-
-
Ακριβως πριν τα Καμμένα Βούρλα, προς Αθήνα, έχει μια ταμπέλα 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ'.
Ελα όμως που δεν έχει διπλή γραμμή κάτω και το προσπέρασμα θεωρητικά επιτρέπεται...
Τι γίνεται εδω? μπορούν να σε γράψουν;
-
Η μονή γραμμή σημαίνει ότι μπορούμε να την πατήσουμε, όχι ότι επιτρέπεται το προσπέρασμα. Η κάθετη σήμανση υπερισχύει της οριζόντιας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η μονή γραμμή σημαίνει ότι μπορούμε να την πατήσουμε, όχι ότι επιτρέπεται το προσπέρασμα. Η κάθετη σήμανση υπερισχύει της οριζόντιας.Κατά τα γνωστά, στη θεωρία καλά τα πας
-
Ρε παιδιά διακεκομμένη γραμμή έχει.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Ρε παιδιά διακεκομμένη γραμμή έχει.Μονή εννοώ την διακεκομμένη.
-
οκ
Αλλά και πάλι... για ποιό λόγο θα την πατήσεις αμα δεν πας για προσπέραση;
για να αποφύγεις 'εμπόδιο'?
-
-
Δεν είναι και το πλέον απίθανο. Παρόλα αυτά έχω την απορία πώς κατάφεραν δύο οδηγοί μέρα-μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο να τρακάρουν με τέτοιο τρόπο που να έρθουν τα αυτοκίνητά τους σε αυτήν τη θέση Εκτός του ασθενοφόρου που είναι παρόν, πρέπει λίγο νωρίτερα να υπήρχε άλλο ένα στον τόπο, κάτι που σημαίνει ότι υπήρχαν και τραυματισμοί!
Α, ξέχασα... Το σημείο είναι το τμήμα της Μεσογείων (στην αρχή της) όπου υπογειοποείται για να περάσει η Κατεχάκη από επάνω της. Εγώ είμαι στην πεζογέφυρα που οδηγεί στην είσοδο του Μετρό.
Στο σημείο εκείνο δεξιά μπαίνουν τα αυτοκίνητα από την Κατεχάκη...
Δυστυχώς το Stop που υπάρχει (φαίνεται στην φωτό) το γράφουν κανονικά και πολλοί μπαίνουν στη Μεσογείων πολύ απότομα τρομάζωντας όσους κινούνται στο δεξί ρεύμα της Μεσογείων.
Πολλοί επίσης μπαίνουν και κόβουν τέρμα αριστερά με αποτέλεσμα να σημειώνονται πολλά ατυχήματα εκεί. -
Όπως κατέβαινα την 3ης Σεπτεμβρίου πριν κανα δίωρο πέτυχα Hyundai Accent γυρισμένο στην αριστερή πλευρά, με την πόρτα του οδηγού στην άφαλτο δλδ, χωρίς εμφανή σημάδια σύγκρουσης. Ήταν στη δεξια μεριά του οδοστρώματος, άφηνε την κίνηση να περνάει και είχε και παρκαρισμένα ακριβώς δίπλα, που απ' όσο είδα δεν ήταν επίσης τρακαρισμένα. Τι στο καλό έγινε;
-
Αντι να πέσει το παράθυρο, έφυγε όλη η πόρτα;
-
Βασικά μαζί με την πόρτα ήταν κι όλα το αμάξι. Είχε γυρίσει 90 μοίρες στον διαμήκη άξονα.
-
ΑΡ 33 με αυτοκόλλητο στο πίσω παράθυρο με μεγάλα γράμματα:
ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! -
-
Μέσα σε διάστημα 4 ημερών πέτυχα 3 Mercedes B class ----- ΤΑΧΙ.
Δύο σε μάντρες και μία ακόμα να κυκλοφορεί κανονικά... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δύο σε μάντρες και μία ακόμα να κυκλοφορεί κανονικά...Αυτό δν είναι τίποτα:εγώ σε μια εβδομάδα πέτυχα 3 πεζό 1007!!
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Δύο σε μάντρες και μία ακόμα να κυκλοφορεί κανονικά...Αυτό δν είναι τίποτα:εγώ σε μια εβδομάδα πέτυχα 3 πεζό 1007!!
Λόττο έγραψες;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λόττο έγραψες;
Λες;Λες να είναι η τυχερή μου εβδομάδα;Είδα κιένα golf 2.0 fsi
Ρε μπας κιέχεις δίκιο; -
Suzuki K5 με φέριγκ από νεκροκεφαλή...
-
**Aπό **νεκροκεφαλή; Δηλαδή; Είχε προσαρμόσει μπροστά μια νεκροκεφαλή;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]