να περάσω 6 χρόνια απ' τη ζωή μου...
Τεσπά...
-
Asimov δεν πρόκειται να με πείσεις!Αν δεν είχε ούτε θάλασσα θα πρότεινα τη μετακίνηση των συνόρων κατά 45χλμ προς τα δυτικά να βγαίναμε και απ' τον κόπο!
Το πρόβλημα είναι ότι είναι απλά μια επαρχιακή πόλη. Δεν έχει τίποτα μα τίποτα το 'εναλλακτικό'. Όχι ο τρόπος που φανταζόμουν να περάσω 6 χρόνια απ' τη ζωή μου...
Τεσπά...
Ελα μανννν...
Τι εναλλακτικο δηλ. (δεν) να εχει? Κι εγω στην επαρχια ημουνα φοιτητης 4 χρονια κι ακομα τα θυμαμαι με νοσταλγια Η παρεα ειναι ολη η ιστορια..
Ενταξει δεν ειπαμε να σαι και σε κανενα κωλοχωρι, αλλα αυτες οι πολεις ειναι ψιλοιδανικες για φοιτητικη ζωη και δεν εχεις και γονεις μαζι να στα σπανε -
Εναλλακτικό; Ένα σινεμά της προκοπής ας πούμε;
Καλά να μη μιλήσω για συναυλίες κλπ, που για να δω μία πρέπει να κάνω 300+ χιλιόμετρα.
Ωστόσο έχει 3 μπουζουκερί!
Το ότι δεν έχω κανέναν στο κεφάλι μου είναι τρομερά θετικό, όντως!
Παρέα μπορεί να έχεις και στην Άνω Ραχούλα, αυτό την κάνει καλό μέρος;
Τέσπα, εγώ την μέρα που θα πάρω πτυχίο θα σηκωθώ να φύγω από δω πάνω και δε νομίζω να ξαναγυρίσω ποτέ (ποτέ μη λες ποτέ )...
-
charmak66
μολις συνηθισεις λιγο θα ειναι ολα καλυτερα. -
Καλημέρα παίδες! Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι σήμερα κλείνω 2 χρόνια εδώ μέσα... Και ξέρετε κάτι? Μου αρέσει!!!
Λοιπόν, σας ευχαριστώ όλους για την παρέα, το χαβαλέ, τις συμβουλές, αλλά και τη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές.
Άντε να τα κάνουμε 22!!!
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]