-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τέτοιου είδους συσκευή (ψευτοσκάστρα) έχει ένας πέτσακας που ξέρω με Saxo 1.1 καραμαμίσιο, το οποίο έχει εφοδιάσει επίσης και με ένα μπουρί σόμπας τεράστιο - το χειμώνα διανυκτερεύουν γάτες εκεί μέσα...Γελάω εδώ και 5 λέπτα με τις γάτες που διανυκτερέυουν στο μπυρί του Saxo
Φοβερή ατάκα !
-
ρε παιδια σκαστρα σε ατμοσφαιρικο μονο ηλεκτρονικη μπαινει ..συνδεεται με το γκαζι και μολις αφηνεις ενα ηχειο κανει τον ηχο... καγκουρια ομως ετσι?
-
Ο χρήστης Bladegt έγραψε:
ρε παιδια σκαστρα σε ατμοσφαιρικο μονο ηλεκτρονικη μπαινει ..συνδεεται με το γκαζι και μολις αφηνεις ενα ηχειο κανει τον ηχο... καγκουρια ομως ετσι?Βy Αuto-Pro... Την εχω ακουσει....Τι γελιο.....
-
H καγκουριά δεν έχει όρια.... αλήθεια...
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Τέτοιου είδους συσκευή (ψευτοσκάστρα) έχει ένας πέτσακας που ξέρω με Saxo 1.1 καραμαμίσιο, το οποίο έχει εφοδιάσει επίσης και με ένα μπουρί σόμπας τεράστιο - το χειμώνα διανυκτερεύουν γάτες εκεί μέσα...
Γελάω εδώ και 5 λέπτα με τις γάτες που διανυκτερέυουν στο μπυρί του Saxo
Φοβερή ατάκα !
Please define the term πέτσακας
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάντως η σκάστρα είναι μεγάλη καγκουριά..
Εγώ και Turbo να είχα θα έβαζα κλειστού τύπου να μην κάνει θόρυβο.Και η κλειστου τυπου κανει θορυβο.
-
Ο χρήστης Bladegt έγραψε:
ρε παιδια σκαστρα σε ατμοσφαιρικο μονο ηλεκτρονικη μπαινει ..συνδεεται με το γκαζι και μολις αφηνεις ενα ηχειο κανει τον ηχο... καγκουρια ομως ετσι? -
ναι απλα τωρα μπηκα στο φορουμ και ειδα διαφορα και απαντησα... ετσι να ξεθαβουμε ποστς !!!!!
η κλειστου τυπου ακουγετε ορισμενες φορες οχι παντα..!
Η ανοιχτου τυπου δεν ειναι καγκουρια...εγω αν δεν ακουω τη σκαστρα δεν το ευχαριστιεμαι!οπως και πολλοι αλλωστε...
αλλα οταν δουλευεις σε tuned αμαξια μεγαλες πιεσεις σιγουρα τη χρειαζεσαι.. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τέτοιου είδους συσκευή (ψευτοσκάστρα) έχει ένας πέτσακας που ξέρω με Saxo 1.1 καραμαμίσιο, το οποίο έχει εφοδιάσει επίσης και με ένα μπουρί σόμπας τεράστιο - το χειμώνα διανυκτερεύουν γάτες εκεί μέσα...
Γελάω εδώ και 5 λέπτα με τις γάτες που διανυκτερέυουν στο μπυρί του Saxo
Φοβερή ατάκα !
Please define the term πέτσακας
πέτσακας=Κρητικός
Σκάστρα σε ατμοσφαιρικό;