-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να βγάζεις τον Σχορτσιανίτη, να τρως σερί 13-1 και να μην τον ξαναβάζεις μέχρι το τέλος του αγώνα?
O Γκέρσον είπε στην συνέντευξη τύπου, ότι μόνος του ζήτησε να βγει.
Ο Σοφο μπορεί να παίξει μόνο 20 περίπου λεπτά ποιοτικό μπάσκετ, λόγω σωματότυπου. Για παραπάνω δε νομίζω.Θα είναι φύρα.
Λίγο κουλό μου ακούγεται αυτό...
Αλλά και έτσι να είναι, δε νομίζω ότι ο Σοφο συμπλήρωσε 20 λεπτά παρουσίας στο παρκέ χτες. Εκτός αν κάνω λάθος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να βγάζεις τον Σχορτσιανίτη, να τρως σερί 13-1 και να μην τον ξαναβάζεις μέχρι το τέλος του αγώνα?
O Γκέρσον είπε στην συνέντευξη τύπου, ότι μόνος του ζήτησε να βγει.
Ο Σοφο μπορεί να παίξει μόνο 20 περίπου λεπτά ποιοτικό μπάσκετ, λόγω σωματότυπου. Για παραπάνω δε νομίζω.Θα είναι φύρα.
Λίγο κουλό μου ακούγεται αυτό...
Αλλά και έτσι να είναι, δε νομίζω ότι ο Σοφο συμπλήρωσε 20 λεπτά παρουσίας στο παρκέ χτες. Εκτός αν κάνω λάθος...
έπαιξε 18 λεπτά και είχε : 1/5 βολές, 5/7 δίποντα, 3-1 ριμπαουντ, 3 λάθη.
Οπότε έχει μια λογική, ότι πιθανόν να έμεινε παραπάνω εξω από ότι όλοι περίμεναν, λόγω αστοχίας στις προσωπικές.
Το ότι το ζήτησε μόνος του να βγει το διαβασα στο 'GOAL', σελίδα 57. Λέει ακριβώς '... Ο Σοφο μου ζήτησε όλες τις αλλαγές. Δεν είναι σε καλή φόρμα λόγω της παρουσίας του στην Εθνική και δε θέλουμε να τον πιέσουμε...'
Εμένα μου φάνηκε και πιο παχύς (χωρίς πλάκα).
-
Οτι ειναι κουρασμενος, ειναι. Αυτο με την αλλαγη δε νομιζω να παιζει, ουτε ειχε να κανει με τις βολες. Κιλα δεν εχει βαλει σιγουρα.
Παντως για ολους τους παικτες του μουντομπασκετ ισχυουν τα ιδια. Τον Μητσαρα πως θα τον ξεκουρασετε?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οτι ειναι κουρασμενος, ειναι. Αυτο με την αλλαγη δε νομιζω να παιζει, ουτε ειχε να κανει με τις βολες. Κιλα δεν εχει βαλει σιγουρα.Παντως για ολους τους παικτες του μουντομπασκετ ισχυουν τα ιδια. Τον Μητσαρα πως θα τον ξεκουρασετε?
Η κουραση σας μαρανε....εναν παικτη εχετε που επαιξε στην Εθνικη ομαδα και το κανετε θεμα,και εμεις 7......σκεψου να παιζαν ξεκουραστοι οι δικοι μας, 100ρα θα ρουφαγατε παλι
-
Ρε συ Νικο, τον εδιωξες απο διπλα κι ηρθε εδω Δε μας λυπασαι?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ποσες φορες επεσα εξω?Σας κερδισαν οι φανελες της ΑΕΚ κ 1-2 ταλαντουχοι παικτες...
Μη μου πεις οτι περιλαμβανεις και τον Καπουτ-ο στους 1-2!
Να ή να ; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποσες φορες επεσα εξω?
Για πες εσυ βρε Γηραιε Ή μηπως παιζετε Α1 ακομα και κανω λαθος?
-
Σου εχω εξηγησει δεκαδες φορες οτι στο ζητημα αυτο επεσες κατα λαθος μεσα.
Υπαρχουν ομως και κατι αλλες δηλωσεις που θεωρουν τον Παπαμακαριο και τον Βασιλειαδη ανωτερους (αυτη τη στιγμη) απο το Νικόλα. Υπομονη σε 5 χρονια που θα εχει παει ο Νικολας 34 θα δικαιωθεις!
-
Εγω καλω ολους τους Ολυμπιακους να σταματησουνε να ασχολουνται με το μπασκετ. Επαιρνα χθες τηλεφωνο στην Καε (δεν επιασα γραμμη ομως) για να πω στον Αγγελοπουλο να φυγει και να μην χαλαει τα λεφτα του τζαμπα. Αν ο Ολυμπιακος φυγει απο το μπασκετ τοτε αυτο θα ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ξανα και θα γινει της πλακας. Τοτε τα πρωταθληματα που παιρνει ο βρωμιαρης δεν θα εχουν σημασια και δεν θα το ευχαριστιουνται
Για ποιο λογο να συνεχισουμε να ασχολουμαστε με αυτο το αθλημα? Για να βλεπουμε το καθε λαμογιο Βορεαδη,Κουκουλεκιδη (ξεχασα τον τριτο λερα) να μας σφαζουν? Να βλεπω τον Παο να εκτελει 45 βολες? Μα ειναι δυνατον ρε γαμωτο?
Ας παιζουν μονοι τους και να ειναι παλι 500 ατομα. Τωρα που εχει ομαδαρα ο Ολυμπιακος θα πηγαινουν 15.000 και θα λενε οτι μας σκιζουν. Αλλα κανεις τους δεν ειναι αντρας να δει οτι παιζουν με 8 παικτες (+3 διαιτητες)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΠΑΛΙ 350 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
-
Επισης οι Διαμαντιδης,Παπαδοπουλος,Χατζηβρεττας,Ντικουδης κ.τ.λ ειναι του Παο? Αντε ξυπνηστε μωρε. Αν δεν ηταν ο Ηρακλης ....
Αλλα ετσι ειναι αυτα. Βγαζει τους παικτες η Ηρακλαρα και τους παιρνουν οι κοντοι με τις βρωμιες τους
Υ.Γ Ο Ντικουδης δεν ηταν του Ηρα αλλα δεν εχει σημασια. Κλεβετε τους παικτες των αλλων ομαδων
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σου εχω εξηγησει δεκαδες φορες οτι στο ζητημα αυτο επεσες κατα λαθος μεσα.Υπαρχουν ομως και κατι αλλες δηλωσεις που θεωρουν τον Παπαμακαριο και τον Βασιλειαδη ανωτερους (αυτη τη στιγμη) απο το Νικόλα. Υπομονη σε 5 χρονια που θα εχει παει ο Νικολας 34 θα δικαιωθεις!
Εχω δικαιωθει ηδη και δεν το εχεις παρει χαμπαρι
Αγαπας κι εσυ σαν τον TRAV κι εβαλες παρωπιδες. Σε καταλαβαινω ομως γιατι κι εγω το περασα το σταδιο του ερωτοχτυπημενου
Αντε διπλα στην 'εκκλησια' που τα γραφεις ωραια και συμφωνουμε κιολαςΥΓ Να μη γραψω κανα εγκαθετο σχολιο για το πως πηρατε το πιστοποιητικο για Α2
ΥΓ2 Διαβασα χτες οτι σας προσεγγισε ο Στασινοπουλος της Βιοχαλκο κι εφαγε χυλοπιτα... Ισχυει?
ΥΓ3 Μου πηρες και τον ρεντ μεταγραφη -
red_army7
Ενω ο ΟΣΦΠ εχει και γαμω τα φυτωρια να'ουμ εε ??? Αμετρητοι παικτες εχουν βγει απο τα σπλαγχνα του λεμε
greo
Μεσα εισαι....Ο Ταπουτος ειναι(ηταν) μεγαλο ταλεντο που αν δουλευε οπως επρεπε,δεν θα ηταν εδω αυτη τη στιγμη... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ Να μη γραψω κανα εγκαθετο σχολιο για το πως πηρατε το πιστοποιητικο για Α2
ΥΓ2 Διαβασα χτες οτι σας προσεγγισε ο Στασινοπουλος της Βιοχαλκο κι εφαγε χυλοπιτα... Ισχυει?Γραψε, ή στειλε πμ για να δω τι ξερεις Παντως σχετικα δεν εγινε τιποτα μεμπτο (που να σηκωνει μηνυση δηλαδη )
Για το 2ο τωρα το διαβαζω, αν ισχυε κατι θα ηξερα, αν και εχουμε τεραστια προβληματα στο γυναικειο και οταν παω στο Ιβανωφειο δεν εχω χρονο για τα του ανδρικου -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
greo
Μεσα εισαι....Ο Ταπουτος ειναι(ηταν) μεγαλο ταλεντο που αν δουλευε οπως επρεπε,δεν θα ηταν εδω αυτη τη στιγμη...Δεν ξερω τι ηταν, αλλα αυτη τη στιγμη ο Ταπουτος ειναι πρωην μπασκετμπολιστας. Μη σε ξεγελαει η χθεσινη εμφανιση. Θυμασαι τον Σβομποντα;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΥΓ Να μη γραψω κανα εγκαθετο σχολιο για το πως πηρατε το πιστοποιητικο για Α2
ΥΓ2 Διαβασα χτες οτι σας προσεγγισε ο Στασινοπουλος της Βιοχαλκο κι εφαγε χυλοπιτα... Ισχυει?Γραψε, ή στειλε πμ για να δω τι ξερεις Παντως σχετικα δεν εγινε τιποτα μεμπτο (που να σηκωνει μηνυση δηλαδη )
Για το 2ο τωρα το διαβαζω, αν ισχυε κατι θα ηξερα, αν και εχουμε τεραστια προβληματα στο γυναικειο και οταν παω στο Ιβανωφειο δεν εχω χρονο για τα του ανδρικουΑ δεν ξερω τιποτα φοβερο. Αλλα ε ειμαι σιγουρος οτι τα χαρτια δε φτανανε και οπως παντα καποιος εκανε τα στραβα ματια. Παντα στα ορια της ανοχης του συστηματος, για ν' αποφυγουμε τις μηνυσεις που λες Οχι οτι δεν εγινε και για αλλους. Ειδικα φετος για παααααααρα πολλους
(απλα το πεταξα για να μη μου λες μετα για ευνοημενους και μη )Το δευτερο χτες το διαβασα. Εγινε, λεει, μια διερευνητικη συναντηση οπου ο Στασινο κοντεψε να χασει το μυαλο του. Τελικα πηρε, λεει, τη Νηαρ Ηστ Για ψαξτο να μας πεις κι εμας...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω καλω ολους τους Ολυμπιακους να σταματησουνε να ασχολουνται με το μπασκετ. Επαιρνα χθες τηλεφωνο στην Καε (δεν επιασα γραμμη ομως) για να πω στον Αγγελοπουλο να φυγει και να μην χαλαει τα λεφτα του τζαμπα. Αν ο Ολυμπιακος φυγει απο το μπασκετ τοτε αυτο θα ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ξανα και θα γινει της πλακας. Τοτε τα πρωταθληματα που παιρνει ο βρωμιαρης δεν θα εχουν σημασια και δεν θα το ευχαριστιουνταιΓια ποιο λογο να συνεχισουμε να ασχολουμαστε με αυτο το αθλημα? Για να βλεπουμε το καθε λαμογιο Βορεαδη,Κουκουλεκιδη (ξεχασα τον τριτο λερα) να μας σφαζουν? Να βλεπω τον Παο να εκτελει 45 βολες? Μα ειναι δυνατον ρε γαμωτο?
Ας παιζουν μονοι τους και να ειναι παλι 500 ατομα. Τωρα που εχει ομαδαρα ο Ολυμπιακος θα πηγαινουν 15.000 και θα λενε οτι μας σκιζουν. Αλλα κανεις τους δεν ειναι αντρας να δει οτι παιζουν με 8 παικτες (+3 διαιτητες)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΠΑΛΙ 350 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
τελικα πειστηκα σημερα οτι σιγουρα παιρνεις ληγμενα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παλι τα ιδια. Καρκινο στον Βορεαδη στον Κουκουλεκιδη και στα παιδια τους. Αν ειναι να μας το πουν να το κοψουμε το αθλημα. Ο Ολυμπιακος φανηκε οτι εχει πολυ ανωτερους παικτες και ομαδα ,αλλα και ΠΑΛΙ οι π@@τανας γιοι διαιτητες εκαναν το καθηκον τους. Σε καποια φαση ειχε 20 βολες παραπανω ο βρωμιαρης, Ολοι μας οι παικτες με 4 και 5 φαουλ και να σφυριζουν οτι θελουν
Φιλαράκι, κάτι Τσουκαλαίοι σαν εσένα υπάρχουν και μολύνουν τα αθλήματα. Και λέγοντας Τσουκαλαίοι δεν εννοώ μόνο γάβρους αλλά από όλες τις ομάδες. Έτσι και πριν 2 χρόνια βρέθηκε τυχαία χειροβομβίδα στο αμάξι του Δούρου επειδή κάτι τυπάκια σαν και σένα είχαν φάει με το κουτάλι τις πίπες του Τσουκαλά και του Πρωταθλητή και δεν παραδέχτηκαν ότι με τον Αλέφα στον πάγκο ουσιαστικά έριχναν λευκή πετσέτα. Το αν είχε τότε καλή ομάδα ο ΠΑΟ έναντι του Ολυμπιακού φαίνεται από το που παίζουν τώρα εκείνοι οι παίχτες.
Σήμερα φάνηκε ότι αν ο γαύρος είχε το Ματσιγιάουσκας και κόσμο δεν θα κερδίζαμε. Και εμείς είμαστε ακόμα αμοντάριστοι (πολλοί νέοι παίχτες) και ο γαύρος θα βελτιωθεί και θα έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα και πραγματικά εύχομαι να περάσουν και οι 2 (ποιές 2 ΜΑΚΑΡΙ και ο Άρης) στο final 4.
Κάτσε εσύ και μέτρα φάουλ. Όταν φτάσεις στα 1000 κερδίζεις λουκούμι κερασμένο από τον Τάκαρο τον λίγδα.αστο ρε eddie χαλας το σαλιο σου
-
πηραμε τζερομ αλεν...
-
Asimov τωρα παω στην μπαλα και δε θα γραψω λεπτομερειες, αλλα δεν ειναι ετσι.
Αυριο... -
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=30609
2001, Ελλαδα-Λετονια στα προκριματικα του ευρωπαικου εφηβων. Στην ελληνικη εθνικη παιζουν Ζησης, Σπανουλης, Καιμακογλου, Μισιακος και ΚΥΡΙΩΣ Ταπουτος. Ο τυπος βαζει 48 (αν θυμαμαι καλα) ποντους κι εγω στον καναπε μου παραληρω. Τον βρηκαμε, σκεφτομαι, τον ηγετη της ανδρων.
Το κακο ειναι οτι το σκεφτηκε κι αυτος....
Φιλος μου, συμπαικτης του, προ διετιας στην ΑΕΚ, μου ελεγε συνεχεια ποσο πολυ ταλεντο εχει ο τυπος και ποσο μεγαλη φουσκα στο κεφαλι τουΙσως τωρα (αν διαβασα καλα τη συνεντευξη και δε με γελανε τα ματια μου) να εχει αλλαξει....
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]