-
ok
ξαναβάζω αυτοκόλλητα και έρχομαι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παρακαλουνται οσοι με Γαλλικα να μην ερθουν στη πιστα γιατι θα την γεμισουν λαδια. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ε φυσικά με επιφύλαξη. Αν φτιάξουν πίστα με ευθεία μόνο, τότε θα αισθάνεσαι ανετότατα.
Θα έρθω με το 107 ρε.
Πάλι με Ιαπωνικό δηλαδή?
Με Γαλλικές αναρτήσεις.
με ΤΙ???
-
Λέω να περάσω μια βολτίτσα να σας δω
ΥΓ: Το θέμα είναι για το TD. Όχι άλλα off topic
-
Τώρα που το ξανασκέφτομαι το αυτοκίνητο με το οποίο θα έρθω είναι γιαπωνέζικο....
Μήπως να μην έρθω;;;;;
Έχει στροφές η πίστα;;; -
Μπααααα... μόνο τραπέζια γύρω της, λουλούδια πάνω της και μια σκυλού στη μέση να τραγουδάει...
-
αν ερθουν οι δισκοι παντως και προλαβω να τους φορεσω μαζι με τακακια (και αλλαγη υγρων βεβαιως - βεβαιως) τοτε ειμαι κομπλε!
διαφορετικα απ' εξω! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπααααα... μόνο τραπέζια γύρω της, λουλούδια πάνω της και μια σκυλού στη μέση να τραγουδάει... -
Ελπίζω να καταφέρω να περάσω μία βόλτα. Για να μπω μέσα δύσκολο...
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
7 timkoul & Female friend with 106 = 2 x 106
ρε ποια να είναι ποια να είναι
Μήπως η ?Άλλη μια συμμετοχή και από μένα.
Ελπίζω να έχω προλάβει να βάλω και να στρώσω τα τακάκια.
...καιρό έχω να σας δω -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Μήπως η ?
Άλλη μια συμμετοχή και από μένα.
...καιρό έχω να σας δωΕίμαι η female very good 'friend' του timkoul και καλώς σας βρήκα! Είπα να δηλώσω ονομαστικά τη συμμετοχή μου σε αυτό το track day και ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας.
Gatony μου, άσε τους προβληματισμούς σου επί μέρους, για να προβληματιστείς καλύτερα στην πίστα...όπου θα με γνωρίσεις καλύτερα από ποτέ!
-
Ο χρήστης Mara έγραψε:
Μήπως η ?
Άλλη μια συμμετοχή και από μένα.
...καιρό έχω να σας δωΕίμαι η female very good 'friend' του timkoul και καλώς σας βρήκα! Είπα να δηλώσω ονομαστικά τη συμμετοχή μου σε αυτό το track day και ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας.
Gatony μου, άσε τους προβληματισμούς σου επί μέρους, για να προβληματιστείς καλύτερα στην πίστα...όπου θα με γνωρίσεις καλύτερα από ποτέ!
Καλωσήρθες
Θα τα πούμε στο TD
ΥΓ Πες στον very good friend σου να μου στείλει το κινητό του με ΠΜ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παρακαλουνται οσοι με Γαλλικα να μην ερθουν στη πιστα γιατι θα την γεμισουν λαδια.Θα πρέπει οι υπεύθυνοι της πίστας να έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία της πίστας, καθότι τα αυτοκίνητά μας σε έντονες καταπονήσεις αφήνουν σιγα-σιγά τα κομμάτια τους στο δρόμο (μαζί με τα λάδια, νερά , LHM κτλ )
-
Ο χρήστης Mara έγραψε:
Είπα να δηλώσω ονομαστικά τη συμμετοχή μου σε αυτό το track day και ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας.ε θα το σκεφτούμε για την παρέα και αν πάρουμε τα ανάλογα διαπιστευτήρια απ'τον Τίμο θα σε παίξουμε και εσένα πτωχή
μμμμ μπαρούτι μου μυρίζει. ΤΙΜΟΟΟΟΟ μάζεψέ την :lipsealed:
-
Μπαρουτι δε λες τιποτα...
Εγω ---> -
Ο χρήστης Mara έγραψε:
Είπα να δηλώσω ονομαστικά τη συμμετοχή μου σε αυτό το track day και ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας.Καλώς ήρθες στην παρέα!
Τη Σάρα θα τη φέρεις ή θα έρθεις μόνο εσύ; -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
μμμμ μπαρούτι μου μυρίζει. ΤΙΜΟΟΟΟΟ μάζεψέ την :lipsealed:χα χα χα , είναι από τα τακάκια που προσπαθείς να στρώσεις
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Είπα να δηλώσω ονομαστικά τη συμμετοχή μου σε αυτό το track day και ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας.
Καλώς ήρθες στην παρέα!
Τη Σάρα θα τη φέρεις ή θα έρθεις μόνο εσύ;Καλά καλά δεν ήρθα και ξεκίνησα τα , Sorry admin.
Η Σάρα δεν ξέρω αν μπορεί να ακολουθήσει αλλά το κακό συναπάντημα, να σαι σίγουρος !!! -
γράψτε κι εμένα στη λίστα εκτός απροόπτου...
πρέπει επιτέλους να δώ αν στρίβει και στην πίστα το gt... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
γράψτε κι εμένα στη λίστα εκτός απροόπτου...
πρέπει επιτέλους να δώ αν στρίβει και στην πίστα το gt...Θέλεις να σου πω εγώ, να σε βγάλω κι απ'τον κόπο?
:: ΑΚΥΡΟΝ :: 4ΤF-TD10 :: 14/10/06 :: ΑΚΥΡΟΝ ::