-
Πάντως οταν ημουν κι εγω ΕΕ, είχαν φέρει πολύ ωραίο φαγητό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως οταν ημουν κι εγω ΕΕ, είχαν φέρει πολύ ωραίο φαγητό!Αυτό συμβαίνει συνήθως στην επαρχία και δη σε χωριά κωμοπόλεις...Στην Αθήνα μπορεί να σε αφήσουν να ψοφολογήσεις χωρίς καν νερό..
-
Στο τέλος θα πάω γιατί είμαι κότα
-
Εγω παντως ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι κανουν δευτερο γυρο.
Ποιος βγηκε πρωτος;Αυτος!Ελα δω κυριε,δικο σου το δημαρχειο.Μπορεις να αρχισεις να βολευεις τα εγγονια σου και να κατασπαταλας το δημοσιο βίο -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στο τέλος θα πάω γιατί είμαι κόταΉμουν βέβαιος ...(όχι βέβαια ότι είσαι κότα αλλά θεώρησα ότι για να το συζητάς καν σημαίνει ότι το θεωρείς έστω και άξιο λόγου ενώ είναι μια τρίχα κατσαρή)...
Αν πας όμως κοίτα να περάσεις καλά (δεν αποκλείεται), μην πας με νεύρα γιατί θα δοκιμαστούν κι άλλο, ιδίως αν πέσεις σε κάνα π@π@ρα δικαστικό αντιπρόσωπο, κάτι γεροξούρες δικηγόροι άνω των 60 μπορεί να γίνουν ανυπόφοροι...Υπάρχουν όμως και μια χαρά παιδιά που μπορεί να περάσετε μια χαρά... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στο τέλος θα πάω γιατί είμαι κόταΣιγά ρε! Οχι και κότα! Υποχρέωση είναι στο κάτω κάτω!
Αλλά τώρα που είπες κότα...με πατάτες στον φούρνο ε?!!Μούρλια!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παντως ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι κανουν δευτερο γυρο.
Ποιος βγηκε πρωτος;Αυτος!Ελα δω κυριε,δικο σου το δημαρχειο.Μπορεις να αρχισεις να βολευεις τα εγγονια σου και να κατασπαταλας το δημοσιο βίοΤο δημόσιο χρήμα να υποθέσω εννοείς ...Ο βίος σπαταλιέται θες δε θες...(πολύ περισσότερο αν γυρνάς από gala σε gala και σφίγεις χέρια )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιγά ρε! Οχι και κότα! ** Υποχρέωση είναι στο κάτω κάτω!
**
Αλλά τώρα που είπες κότα...με πατάτες στον φούρνο ε?!!Μούρλια!!!Το φόρουμ μου θύμισε αυτό.... 'Ορίζεσαι εθελοντ.... εφορευτική'
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στο τέλος θα πάω γιατί είμαι κόταΧρηστο, μην εισαι
Ας γινουμε.... επικινδυνοι
σοβαρα τωρα.
δεν ξερω.. αν μου τυχαινε, παιζει να ηθελα να παω..
μπορεις να το δεις και απο τη θετικη πλευρα: ισως εχει χαβαλε -
Οι ελευθεροι να πηγαινετε.
Κι εγω οταν ημουνα ελευθερος,πηγα μια φορα,βρηκα μια παλια συμμαθητρια,και...
εφυγα οπως ηρθα,ελευθερος -
Αν δεν πάει κανένας τι γίνεται φωνάζουν αλβανούς;
Επιτρέψτε μου να ανήκω στους μλκες που θεωρουν οτι είναι (περισσότερο ηθική) υποχρέωση η συμμετοχή αν έρθει το ραβασάκι
-
Θα διαφωνήσω Χρήστο, μπορούν να 'επιστρατεύσουν' ανθρώπους που πληρώνονται από τους φόρους μας και όχι να μου ζητάνε με τσαμπουκά να το κάνω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να πας, αν είναι και γυναικείο τμήμα ακόμη καλύτερα. Είχα κάνει κάτι Ευρωεκλογές σαν φαντάρος και πέρασα φοβερα. 3 γυναικεία εκλογικά τμήματα.Και να μην πας δεν τρέχει τίποτα....
Δεν υπάρχουν πλέον γυναικεία τμήματα. Έγινα μεικτά.
Χρήστο, χαρτάκι από δημόσιο ιατρό ότι ήσουν άρρωστος για μεγαλύτερη σιγουριά. Και μετά ύπνο.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στο τέλος θα πάω γιατί είμαι κότα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιγά ρε! Οχι και κότα! Υποχρέωση είναι στο κάτω κάτω!
Θα σου έλεγα τι είναι αλλά φοβάμαι ότι θα με κάνεις Ban.
Το έχω δει σε γκάφιτι 'Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν το κόσμο θα ήταν παράνομες'.
-
Επειδή παλιότερα που ήμουν δικ. αντιπρόσωπος μου την είχαν κοπανήσει πολλές (ψηφοφόροι ), ορισμένες είχαν φέρει χαρτί που τις απάλλασε (πχ για λόγους υγείας) και άλλες το έπαιζαν τρελίτσα, τις τσίμπησα όταν ήρθαν να ψηφίσουν διώχνοντας εκείνες που είχαν έρθει και κάτσει από την αρχή και κρατώντας τις άλλες ως το τέλος της διαδικασίας.
Με λίγη συνεννόηση γίνεται δουλειά. Θεωρώ ότι δεν είναι αναγκαίο να σκίζεται ένας και ο αναπληρωτής του να κάθεται σπίτι του περιμένοντας την κλήση που δεν θα έρθει, μπορούν να το μοιράσουν σε 2 βάρδιες.Έχω κάνει πάντως 2 ή 3 φορές εφορευτική επιτροπή (γκαντέμης ). Χώσιμο.
-
Μεχρι ποτε ερχονται προσκλησεις για εφορευτικη επιτροπη;Για να ξερουμε δλδ!
-
Μπορεί να έχουν λανθασμένη διεύθυνση στα αρχεία τους και να μην έχει έρθει η ειδοποίηση στο σπίτι σου. Όμως μόλις πας να ψηφίσεις θα σε τσιμπήσουν αν είσαι επιλεγμένος.
Tip: πάμε να ψηφίσουμε στο τέλος, ώστε αν μας περιμένουν να τη φάμε για όσο γίνεται λιγότερες ώρες.
-
Για φαντασειτε να το'καναν αυτο ολα τα μελη της Εφ.Επ. στο δικο σας εκλογικο τμημα.Θα φωναζατε για καθυστερηση και ταλαιπωρια μιας και με ενα ατομο δουλεια δεν γινεται.Αν και ξερω οτι ο δικαστικος μπορει να αρπαξει και απο τους εκλογεις ατομα να τον βοηθησουν.(Γι'αυτο ποτε πρωι -πρωι,ασε να πανε τα γεροντια που χορτασαν υπνο.)
Χρηστο παενε ρε και να λουφαρεις.Ενα ποστο ειναι να φτιανεις σετακια απο ψηφοδελτια με βοηθους σου τους εκλογικους αντιπροσωπους των κομματων.Στον δικαστικο αντιπροσωπο δηλωνεις αποφοιτος δημοτικου και με καποιο προβλημα στα ματια.Εχω πειρα εγω ρεεεεε.
-
Σαφώς και μπορεί. Άλλωστε και τους αρχικούς αυτός τους διαλέγει (στην τύχη συνήθως).
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές