-
Καλοτάξιδο και από εμένα tazio
-
Ο χρήστης cool11 έγραψε:
Ρε παιδια, διαβασα ολο το τοπικ αλλα πιο πολλα ειπωθηκαν για τα οικονομικα στοιχεια.Τα τεχνικα, ειναι ακριβως ιδια?
Δηλαδη και τα 3 αυτοκινητα ειναι το ιδιο καλα, εχουν ιδια καταναλωση, ιδιους ιππους, ιδια ποιοτητα και ιδια αξιοπιστια?Καλα, μεταπωληση και σερβις προφανως διαφερουν. Αλλα τα παραπανω?
Καμια, μα καμια τεχνικη διαφορα?
Τα αυτοκίνητα είναι απολύτως ίδια μηχανικά. Φιάχνονται στο ίδιο εργοστάσι στη Τσεχία.
Είναι το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορές μόνο στην εμφάνιση. To Τoyota έχει αρκετή οπτική διαφορά σε σχέση με τα άλλα δυο. Φανάρια εμπρός και πίσω προφυλακτήτες εμπρος και πίσω και οι πίσω πόρτες (Λόγω της σχεδίασης των πίσω φαναριών ή το αντίστροφο ) είναι διαφορετικές.
Οι οπτικές διαφορές δε των δύο 'Γαλλικών' μεταξύ τους είναι έλαχιστες. Μόνο στον εμπρός προφυλακτήρα και στα εμπρός φανάρια.
Α! και τα λάστιχα στο Citroen είναι Michelin ενώ στο Peugeot είναι Continental (Η οποία ανήκει στη Michelin) -
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Καλοτάξιδο και από εμένα tazioΕυχαριστώ.
Τη Τρίτη θα κάνει τη πρώτη του βόλτα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε παιδια, διαβασα ολο το τοπικ αλλα πιο πολλα ειπωθηκαν για τα οικονομικα στοιχεια.
Τα τεχνικα, ειναι ακριβως ιδια?
Δηλαδη και τα 3 αυτοκινητα ειναι το ιδιο καλα, εχουν ιδια καταναλωση, ιδιους ιππους, ιδια ποιοτητα και ιδια αξιοπιστια?Καλα, μεταπωληση και σερβις προφανως διαφερουν. Αλλα τα παραπανω?
Καμια, μα καμια τεχνικη διαφορα?
Τα αυτοκίνητα είναι απολύτως ίδια μηχανικά. Φιάχνονται στο ίδιο εργοστάσι στη Τσεχία.
Είναι το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορές μόνο στην εμφάνιση. To Τoyota έχει αρκετή οπτική διαφορά σε σχέση με τα άλλα δυο. Φανάρια εμπρός και πίσω προφυλακτήτες εμπρος και πίσω και οι πίσω πόρτες (Λόγω της σχεδίασης των πίσω φαναριών ή το αντίστροφο ) είναι διαφορετικές.
Οι οπτικές διαφορές δε των δύο 'Γαλλικών' μεταξύ τους είναι έλαχιστες. Μόνο στον εμπρός προφυλακτήρα και στα εμπρός φανάρια.
Α! και τα λάστιχα στο Citroen είναι Michelin ενώ στο Peugeot είναι Continental (Η οποία ανήκει στη Michelin)[off topic]
H Continental δεν ανήκει στην Michelin [/off topic] -
Από χθές ο 'ΙΖΙ' κυκλοφορεί αναμεσά σας.
Αύριο φωτογραφίες. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αύριο φωτογραφίες.Πιστεύεις ότι μας ενδιαφέρει?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σε καίει βρε εγκάθετε.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
με γυναίκα οδηγό μας ενδιαφέρει...γιατί εάν πέσει επάνω μας...
-
Kαλοτάξιδο...
-
καλοταξιδο!!
(αν σου πω οτι κι εγω ημουν στο τσακ να παρω ενα??) )
-
Καλοτάξιδο !
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(αν σου πω οτι κι εγω ημουν στο τσακ να παρω ενα??) )Σαν να μιλάς για πακέτο τσιγάρα!!!
-
Καλοριζικο κ καλοταξιδο Φραγκι.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
(αν σου πω οτι κι εγω ημουν στο τσακ να παρω ενα??) )
Σαν να μιλάς για πακέτο τσιγάρα!!!
(...αν σου πω τι πηρα τελικα... )
-
Τι ; Τι;
-
οχι ακομα, εξ αλλου ειμαστε εκτος θεματος!
απλα το σκεπτομουν σοβαροτατα να παρω ενα τριδυμο για να κυκλοφορω οικονομικα στην αθηνα! -
...αλλα τελικα πηρα Rx-8!!!
Σε παρακαλουμε ΤΜ, πες μας τι πηρες!!!!ΥΓ.Πολυ μου αρεσουν οι -ασχετες με τον αρχικο προσανατολισμο- επιλογες
-
[Εγώ ξέρω και το παίζω εγκάθετος mode] [/Εγώ ξέρω και το παίζω εγκάθετος mode]
-
καραμπουζουκλη, μ' αρεσει ο τροπος που σκεπτεσαι!
(δεν το βρηκες, ομως) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:lol:
καραμπουζουκλη, μ' αρεσει ο τροπος που σκεπτεσαι!
(δεν το βρηκες, ομως)Αυτοκινητο του λαού γτι;
Τρίδυμο (οικονομικό) "τρίλημα"